Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 21 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 21 iunie 2014


Horoscop 21 iunie, Berbec:

S-ar putea să ţi spună azi că te iei prea în serios, că suferi de o inflamare acută a eului şi că nu îţi pasă decât de propria persoană. În mediul profesional poţi manifesta curaj, dar şi grabă, nerăbdare ori poate nu suporţi amestecul celorlalţi în treburile tale. Greu e încă şi cu executarea ordinelor, sarcinilor limitative şi aberante trasate de către superiori, pe care n-ai altă şansă decât să le abordezi cu detaşare şi umor.


Horoscop 21 iunie, Taur:

Poate fi una dintre acele zile când te afli într-un reconfortant echilibru cu partenerul de cuplu ori în care poţi cunoaşte consensul, pacea şi armonia într-o relaţie cu cineva de s#x opus. Pasiunile amoroase nu mai decurg bolnăvicios sau distructiv, nu te mai copleşesc îngrijorări inutile ori suspiciuni, gelozii nefondate. S-ar părea că-i dai celuilalt creditul cuvenit, admiraţia şi respectul pe care-l merită.


Horoscop 21 iunie, Gemeni:

Sâmbătă, 21 iunie 2014, fizic în mare revenire, proaspăt şi puternic, e posibil să dai curs unor sugestii profesionale foarte ambiţioase, care ţi-ar putea consuma, în ritm alert, din energie şi nervi. Deşi te-ai putea manifesta entuziast până la ridicol, îţi asumi probabil ceea ce faci până la capăt, perseverenţa de care dai dovadă aducându-ţi o răsplată financiară convenabilă. În familie e posibil un comportament primitiv şi nerafinat.


Horoscop 21 iunie, Rac:

S-ar zice că azi empatia, compasiunea şi dăruirea de sine sunt înzestrările tale de bază. E posibil să te impresioneze suferinţa altora mai puţin norocoşi decât tine, să fii contaminat cu uşurinţă de stările şi de ceea ce experimentează aceştia, să poţi obţine informaţii din mediu într-un mod mai subtil, dincolo de cuvinte, de metodele convenţionale. Ia-o uşor şi încearcă să nu faci din asta, totuşi, o misiune sacră!


Horoscop 21 iunie, Leu:

Ai putea cupla în mod fericit cunoaşterea cu acţiunea, rezultatul fiind acţiunea inteligentă şi o bună înţelegere a ceea ce faci. Iar faptul că lucrezi cu elan şi avânt, că eşti funcţional şi eficient, dând dovadă de o hărnicie productivă, nu poate decât să se concretizeze în beneficii şi avantaje materiale. Afectiv, poţi fi nevoit să accepţi şi să te deschizi către nişte oferte sentimentale care nu sunt tocmai pe gustul tău.


Horoscop 21 iunie, Fecioară:

S-ar zice că azi eşti mai ambiţios profesional, că vrei să ieşi în arenă şi că aspiri la glorie. E posibil însă ca mare parte din demersurile de la locul de muncă să se împotmolească la jumătate, să fii nevoit să iei totul de la capăt în mod repetat fără rezultate. Aşadar, bugetul de familie poate fi afectat de lipsuri şi deficienţe - posibil motiv de ceartă. În iubire te poţi îndârji pe mai departe, te poţi implica mai profund.


Horoscop 21 iunie, Balanţă:

Deteşti probabil azi tot ceea ce este de prisos şi inutil, reuşind să te concentrezi doar pe lucrurile cu adevărat importante şi necesare. Probabil că nu te mulţumeşti cu puţin, că ai o voinţă de fier şi că supravieţuieşti cu fruntea sus tuturor pierderilor tale. Îţi revine forţa fizică şi reuşeşti să rămâi tu însuţi, să ai curajul să-ţi duci cauza pentru care lupţi până la capăt.


Horoscop 21 iunie, Scorpion:

Dacă insişti, în plan sentimental, să-ţi arogi proprietatea unei certitudini ori a unui adevăr întreg, s-ar putea să fii sancţionat de realitate, care să-ţi arate o faţă a sa cu totul altfel: cel pe care-l iubeşti se poate dovedi a fi altcineva decât credeai, relaţia pe care te bazai ar putea fi mai fragilă decât anticipai. Te-ai putea retrage în familie, unde să-ţi refaci încrederea şi speranţa, mai presus de orice calcul şi deznădejde.


Horoscop 21 iunie, Săgetător:

Câteva obstacole care intervin în calea fericirii tale lumeşti, concretizate în bani, funcţie, renume, s-ar putea să te arunce într-o stare de nelinişte şi agitaţie. S-ar putea ca planurile financiare să fie pur şi simplu aruncate în aer şi să constaţi că nici pe cei apropiaţi nu te poţi baza pentru un eventual suport financiar. Căută să te relaxezi mai mult şi să-ţi refaci rezervele minime de energie!


Horoscop 21 iunie, Capricorn:

Te-ai putea face remarcat azi printr-o determinare extraordinară, prin sârguinţă şi străduinţa cu care acţionezi pentru a-ţi crea un minim confort intim şi personal. E posibil şi să te implici la domiciliu în diverse activităţi mărunte şi de rutină, care însă îţi dau utilitate şi sens. Totul e în regulă dacă e vorba de hărnicie şi conştiinciozitate asumată, şi nu se ajunge la eforturi de mare sacrificiu personal, de dedicare eroică.


Horoscop 21 iunie, Vărsător:

În relaţia cu persoana iubită simţi probabil o nevoie uriaşă de aprobare şi acceptare, iar orice obiecţie sau critică inocenţă poate lua proporţii dramatice. Manifeşti probabil o sensibilitate crescută, eşti uşor inflamabil şi nesigur pe tine. Când vine vorba de bani sau bunuri materiale e posibil să nu te dai în lături de la nimic, să fii hotărât să intri în posesia a ceea ce crezi că ţi se cuvine.


Horoscop 21 iunie, Peşti:

S-ar părea că bugetul personal stă cam în cumpănă azi. Poate că nu acumulezi nici pe departe veniturile prognozate, că nu reuşeşti să-ţi administrezi prudent şi eficient propria ogradă de bunuri şi valori. Mofturi şi toane diverse te pot aduce într-o situaţie financiară critică. Riscul de avarie financiară e mai mic în familie, între ai tăi, căci experienţa şi prudenţa lor mai temperează dintr-un eventual elan nesăbuit.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS