Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 19 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 19 iulie 2014


Horoscop 19 iulie 2014, Berbec:

Astăzi este posibil să simţiţi nevoia să cheltuiţi, aşa că veţi arunca cu banii în stânga şi în dreapta; când vă veţi da seama că este o greşeală va fi prea târziu şi nu veţi mai putea repara situaţia. Atras de distracţii scumpe şi influenţat de cei din jurul dvs., veţi face o gaură destul de uriaşă în buzunar, pe care o veţi acoperi cu greu.


Horoscop 19 iulie 2014, Taur:

Sunteţi prins cu treburi importante la locul de muncă şi nu reuşiţi să găsiţi timp şi pentru viaţa dvs. amoroasă. Este posibil ca relaţia cu partenerul de cuplu să se răcească în următoarea perioadă; va trebui să munciţi mai mult dacă vreţi ca lucrurile să revină la normal.


Horoscop 19 iulie 2014, Gemeni:

Sâmbătă, 19 iulie 2014, sunteţi foarte sensibil şi puteţi fi rănit destul de uşor de părerile celor din jurul dvs. Nici pe plan amoros lucrurile nu stau tocmai roz. Dependenţa excesivă în relaţia de cuplu poate duce la certuri dureroase cu partenerul de cuplu. Încercaţi să faceţi mici compromisuri dacă vreţi să fiţi fericit.


Horoscop 19 iulie 2014, Rac:

Relaţiile cu cei din jurul dvs. se îmbunătăţesc pe zi ce trece; reuşiţi să vă împărţiţi foarte bine timpul astfel încât să vă ocupaţi de viaţa profesională şi să acordaţi atenţie şi planului personal. Partenerul de cuplu este cel mai fericit pentru că aceste schimbări vă ajută să petreceţi mai mult timp împreună.


Horoscop 19 iulie 2014, Leu:

Ziua începe foarte bine la locul de muncă, însă este posibil ca lucrurile să se schimbe; un coleg este hotărât să vă pună beţe în roate şi este atent la fiecare mişcare pe care o faceţi, încercând să vă găsească o greşeală. Aveţi încredere în dvs. şi nu lăsaţi pe nimeni să vă intimideze.


Horoscop 19 iulie 2014, Fecioară:

Astăzi aveţi timp suficient să visaţi cu ochii deschişi. Urmează o perioadă cu schimbări majore în viaţa dvs. şi de aceea este indicat să vă puneţi la punct ultimele detalii. În sfârşit visurile dvs. se îndeplinesc; este timpul să vă puneţi în aplicare planurile şi ideile. Spre seară, este posibil să primiţi o veste din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 19 iulie 2014, Balanţă:

Ziua de astăzi este una destul de dificilă pentru dvs. deoarece nu luaţi decizii bune astfel încât vă cauzaţi singur probleme. Un eşec major, o problemă în dragoste sau un vis imposibil de realizat pot fi motivul pentru care faceţi alegeri greşite. De asemenea, cheltuiţi foarte mult pe plăceri vinovate.


Horoscop 19 iulie 2014, Scorpion:

Astăzi nu sunteţi foarte diplomat sau profesional. Este posibil să pierdeţi un partener important din cauza faptului că puneţi prea multă presiune sau sunteţi prea agitat. Poate că în aceste momente nu sunteţi interesat de viaţa amoroasă, însă aveţi nevoie de o persoană care să vă fie alături şi să vă susţină necondiţionat.


Horoscop 19 iulie 2014, Săgetător:

Astăzi este o zi norocoasă deoarece astrele sunt de partea dvs. şi vă ajută în toate activităţile pe care urmează să le faceţi. În cazul în care aveţi în plan să vă ocupaţi de proiecte sau vreţi să puneţi în aplicare planuri importante, acesta este cel mai bun moment. Aveţi mare încredere în dvs. şi reuşiţi tot ce vă propuneţi.


Horoscop 19 iulie 2014, Capricorn:

Nu tot ce zboară se mănâncă; încercaţi să reveniţi cu picioarele pe pământ deoarece ceea ce vă doriţi este imposibil de realizat. Nu mai puteţi face nimic pentru a da timpul înapoi. Trebuie să vă recunoaşteţi greşelile şi să învăţaţi să mergeţi mai departe fără a vă mai uita în trecut.


Horoscop 19 iulie 2014, Vărsător:

Încercaţi să le faceţi tuturor pe plac, însă uneori trebuie să vă mai gândiţi şi la dvs. Nu sunteţi de fier şi puteţi ceda destul de uşor dacă nu aveţi mai multă grijă de propria persoană. Faceţi-vă timp şi ocupaţi-vă şi de propriile probleme, puneţi-vă ordine în viaţă şi în gânduri fără a vă gândi la cei din jurul dvs. Meritaţi să trăiţi şi să fiţi fericit.


Horoscop 19 iulie 2014, Peşti:

Astăzi sunteţi destul de calculat în decizii; este o zi în care puteţi fi cu adevărat productiv dacă vă apucaţi de treabă. Activităţile creative vor fi cele mai productive, în timp ce emoţiile puternice pot fi o sursă importantă de inspiraţie. Faceţi alegeri bune şi investiţi în proiecte cu potenţial.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS