Horoscop Urania lunar: august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania august 2014


Horoscop august 2014, Berbec:

Horoscop Urania Berbec august 2014
Creativitatea este punctul dvs. forte în prima decadă a lunii august 2014. Gândiţi-vă până în ziua de 3 a lunii cum v-aţi putea exersa talentele pe care nu le-aţi fructificat până acum. Înscrieţi-vă la un curs de vorbire liberă, de exemplu, sau mergeţi mai des la teatru. Aşa cunoaşteţi oameni speciali, poate chiar şi jumătatea. În jurul zilei de 8 august 2014, evitaţi să cedaţi orgoliului personal şi infatuării.

La mijlocul lunii august 2014, dar mai cu seamă în intervalul 16-19 august 2014, viaţa sentimentală este pe primul loc. Aceasta este cea mai bună perioadă, în special dacă plănuiţi să vă măriţi familia. Dacă apare şansa unor speculaţii financiare, acum este momentul să acţionaţi, dar ţineţi cont de riscurile inerente. În jurul datei de 18 august 2014, axaţi-vă pe fortifierea sistemului imunitar.

Din 21 până în 23 august 2014, vă este stimulat sectorul profesional. Munca dvs. este luată în serios şi nu este exclus să vi se ofere un post mai bun sau chiar să fiţi curtat de o altă companie. Orice ţel care vi se conturează din 22 a lunii până în 28 nu va fi prea greu de atins pentru dvs. pentru că sunteţi suficient de determinat şi concentrat să-l materializaţi. Important este să fiţi fair-play şi corect!


Horoscop august 2014, Taur:

Horoscop Urania Taur august 2014
În cazul în care plănuiţi să vindeţi un imobil sau un teren ori vă bate de ceva timp gândul să vă renovaţi locuinţa, cel mai indicat ar fi să-l puneţi pe piaţă sau să începeţi lucrările cândva în apropierea zilei de 3 august 2014. Dacă alţi membrii ai familiei sunt coproprietari ai acestei proprietăţi, asiguraţi-vă că le-aţi cerut părerea şi acordul, căci altfel zilele de 8 şi 9 pot fi tensionate.

Fie că vă ocupaţi de chestiuni locative sau nu, cert este că familia şi casa dvs. sunt un motiv de mândrie pentru dvs. în a doua decadă. Din 15 august încolo, puteţi avea parte de succes fulminant dacă vă deschideţi o afacere personală, valorificandu-vă un hobby sau un talent. Deşi premisele sunt favorabile, aveţi grijă ce decizii cu bătaie lungă luaţi în jurul zilelor de 18-19 august 2014.

Responsabilităţile părinteşti vă preocupă intens până în 23 august 2014. Poate că cei mici îşi doresc să meargă într-o tabără singuri sau se gândesc să urmeze studiile în străinătate. Norocul dvs. este că aveţi toate atu-urile să faceţi alegerea potrivită. Până la sfârşitul lunii august 2014, încercaţi să vă clarificaţi problemele cu partenerul. Puteţi descoperi că un asociat sau coleg de muncă vă sapă pe la spate.


Horoscop august 2014, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni august 2014
În cazul în care v-aţi mutat de curând într-un cartier nou, implicaţi-vă în activităţile care se desfăşoară în zonă în apropierea zilei de 3 august pentru a vă cunoaşte vecinii şi a vă familiariza cu atmosfera locului. În plus, vă aşteaptă multe vizite de la rude şi familie zilele acestea, dar puteţi descoperi în 8 sau 9 august că ce-i prea mult strică, mai ales dacă se implică prea mult în viaţa dvs.

În a doua decadă a lunii, sunteţi din ce în ce mai activ social, dar puteţi atrage linguşitori sau persoane cu motivaţii ascunse. Cu puţin noroc, veţi face o selecţie riguroasă după 15 ale lunii, dar mai cu seamă în intervalul de zile 16-19 august 2014. Până la începutul ultimei părţi ale lui august 2014, s-ar putea să fiţi prea absorbit de treburile gospodăreşti şi riscaţi să vă ieşiţi din mână profesional vorbind.

Puteţi economisi sume însemnate de bani dacă încercaţi să vă construiţi singur unele lucruri, să vă montaţi mobila, de exemplu, să văruiţi pereţii şi să gătiţi mai des în loc să comandaţi mâncare la domiciliu sau să ieşiţi la restaurant. Chiar şi aşa, organizaţi-vă atent. Dacă vă supraapreciaţi capacităţile sau timpul pe care-l aveţi la dispoziţie, vă puteţi extenua complet până în 28 august 2014.


Horoscop august 2014, Rac:

Horoscop Urania Rac august 2014
Sectorul dvs. financiar este bine susţinut din astral în primele trei zile ale lunii august 2014, aducându-vă câştiguri nesperate din mici comisioane şi servicii. În ultimele zile ale primei decade din august, mai exact în 8 şi 9 august 2014, se recomandă să fiţi prudent însă pentru că întreprinderile care v-ar putea aduce profit atrag după ele condiţii care s-ar putea să nu vă avantajeze pe termen lung.

Oportunităţile de câştig apar şi în a doua decadă a lunii august odată cu intrarea lui Venus în Leu. De data aceasta însă, influxul de capital vine dinspre proiectele de grup sau de la sponsori ori chiar din partea familiei, în special în intervalul de zile 16-19 august 2014. Totuşi, se recomandă să evitaţi semnarea contractelor sau manipularea inscrisurilor oficiale către sfârşitul acestei decade a lunii.

În 21-23 august 2014 sunt favorizate renegocierile de contracte sau discuţiile în vederea începerii unui parteneriat. În aceste zile, identificaţi mai uşor clauzele şi condiţiile care v-ar putea fi potrivnice în viitor. Începând cu data de 22 a lunii, centrul de interes se mută în zona vieţii dvs. amoroase şi a relaţiei cu copiii. Pot ieşi la iveală problemele de încredere care au ars mocnit până acum.


Horoscop august 2014, Leu:

Horoscop Urania Leu august 2014
Cel puţin prima decadă a lui august este despre dvs. Atenţia prietenilor este îndreptată exclusiv în direcţia dvs., ocazie cu care nu v-ar strica să schimbaţi ceva la felul în care arătaţi, vă îmbrăcaţi sau vă purtaţi în societate. Depinde de dvs. cum trataţi interesul pe care-l manifestă ceilalţi faţă de dvs., dar ar fi regretabil să vă asumaţi o atitudine superioară în jurul zilelor de 8 şi 9 ale lunii august 2014.

Dacă nu aţi profitat de popularitatea pe care v-a adus-o prima decadă a lunii, mai aveţi o şansă de a vă bucura de ea la mijlocul lui august 2014 cu precădere din 16 până în 19 ale lunii când rudele, vecinii şi chiar şefii nu vă scapă din ochi nicio clipă. Cândva între 18 şi 20 august 2014 puteţi fi victima unei erori bancare sau a faptului că o factură soseşte după data scadentă, deci ţineţi o evidenţă clară!

În intervalul de zile 21-23 august 2014, aptitudinile dvs. sunt forjate la maximum la locul de muncă. Chiar dacă sarcinile care vă revin nu sunt cele mai uşoare, veţi vedea că nici răsplata nu este de colea, deci merită să daţi tot ce aveţi mai bun. În cea mai mare parte a celei de-a treia decade a lunii, atmosfera de acasă este destul de tensionată, semn că se anunţă schimbări iminente în familie.


Horoscop august 2014, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară august 2014
Dacă sunteţi în căutarea unei noi direcţii profesionale sau căutaţi să faceţi ceva care contează cu adevărat, interesaţi-vă până în data de 3 a lunii unde anume este nevoie de voluntari în zona dvs. Implicându-vă activ în lucrări de mecenat, redescoperiţi puterea cuvintelor şi a gesturilor mărunte. Puteţi fi tentat însă în jurul datei de 8 august 2014 să-i ajutaţi mai mult pe alţii şi să uitaţi de propriile nevoi.

La mijlocul acestei luni, este posibil să vă cadă cu tronc o persoană departe de standardele dvs. obişnuite sau să începeţi o relaţie care, cel puţin pentru moment, să se consume departe de ochii curioşilor. Vă veniţi treptat în fire odată cu intrarea lui Mercur în semnul naşterii dvs., moment în care simţiţi că nu vă îndreptaţi în direcţia potrivită la nivel sentimental. Decizia însă vă aparţine!

Până în 23 august 2014, se clarifică într-un fel sau altul dilema dvs. afectivă. Probabil că balanţa va înclina în favoarea cultivării relaţiei începute cu câteva zile în urmă, dar în maniera cumpătată şi precaută care vă caracterizează. Tot ceea ce spuneţi şi faceţi din 22 până în 28 ale lunii va avea un impact puternic asupra viitorului dvs., aşa că tăiaţi răul din rădăcină şi luaţi taurul de coarne.


Horoscop august 2014, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă august 2014
Cum vă aşterneţi în august 2014, aşa dormiţi pentru mult timp de-acum încolo. Recomandabil ar fi să vă informaţi dacă există legi sau orice alt fel de limitări exterioare şi obiective care nu v-ar permite să vă derulaţi proiectele aşa cum v-aţi propus la început. În caz contrar, probabil că vă veţi pomeni că trebuie să faceţi pe 8 sau pe 9 august compromisuri şi sacrificii pe care nu le-aţi preconizat.

În intervalul 16-19 august 2014, se poate ivi ocazia de a vă uni forţele cu un asociat comanditar, ca cineva să vă sponsorizeze proiectele ori să obţineţi un împrumut bancar în vederea materializării acestora. La sfârşitul celei de-a doua decade a lunii, mai cu seamă din 18 până în 20 ale lunii, vă puteţi confrunta cu probleme de sănătate sau profesionale care vă pun pe tuşă pentru câteva zile.

În ultima parte a lunii august 2014 treceţi printr-o tranziţie la nivel familial pe care o puteţi înlesni dacă uzaţi de puterea dvs. de discernământ. Din 22 august până la finele lunii, situaţia bugetului dvs. revine în actualitate. Se cere ca, împreună cu partenerul de viaţă, să impuneţi reguli privind uzanţa finanţelor comune. Dacă e cazul, discuţiile legate de partaj se cer amânate sau consultaţi un mediator.


Horoscop august 2014, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion august 2014
Cel puţin până în data de 3 a lunii august 2014, cuvântul dvs. atârnă greu la serviciu graţie portofoliului dvs. însemnat de clienţi sau obiectivelor profesionale pe care le-aţi atins până acum. Puteţi avea tendinţa de a abuza de acest privilegiu la finele primei decade a lui august, mai cu seamă în 8 şi 9 august, dar există riscul să vă afecteze progresele pe care le-aţi înregistrat până acum. Acţionaţi înţelept!

Perioada cuprinsă între 16 şi 19 august 2014 vă ajută să vă consolidaţi poziţia socială şi funcţia ocupată pe plan profesional. Vă puteţi elimina adversarii cunoscuţi şi necunoscuţi într-un mod cinstit şi corect, fapt care vă aduce aprecierea şi admiraţia celor din jur. Proiectele cu buget comun demarate în jurul zilei de 15 ale lunii vă pot da ceva mai mult de furcă la finele acestei decade.

Dacă nu vi se deschid porţi din 21 până în 23 august 2014, cu siguranţă se deschid ferestre în aceste zile. Daţi de oportunităţi de a vă atinge ţelurile la tot pasul şi astrele vă susţin în demersurile pe care le întreprindeţi în acest interval de timp. S-ar putea, totuşi, să vă suprasolicitaţi şi să vă asumaţi mai multe responsabilităţi decât puteţi duce în această decadă, fapt care v-ar putea afecta sănătatea.


Horoscop august 2014, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător august 2014
S-ar putea ca primele zile ale acestei luni să vă surprindă în străinătate sau, în orice caz, la mare distanţă de casă. Dacă credeţi că ajută, înscrieţi-vă până în data de 3 a lunii la un curs de calificare în altă ţară sau la o companie străină. Cert este că vă veţi face conexiuni preţioase prin intermediul acestuia, poate chiar şi de altă natură decât cea profesională. Nu deviaţi însă de la scopurile dvs.!

În intervalul 16-19 august 2014, deschiderea de afaceri, oficializarea parteneriatelor, dar şi demararea proiectelor sunt extrem de bine susţinute din astral. Din 15 august încolo, centrul de interes se mută în sfera profesională. Poate că un prieten bun este promovat şi vă susţine şi pe dvs. să ajungeţi la un nivel superior. Situaţia de acasă vă poate deruta şi devia de pe calea însuşită recent.

Din 21 până în 23 august 2014, veniturile dvs. se rotunjesc vizibil şi începeţi să simţiţi că bugetul dvs. personal creşte de la o zi la alta. Încercaţi să profitaţi de oportunităţile financiare care se ivesc în această perioadă. Moralul dvs. poate avea de suferit în ultima decadă a lui august, mai ales dacă vă frustrează faptul că trebuie să ascundeţi o relaţie sentimentală sau a revenit un/o fost/ă în viaţa dvs.


Horoscop august 2014, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn august 2014
Veniturile dvs. sunt strâns legate, încă de la începutul lunii august 2014, de relaţiile personale şi legăturile profesionale pe care le deţineţi cu partenerul de viaţă, părinţii, fraţii sau surorile ori cu prietenii foarte apropiaţi. Munca intelectuală şi fizică depusă în prima decadă a lunii nu va rămâne nerecompensată, dar în 8 şi 9 august 2014 puteţi suferi de pe urma proceselor sau erorilor bancare.

Trainingurile, cursurile de recalificare profesională şi de educaţie continuă revin în actualitate după 15 august 2014. Pot presupune o deplasare în altă ţară sau într-o localitate departe de domiciliu. Simţiţi că aportul dvs. financiar şi profesional face diferenţa din 16 până în 19 august 2014. Înainte de a le accepta, cercetaţi bine ofertele de muncă în străinătate la finele acestei decade!

Experienţa dobândită la mijlocul lui august 2014, fie că se referă la lecţii de viaţă sau informaţii care v-ar putea ajuta profesional, vă maturizează la începutul celei de-a treia decade ale lunii. Sufleteşte vă simţiţi pregătit să vă triaţi anturajul, să vă stabiliţi alte priorităţi sau aşteptări de la viitor şi de la oameni ori vă gândiţi să începeţi proiecte cu totul diferite. Vă schimbaţi traiectoria!


Horoscop august 2014, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător august 2014
Relaţiile sentimentale, parteneriatele, colaborările sau alte tipuri de conexiuni pe care le stabiliţi cu oamenii din jurul dvs., aşadar întreg planul dvs. relaţional este stimulat intens luna aceasta. Până în 3 august 2014, sunt favorizate asocierile de natură profesională şi legăturile create cu persoanele care au preocupări similare. Nu uitaţi însă că personalităţile asemănătoare se aprind uşor!

Din 15 august încolo, se arată beneficiile acestor relaţii. Poate că se leagă ceva la nivel sentimental sau se fructifică asocierile pe care le-aţi făcut. Perioada cuprinsă între 16-19 august este cea mai prolifică a lui august, moment în care este indicat să le puneţi bazele legale şi să le faceţi cunoscute public. Discutaţi temeinic aspectele financiare şi delegaţi atribuţiuni până în 20 ale lunii.

În intervalul de zile 21-23 august 2014 sunt favorizate activităţile ferite de ochii lumii sau care încă nu simţiţi că ar trebui făcute publice. Deşi contextul astral este armonios, se păstrează secrete unele chestiuni care vă vizează sau informaţii de care aţi avea nevoie sau chiar dvs. le ascundeţi celorlalţi. Gândiţi-vă dacă nu cumva ar putea ieşi la iveală la finele lunii, afectându-vă reputaţia.


Horoscop august 2014, Peşti:

Horoscop Urania Peşti august 2014
Dispoziţia în care vă regăsiţi, starea de spirit şi deci sănătatea depind în mare măsură de nivelul de recunoaştere al muncii dvs. şi de cât sunteţi de inspirat de ceea ce faceţi. În prima decadă a lunii, dar mai exact până în 3 august 2014, partenerul de viaţă şi familia pot avea un impact important asupra randamentului dvs. profesional. În 8-9 august 2014, nu cedaţi impulsului de a vă asuma toţi laurii!

Zilele cuprinse în intervalul 16-19 august 2014 îşi pun amprenta asupra productivităţii dvs. Colaboraţi eficient cu colegii de muncă, responsabilităţile se distribuie în mod egal, vă faceţi conexiuni preţioase la serviciu şi adiacent acestuia. Pe plan personal, din 15 august 2014 se anunţă schimbări binevenite în cuplu şi în relaţie cu familia, dar aveţi grijă ce semnale trimiteţi la finele decadei.

Dacă vă leagă câţiva ani de partener sau credeţi că este momentul să vă faceţi planuri împreună, schiţaţi-vă viitorul împreună în preajma zilelor de 21-23 august 2014, când vă puteţi propune cea mai bună direcţie pe termen lung. Aceeaşi recomandare este valabilă şi în cazul parteneriatelor profesionale. Feriţi-vă să daţi sentinţe în ultima decadă a lunii pentru că riscaţi să fie eronate!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS