Horoscop Urania zilnic: duminică, 29 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 29 iunie 2014


Horoscop 29 iunie, Berbec:

Ziua de astăzi este dedicată relaţiilor sociale. Este un moment bun pentru a face o vizită părinţilor sau a te bucura de compania prietenilor. Chiar şi aşa, încearcă să stai departe de discuţiile serioase cu rudele deoarece este posibil să intri în conflicte dificile.


Horoscop 29 iunie, Taur:

Amintirile din trecut îţi pot influenţa o decizie extrem de importantă în ceea ce priveşte planurile tale de viitor. Este posibil să simţi nevoia de a lua legătura cu o persoană cu care nu ai mai vorbit de ceva timp. Va fi un moment emoţionant, însă te vei bucura că ai făcut acest pas.


Horoscop 29 iunie, Gemeni:

Duminică, 29 iunie 2014, se anunţă o zi tumultuoasă pentru tine; este posibil să afli că un prieten a pornit nişte zvonuri urâte despre tine şi vrei să îi ceri socoteală. Cel mai bine este să eviţi o confruntare directă. Deşi poate fi dificil, încearcă să nu te laşi afectat de asta. Spre seară, partenerul de cuplu are o surpriză pentru tine.


Horoscop 29 iunie, Rac:

Ziua de astăzi este destinată împăcărilor. Spre surprinderea celor din jurul tău, laşi garda jos într-un conflict mai jos cu o persoană apropiată şi decizi că este timpul să alegi calea împăcării. În a doua parte a zilei, te relaxezi în compania partenerului de cuplu sau a familiei.


Horoscop 29 iunie, Leu:

Este momentul să te bucuri de puţin timp liber. Este un moment bun pentru a îţi pune ordine în viaţă şi a te relaxa alături de cei dragi. Cele mai bune activităţi pentru a scăpa de tensiunea acumulată sunt cele în aer liber: plimbări, tenis sau chiar alergat.


Horoscop 29 iunie, Fecioară:

Încă de dimineaţă eşti activ şi bine dispus; ai multă energie şi eşti hotărât să petreci această zi departe de casă. Activităţile în aer liber par să te ajute în acest sens. Spre seară, este posibil să te întâlneşti cu un prieten drag, care îţi aduce o veste neaşteptată.


Horoscop 29 iunie, Balanţă:

Ziua de astăzi vine cu câteva schimbări majore pe plan sentimental. Este posibil să ai o discuţie serioasă cu un fost partener de cuplu, care să ducă la o eventuală împăcare. Cel mai bine este să nu laşi pe nimeni să îţi influenţeze deciziile, ci să te laşi ghidat de ceea ce simţi.


Horoscop 29 iunie, Scorpion:

Astăzi eşti foarte schimbător şi iei decizii după stările pe care le ai. Nu lăsa ca zvonurile apărute despre tine să îţi schimbe comportamentul; deşi pare dificil, încearcă să nu te izolezi de cei din jurul tău. O ieşire în oraş cu cei mai apropiaţi prieteni sau chiar o vizită la părinţi îţi pot schimba starea de dispoziţie.


Horoscop 29 iunie, Săgetător:

Ziua de astăzi vine la pachet cu multă voie bună. Eşti foarte energic şi reuşeşti să te ocupi de tot ce îţi propui. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, relaţia cu partenerul de cuplu pare să fie pe drumul cel bun. Dacă eşti încă singur, spre seară ai şansa să întâlneşti o persoană nouă.


Horoscop 29 iunie, Capricorn:

Nu eşti bine dispus şi nu prea vrei să socializezi astăzi. Totuşi, un prieten apropiat te va invita la un eveniment important pentru el. Acceptă această invitaţie deoarece ai şansa să te distrezi şi să te bucuri de compania unor persoane extrem de interesante.


Horoscop 29 iunie, Vărsător:

Deşi este duminică, ai foarte multe sarcini de care vrei să te ocupi. Proiectul la care lucrezi îţi ocupă mai tot timpul, însă nu te plângi pentru asta. Faci ceea ce îţi place şi ştii că în curând te vei bucura şi de beneficii financiare. Ai noroc cu partenerul de cuplu, care te susţine şi este alături de tine.


Horoscop 29 iunie, Peşti:

Astăzi asculţi de persoanele din jurul tău şi decizi că este timpul să te ocupi de o problemă din trecutul tău. Este vorba despre un conflict nerezolvat cu o persoană care a jucat un rol important în viaţa ta. Spre seară, ai timp suficient pentru a te bucura de compania persoanei de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS