Horoscop Urania zilnic: vineri, 11 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 11 iulie 2014


Horoscop 11 iulie 2014, Berbec:

Sunteţi foarte aglomerat şi nu vă mai vedeţi capul de cât de multă treabă aveţi. V-aţi făcut plan de muncă şi aţi ajuns să fiţi în urmă cu proiectele. Spre norocul dvs., un coleg de muncă vine în ajutorul dvs. Acesta va avea o idee foarte bună pentru a rezolva toate problemele. Spre seară, primiţi o veste frumoasă din partea unui prieten apropiat.


Horoscop 11 iulie 2014, Taur:

Astăzi aveţi parte de o zi destul de tensionată, în special la locul de muncă. Trebuie să vă ocupaţi de un proiect amplu, care vă dă bătăi de cap; dacă vă păstraţi calmul şi vă concentraţi doar asupra problemei dvs., cu siguranţă veţi găsi soluţii bune şi idei cu care să vă impresionaţi partenerii de afaceri.


Horoscop 11 iulie 2014, Gemeni:

Vineri, 11 iulie 2014, se anunţă o zi obişnuită la locul de muncă, fără nicio întâmplare importantă. Nu acelaşi lucru putem spune şi despre viaţa sentimentală; spre seară aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană nouă, de care vă veţi îndrăgosti la prima vedere. Atitudinea pozitivă şi personalitatea jucăuşă vă vor ajuta să o cuceriţi.


Horoscop 11 iulie 2014, Rac:

Astăzi este posibil să întâmpinaţi o problemă neaşteptată la locul de muncă. Încercaţi să nu vă bazaţi pe informaţiile pe care le primiţi de la colegi sau alţi colaboratori deoarece vă pot încurca planurile. Cel mai bine este să aveţi încredere în dvs.; singur veţi reuşi să găsiţi cea mai bună rezolvare pentru problema dvs.


Horoscop 11 iulie 2014, Leu:

Dacă vă gândiţi să începeţi o afacere nouă sau să acceptaţi un proiect important, mai aveţi puţină răbdare. Aceasta nu este cea mai bună perioadă pentru schimbări profesionale majore şi nici pentru a lucra cu documente importante. Lucrurile se vor aranja de la sine săptămâna următoare, când vă va fi mai uşor să vă puneţi în aplicare planurile şi ideile.


Horoscop 11 iulie 2014, Fecioară:

Nesigur pe dvs. şi cu gândul în altă parte, ziua de astăzi este una extrem de obositoare pentru dvs. Nu sunteţi deloc atent şi puteţi face greşeli majore în proiectele importante. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, astăzi trebuie să aveţi o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu cu privire la o neînţelegere.


Horoscop 11 iulie 2014, Balanţă:

Se anunţă o zi tensionată, cu numeroase schimbări în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Sunteţi pregătit pentru ceea ce urmează şi ştiţi sigur că acesta este pasul pe care vreţi să îl faceţi. Mulţi vă vor întoarce spatele, însă prietenii adevăraţi vă vor rămâne aproape şi vă vor sprijini în continuare.


Horoscop 11 iulie 2014, Scorpion:

Astăzi este ziua dvs. norocoasă; este posibil ca superiorii să vă ofere un proiect amplu, care se va desfăşura pe parcursul câtorva săptămâni şi care vă va aduce numeroase beneficii financiare şi profesionale. Înainte de a accepta oferta, consultaţi-vă şi partenerul de cuplu pentru a evita o eventuală ceartă.


Horoscop 11 iulie 2014, Săgetător:

Încă de dimineaţă aflaţi că trebuie să vă amânaţi planurile; este posibil să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie în interes profesional. Veţi avea o discuţie serioasă şi sinceră cu un partener de afaceri care vă va schimba radical modul de a gândi. Deciziile pe care urmează să le luaţi vor fi puternic influenţate de această conversaţie.


Horoscop 11 iulie 2014, Capricorn:

Pe plan profesional nu aveţi parte de foarte multe schimbări astăzi; este posibil să vi se amâne o întâlnire şi să terminaţi programul de muncă mult mai devreme. Astfel aveţi mai mult timp liber, pe care decideţi să îl petreceţi alături de partenerul de cuplu. Acesta este un moment bun pentru a vă apropia mai mult de persoana iubită.


Horoscop 11 iulie 2014, Vărsător:

Ultimele zile au fost unele foarte aglomerate, în care aţi muncit extrem de mult. Deşi încă sunteţi îngropat în muncă, ar fi bine să încercaţi să aveţi mai multă grijă de dvs. şi să vă odihniţi. Câteva zile libere sunt suficiente pentru a vă încărca bateriile. Spre seară, aveţi parte de o discuţie interesantă cu un membru al familiei.


Horoscop 11 iulie 2014, Peşti:

Sunteţi foarte activ şi aveţi multe idei bune astăzi. Chiar şi aşa, este posibil ca superiorii să îşi îndrepte atenţia asupra proiectelor unui alt coleg de muncă. Nu vă pierdeţi speranţa, în scurt timp lucrurile se vor schimba radical. Aveţi răbdare şi daţi dovadă de profesionalism în şedinţele pe care urmează să le aveţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS