Horoscop Urania zilnic: luni, 21 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 21 iulie 2014


Horoscop 21 iulie 2014, Berbec:

Astăzi daţi dovadă de maturitate pe toate planurile; dacă reuşiţi să vă păstraţi calmul, veţi rezolva aproape tot ce vă propuneţi. Este un moment mai mult decât potrivit pentru a vă pune ordine în gânduri sau pentru a vă ocupa de planurile de viitor.


Horoscop 21 iulie 2014, Taur:

Dacă în weekend aţi fost foarte ocupat cu proiectele dvs., în sfârşit astăzi reuşiţi să vă odihniţi. Plimbările lungi sau chiar activităţile fizice în aer liber vă pot ajuta să vă relaxaţi. Seara vă găseşte în compania partenerului de cuplu sau în oraş, alături de mai mulţi prieteni.


Horoscop 21 iulie 2014, Gemeni:

Luni, 21 iulie 2014, în cazul în care aveaţi planificat ceva pentru ziua de astăzi, sunteţi nevoit să vă amânaţi planurile. Un prieten apropiat sau chiar o rudă dragă are nevoie de ajutorul dvs. cu privire la o problemă personală şi destul de complicată. Vă păstraţi calmul şi daţi dovadă de maturitate în rezolvarea acestei situaţii dificile.


Horoscop 21 iulie 2014, Rac:

O discuţie interesantă cu un prieten sau un fost coleg de muncă vă motivează şi mai mult să luptaţi pentru a vă atinge obiectivele profesionale. Sunteţi foarte încăpăţânat şi vreţi să demonstraţi tuturor că nu renunţaţi aşa uşor la visul dvs. Mai aveţi puţină răbdare deoarece în scurt timp vă veţi bucura de beneficiile muncii dvs.


Horoscop 21 iulie 2014, Leu:

Este posibil ca astăzi să fiţi nevoit să amânaţi o întâlnire cu prietenii din cauza problemelor acestora. Deşi veţi fi iritat la început, încercaţi să vă liniştiţi şi să vă bucuraţi de această zi. Partenerul de cuplu va fi mulţumit de această schimbare de planuri deoarece veţi petrece mai mult timp împreună.


Horoscop 21 iulie 2014, Fecioară:

În prima parte a zilei aveţi multă inspiraţie, aşa că folosiţi aceste ore pentru a vă ocupa de proiecte sau planuri de muncă. După prânz, aveţi suficient timp liber pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii personale: ieşiri în oraş cu prietenii, întâlniri cu membrii familiei sau o seară frumoasă în compania persoanei iubite.


Horoscop 21 iulie 2014, Balanţă:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una chiar foarte frumoasă pentru dvs. Acesta este cel mai bun moment pentru a face mici schimbări în locuinţă. Partenerul de cuplu sau membrii familiei vă susţin şi vă oferă ajutorul în cazul în care aveţi nevoie. De asemenea, încercaţi să acordaţi mai multă atenţie propriei persoane.


Horoscop 21 iulie 2014, Scorpion:

Aţi muncit foarte mult în ultima perioadă, aşa că profitaţi de această zi pentru a vă relaxa şi a vă bucura de compania celor dragi. De asemenea, încercaţi să aveţi mare grijă la activităţile pe care le faceţi şi să vă menajaţi deoarece sunteţi predispus la accidente minore. Nu vă ocupaţi de mai multe activităţi în acelaşi timp.


Horoscop 21 iulie 2014, Săgetător:

Astăzi este momentul ideal pentru a face schimbări în viaţa personală. Aveţi foarte multe planuri şi idei pe care vreţi să le puneţi în aplicare, iar astrele par să vă ofere ajutor în această perioadă. Toate deciziile pe care urmează să le luaţi vă vor fi foarte benefice pe viitor. Oamenii apropiaţi vă susţin necondiţionat.


Horoscop 21 iulie 2014, Capricorn:

Vă gândiţi de foarte mult timp să investiţi banii câştigaţi în ultima perioadă. Acesta este cel mai bun moment pentru a vă ocupa de această problemă. În cazul în care vreţi ca rezultatul muncii dvs. să fie vizibil în scurt timp, vă recomand să faceţi schimbări în locuinţă sau, dacă vă permiteţi, chiar să vă achiziţionaţi un imobil.


Horoscop 21 iulie 2014, Vărsător:

În sfârşit puteţi observa rezultatul muncii dvs. După o perioadă foarte aglomerată, în care aţi fost îngropat în proiecte şi aţi stat ore peste program pentru a vă rezolva sarcinile, acum este momentul să vă bucuraţi de realizările dvs. Situaţia financiară se va îmbunătăţi substanţial, iar dvs. veţi fi mult mai liniştit.


Horoscop 21 iulie 2014, Peşti:

Bucuraţi-vă de această zi liberă deoarece urmează o săptămână destul de dificilă pentru dvs. Ieşiţi în oraş, invitaţi-vă prietenii la terasă, mergeţi în vizită la membrii familiei. Chiar şi aşa, mare atenţie la persoanele cu care intraţi în contact; un mic conflict vă poate strica radical starea de spirit.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS