Horoscop Urania zilnic: duminică, 22 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 22 iunie 2014


Horoscop 22 iunie, Berbec:

Contrar aparenţelor, astăzi nu te simţi prea bine, iar optimismul îţi lipseşte. Ai putea încerca să stai mai mult în compania acelor persoane care au o stare mult mai bună, te va ajuta să te simţi mai bine. Totodată, ai putea apela la sfaturile unei persoane specializate, vei vedea că îţi vei reveni în cel mai scurt timp.


Horoscop 22 iunie, Taur:

Încerci din răsputeri să-ţi creezi o imagine falsă şi nu îţi va fi deloc uşor să ţii pasul cu absolut tot ceea ce se petrece în jur. De multe ori, îi enervezi pe cei cu care interacţionezi şi încerci să-i critici la fiecare pas. Trebuie să dai dovadă de mai multă înţelegere, nu eşti singura persoană care întâmpină dificultăţi. La muncă este posibil să primeşti noi responsabilităţi.


Horoscop 22 iunie, Gemeni:

Duminică, 22 iunie 2014, se pare că nu va fi o zi tocmai bună pentru tine, orice ai încerca să faci nu îţi va reuşi deloc, ba chiar vei întâmpina foarte multe obstacole. Încearcă să amâni anumite activităţi şi să te concentrezi asupra altora, care să te ajute să te relaxezi. Ai putea să revii asupra unui vechi hobby, te vei simţi mult mai bine.


Horoscop 22 iunie, Rac:

Deşi încă de la primele ore ale dimineţii evenimentele nu vor decurge aşa cum ţi-ai fi dorit, tu vei fi într-o stare foarte bună şi vei simţi nevoia să intri în conversaţie cu toate persoanele din jur. Nu te gândi prea mult asupra unor probleme mai vechi, încearcă să te bucuri de fiecare clipă liberă a acestei zile.


Horoscop 22 iunie, Leu:

Încă de dimineaţă vei avea parte de câteva experienţe nu tocmai plăcute şi vei fi tentat să iei măsuri, însă nu trebuie să dai atenţie la tot ce se petrece în jur. Încearcă să nu te mai gândeşti prea mult asupra unor probleme şi profită de fiecare clipă liberă pe care o vei avea pentru a te simţi bine. Este foarte important să înveţi să te pui pe primul loc.


Horoscop 22 iunie, Fecioară:

Te gândeşti foarte mult la o veche iubire şi tocmai de aceea nu vei putea să te concentrezi asupra lucrurilor pe care le ai de făcut pe ziua de azi. Dacă este necesar, încearcă să iei legătura cu acea persoană şi să lămureşti toate acele lucruri care te-au tot frământat în ultima perioadă, te va ajuta să te simţi mult mai bine.


Horoscop 22 iunie, Balanţă:

Pe parcursul acestei zile vei avea foarte multă energie şi vei simţi nevoia să faci cât mai multe lucruri. Se pare că te concentrezi foarte mult asupra dorinţelor proprii şi vei face în aşa fel încât să ţi le satisfaci pe toate. Însă trebuie să acţionezi într-un mod precaut, este posibil ca anumite persoane din jur să-ţi pună gând rău.


Horoscop 22 iunie, Scorpion:

Astăzi nu vei fi în apele tale şi vei avea senzaţia că anumiţi prieteni vor încerca să-ţi pună o vorbă rea în cercul vostru. Nu trebuie să le dai atenţie, mai ales dacă trebuie să lucrezi la un proiect important. Spre după-amiază este posibil să primeşti acele veşti pe care le aşteptai de foarte mult timp.


Horoscop 22 iunie, Săgetător:

Astăzi nu vei fi în stare să iei nicio decizie, iar din această cauză evenimentele nu vor decurge aşa cum ţi-ai fi dorit. Încearcă să nu te mai gândeşti prea mult asupra unor aspecte şi ia o decizie. Indiferent de rezultat, vei simţi că vei avea un control mai mare asupra situaţiilor. Spre seară vei primi o veste bună, posibil din partea unei persoane mai în vârstă din familie.


Horoscop 22 iunie, Capricorn:

Astăzi vei fi într-o stare foarte bună, vei simţi nevoia să comunici cu toate persoanele din jur şi să te implici în tot felul de activităţi. Chiar dacă unele dintre ele nu vor fi pe genul tău, vei fi deschis către orice fel de experienţă. Spre seară este posibil să te contacteze o persoană pe care nu ai mai văzut-o de ceva timp.


Horoscop 22 iunie, Vărsător:

Te pregăteşti pentru un eveniment destul de important şi îţi faci foarte multe griji în privinţa felului în care te vei prezenta. Însă nu trebuie să afişezi o imagine falsă, atât timp cât te comporţi cât mai natural şi vei intra în diferite discuţii cu persoanele ce vor lua parte la eveniment, nu vei avea niciun motiv de îngrijorare.


Horoscop 22 iunie, Peşti:

Experienţele zilei de azi te vor pune într-o situaţie foarte bună şi îţi vor aduce foarte multe avantaje. Vei reuşi să atragi toate privirile asupra ta şi să faci o impresie bună. Încearcă să profiţi la maximum de această zi. Spre seară este posibil să te contacteze o persoană pe care nu ai mai văzut-o de foarte mult timp.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS