Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 28 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 28 iunie 2014


Horoscop 28 iunie, Berbec:

Oricât de amabil şi convingător te-ai arăta în societate, cei care stau mai mult în preajma ta şi-ar putea da seama cu uşurinţă că eşti cumva împărţit în două fiinţe: una care eşti şi alta care vrei să pari. Probabil că faci eforturi evidente pentru a impresiona, iar faptul că vrei ca ceilalţi să te asculte cu smerenie şi să te admire necondiţionat, nu poate decât complica relaţionarea cu ei.


Horoscop 28 iunie, Taur:

Poţi fi copleşit de melancolii, te poţi afla într-o dispoziţie nostalgică şi sentimentală, despărţindu-te cu greu de lucrurile, persoanele sau situaţiile cu care te-ai obişnuit. Ai putea bătea în retragere dacă ţi se cere să preiei în forţă iniţiativa într-un demers de grup, căci îţi displace să ieşi strident la rampă, să ieşi în evidenţă. În viaţa sentimentală predispoziţia poetică îţi poate furniza momente de vrajă şi mister.


Horoscop 28 iunie, Gemeni:

Sâmbătă, 28 iunie 2014, unele flashuri de inspiraţie şi inovaţie pot pune bazele unui plan strălucit de afaceri, unor perspective bune pentru câştig şi profit. Sentimental, te poţi dovedi generos şi înţelegător, căci nu-ţi mai sunt stârnite cu uşurinţă vanităţile. Îţi găseşti probabil o modalitate de a-ţi exprima afecţiunea, nu te încurcă să te arăţi vulnerabil emoţional. Altfel, eşti energic şi reuşeşti să mobilizezi atenţia tuturor.


Horoscop 28 iunie, Rac:

În viaţa emoţională ai putea experimenta armonia şi liniştea. Nu te exprimi afectiv în mod pătimaş, intolerant şi posesiv, tiranic. Nu mai eşti recalcitrant, dornic să plăteşti celuilalt poliţe mai vechi şi să te răfuieşti pentru unele nedreptăţi aparent greu de trecut cu vederea. Ai descoperit că nu e răul atât de negru, nici tu pe atât de ranchiunos pe cât vrei să laşi impresia. Sănătatea poate scârţâi şi-ţi dă bătăi de cap.


Horoscop 28 iunie, Leu:

S-ar zice că astăzi reuşeşti să-ţi găseşti şansa şi reperele fără prea mare efort şi zbatere. Ai ceva mai multă încredere în tine şi eşti mai tonic, poţi demonstra în mod repetat că eşti viu şi cât se poate de funcţional, atât din punct de vedere sentimental cât şi material-financiar. În plus, este de aşteptat ca o stare aşa pozitivă să-i contamineze fericit pe toţi cei cu care intri în contact.


Horoscop 28 iunie, Fecioară:

S-ar zice că azi aşa-zisele priorităţi mărunte de la domiciliu îţi pot fura cea mai mare parte din timp. Probabil că rezolvarea treburilor curente şi corvezile domestice, ocupaţiile cotidiene te preocupă într-atât de mult încât poţi ajunge în situaţia de a acorda prea puţină atenţie şi grijă persoanei iubite. Cum sentimentalismul şi romantismul nu e la mare căutare, încearcă să plusezi la capitolul comunicare!


Horoscop 28 iunie, Balanţă:

E de aşteptat să dispui astăzi de un sistem de lucru atât de eficient încât rezultatele muncii tale să survină în ritm rapid ori să fie peste aşteptări. În viaţa amoroasă pare că te-ai imunizat împotriva unor relaţii nocive, a unor parteneri care-ţi provocau durere şi suferinţă. Cum nu pare să te şicaneze nicio suferinţă de ordin fizic, ci dimpotrivă te simţi puternic şi stăpân pe tine, poţi promova o imagine de cuceritor.


Horoscop 28 iunie, Scorpion:

Renunţi probabil azi la orice tip de rigoare formală, de solemnitate şi gravitate. Probabil că nu te mai arăţi preocupat excesiv de securitatea personală, că nu mai ţii să obţii nişte maxime certitudini în condiţii de minime riscuri. În loc de a-i admonesta şi dăscăli sever pe alţii, preferi să strângi relaţiile cu ei, să creezi o atmosferă de apropiere şi deschidere sufletească.


Horoscop 28 iunie, Săgetător:

Te-ar putea încerca azi o oarecare dificultate de concentrare, o voluptate a dispersării, în sensul în care îţi vezi atenţia focusată pe orice subiect, mai puţin pe cel de interes, pe cel pe care ar trebui să-l adânceşti. Iar faptul că nu poţi distinge corect între ce e esenţial şi ce e accesoriu s-ar putea reflecta direct în plan financiar sau sentimental. E un moment inoportun pentru decizii tranşante în aceste direcţii.


Horoscop 28 iunie, Capricorn:

Azi e probabil să manifeşti un comportament destul de contradictoriu în relaţiile private, să iasă la suprafaţă diverse neînţelegeri mai vechi, nelămuriri şi dileme netranşate corespunzător la vremea lor. Atenţie, poţi acţiona paradoxal în raport cu unul dintre membrii familiei, când într-un mod lipsit de tact, războinic şi combativ, când dimpotrivă, refractar şi angoasat, temător şi în defensivă.


Horoscop 28 iunie, Vărsător:

Unele flashuri de inspiraţie şi inovaţie pot pune bazele unui plan strălucit de afaceri, unor perspective bune pentru câştig şi profit. Sentimental, te poţi dovedi generos şi înţelegător, căci nu-ţi mai sunt stârnite cu uşurinţă vanităţile. Îţi găseşti probabil o modalitate de a-ţi exprima afecţiunea, nu te încurca să te arăţi vulnerabil emoţional. Altfel, eşti energic şi reuşeşti să mobilizezi atenţia tuturor.


Horoscop 28 iunie, Peşti:

Poate fi o zi în care pretenţiile băneşti exagerate ale persoanei iubite te-ar putea pune într-o situaţie delicată. Politica financiară în cuplu lasă de dorit, căci în timp ce unul dintre voi doi e dispus să se împrumute chiar la dobânzi descurajante pentru a-şi satisface o toană, celălalt preferă să stea deoparte, fără să ia sume de bani greu de returnat. Sunt şanse să rezolvi dilema solicitând ajutor financiar cuiva din familie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS