Horoscop Urania zilnic: marţi, 24 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 24 iunie 2014


Horoscop 24 iunie, Berbec:

O surpriză din partea persoanei iubite te va înveseli astăzi. Indiferent de gestul pe care îl va face, te vei simţi foarte bine şi vei aprecia mai mult ce ai lângă tine. Este cazul să înveţi să te bucuri chiar şi de acele lucruri mici şi să nu laşi anumite probleme să-ţi afecteze buna dispoziţie.


Horoscop 24 iunie, Taur:

Este o zi în care poţi experimenta cu succes orice doreşti. Eşti deschis la noutăţi pe toate planurile şi simţi că odată cu venirea verii prinzi mai multă viaţă. Nu este un lucru rău deloc, însă ai putea să-ţi foloseşti toată această energie şi în activităţi constructive.


Horoscop 24 iunie, Gemeni:

Marţi, 24 iunie 2014, să ştii ce vrei este una, însă să ţii cu orice preţ să obţii un lucru este uneori prea mult. Nu deveni obsedat! Eşti prea critic şi ai pretenţii prea mari de la relaţia cu persoana iubită şi asta nu face decât să creeze un climat tensionat între voi. Încearcă să laşi anumite lucruri aşa cum sunt, cel puţin pe moment.


Horoscop 24 iunie, Rac:

Observi o schimbare de atitudine în cercul de prieteni. Ţi se pare că s-au cam îndepărtat de tine şi asta nu-ţi place deloc. Încearcă să vorbeşti cu ei. Poate că atitudinea lor de astăzi este rezultatul acţiunilor sau vorbelor tale din trecut. Cu toate astea, nu este cazul să te alarmezi până când nu ştii care anume este cauza.


Horoscop 24 iunie, Leu:

Nu este cazul să fii peste tot şi să te implici în tot ce se întâmplă în jur. Învaţă să-ţi pui priorităţile pe primul plan. Pe seară se anunţă în vizită o persoană din familie, fapt care te va bucura, dar te va pune şi în alertă. Se pare că va fi necesar să faci puţină ordine şi poate chiar şi câteva cumpărături, aşa că nu este timp de pierdut.


Horoscop 24 iunie, Fecioară:

Încearcă să-ţi dezvolţi talentele, îţi pot aduce numeroase beneficii şi deschide noi orizonturi. Poţi transforma aceste talente şi într-o sursă de venit. Aşadar, nu mai pierde timpul şi încearcă măcar să cauţi să te asociezi cu acele persoane care te pot ajuta să-ţi îndeplineşti mult mai uşor ţelurile.


Horoscop 24 iunie, Balanţă:

Este posibil să aibă loc un eveniment în oraş, iar prezenţa ta nu ar trebui să lipsească din decor întrucât este posibil să te întâlneşti cu un vechi prieten. Puţină conversaţie nu strică nimănui. Aşadar, profită de această zi şi simte-te bine. Lasă grijile legate de viaţa sentimentală sau profesională, nu este cazul să te gândeşti la ele.


Horoscop 24 iunie, Scorpion:

Astăzi s-ar putea să simţi nevoia să fii mai nostalgic şi să te angajezi în tot felul de activităţi care îţi aduc aminte de copilărie. Este foarte benefic din când în când. Nu rata această distracţie. Totuşi, ai grijă să nu treci cu vederea acele proiecte importante de la locul de muncă, care nu pot fi amânate sub nicio formă.


Horoscop 24 iunie, Săgetător:

Dacă eşti în căutarea unei relaţii serioase, este recomandat să încerci să-ţi faci noi prieteni. În privinţa celorlalte probleme nu ar trebui să-ţi faci prea multe griji, asta mai ales că majoritatea sunt doar în mintea ta. Trebuie doar să ai mai multă încredere în tine şi să încerci să treci zâmbind prin unele situaţii ce se ivesc în viaţă.


Horoscop 24 iunie, Capricorn:

Este posibil să decizi să-ţi schimbi cariera tocmai pentru a acorda mai mult timp lucrurilor care îţi plac cu adevărat. Eşti într-o stare foarte bună pe plan fizic şi emoţional, însă este posibil ca în toată această frenezie să nu-ţi dai seama care sunt lucrurile esenţiale pe care trebuie să le faci. Ai putea asculta sfaturile venite din partea persoanelor din familie.


Horoscop 24 iunie, Vărsător:

Relaţiile cu cei dragi se îmbunătăţesc, acorzi mai multă atenţie dorinţelor şi nevoilor acestora. Totuşi, este posibil să laşi în urmă prieteni mai vechi. Încearcă să-ţi faci mai mult timp pentru a sta în compania lor, poate chiar să organizezi o mică plecare în afara oraşului, în mod sigur vor fi încântaţi.


Horoscop 24 iunie, Peşti:

Simţi nevoia să redecorezi sau să achiziţionezi mobilier nou datorită situaţiei financiare destul de bună. Este posibil ca o persoană din familie să se mute, însă toate aceste schimbări se reflectă în interiorul tău. Trebuie doar să accepţi şi să mergi mai departe. Spre seară vei avea mari şanse să primeşti o veste bună legată de locul de muncă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS