Horoscop Urania zilnic: vineri, 20 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 20 iunie 2014


Horoscop 20 iunie, Berbec:

Ziua de astăzi vine cu mici schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională. Este posibil să primiţi un proiect important, la care veţi lucra cu mai mulţi colegi de muncă de la un alt departament. Aceste modificări sunt mai mult decât binevenite deoarece veţi avea foarte multe de învăţat în noua echipă.


Horoscop 20 iunie, Taur:

Nu mai aveţi răbdare în ceea ce priveşte cariera; aveţi planuri mari şi vreţi să începeţi noi proiecte, însă o anumită persoană vă ţine în loc. Deşi va fi mai dificil, va trebui să vă descurcaţi de unul singur. Partenerul de cuplu este alături de dumneavoastră, vă susţine şi este dispus să vă ajute în orice situaţie.


Horoscop 20 iunie, Gemeni:

Vineri, 20 iunie 2014, în această dimineaţă trebuie să rezolvaţi un mic conflict la locul de muncă. Deşi nu sunteţi pregătit pentru asta, vă păstraţi calmul şi reuşiţi să daţi dovadă de maturitate şi profesionalism. După orele prânzului, este posibil să primiţi o veste frumoasă din partea unui colaborator cu privire la un proiect important.


Horoscop 20 iunie, Rac:

Ziua de astăzi este una plină de surprize pentru dumneavoastră. După o perioadă mai agitată, reuşiţi să vă faceţi timp pentru a pune în ordine viaţa dumneavoastră. În ceea ce priveşte planul profesional, aveţi mai multe planuri şi idei pe care vreţi să le puneţi în aplicare. Spre seară, aveţi parte de o surpriză plăcută din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 20 iunie, Leu:

Sunteţi foarte activ şi aveţi multe idei în ceea ce priveşte dezvoltarea profesională. Găsiţi foarte uşor soluţii alternative în rezolvarea problemelor în cadrul companiei, iar pentru asta urmează să fiţi răsplătit de către superiori. Nu fiţi surprins dacă aflaţi că veţi primi un bonus sau chiar o mărire de salariu.


Horoscop 20 iunie, Fecioară:

Sunteţi dispus să faceţi o alegere foarte importantă în ceea ce priveşte viaţa dumneavoastră personală. Este un drum nou pe care vreţi să mergeţi; deşi vă este teamă de ceea ce urmează, sunteţi mai mult decât hotărât că vreţi să faceţi asta. Spre surprinderea dumneavoastră, vă bucuraţi de toată atenţia din partea persoanelor dragi, iar acest lucru vă bucură nespus de mult.


Horoscop 20 iunie, Balanţă:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de un proiect amplu. Deşi sunteţi dispus să lucraţi singur, partenerii de afaceri vă oferă o întreagă echipă de oameni. Vă veţi descurca de minune ca lider şi, cu această ocazie, veţi reuşi să vă faceţi şi noi prieteni. Chiar dacă aveţi o zi extrem de aglomerată, nu vă neglijaţi partenerul de cuplu.


Horoscop 20 iunie, Scorpion:

Încă de dimineaţă aveţi foarte multă energie şi reuşiţi să rezolvaţi rapid orice problemă apărută la locul de muncă. Aceasta este cea mai bună perioadă pentru a vă implica într-un nou proiect de afaceri. Aveţi multe idei bune, pe care trebuie neapărat să le puneţi în practică. O discuţie cu partenerii sau cu superiorii se poate dovedi prolifică.


Horoscop 20 iunie, Săgetător:

Este o zi mai mult decât dificilă pentru dumneavoastră deoarece trebuie să luaţi o decizie dureroasă cu privire la viaţa dumneavoastră sentimentală. Este momentul să fiţi egoist şi să vă puneţi pe primul loc, măcar pentru o dată în viaţă. Încercaţi să nu plecaţi urechea la ce spun cei din jurul dumneavoastră şi să nu vă lăsaţi influenţat de nicio discuţie cu apropiaţii.


Horoscop 20 iunie, Capricorn:

În această zi astrele nu sunt deloc de partea dumneavoastră. Aveţi foarte multe idei pe care vreţi să le puneţi în practică, însă vă loviţi de mai multe probleme. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să fiţi cât mai diplomat deoarece cei cu care intraţi în contact astăzi pot fi deranjaţi de curajul dumneavoastră. Cel mai bine este să nu luaţi nicio decizie în cursul acestei zile.


Horoscop 20 iunie, Vărsător:

Astăzi aveţi parte de o discuţie mai serioasă cu o persoană foarte dragă. Deşi veniţi cu sfaturi bune şi foarte folositoare, este posibil să nu fiţi luat în seamă. Cel mai bine este să nu vă implicaţi emoţional, ci doar să ascultaţi şi să îi fiţi alături. Pe plan sentimental, este posibil ca astăzi să aveţi parte de o surpriză din partea astrelor.


Horoscop 20 iunie, Peşti:

Sunteţi tentat să începeţi un nou proiect, însă este posibil să daţi greş din cauza faptului că vă implicaţi în mai multe lucruri deodată. Pentru a avea succes pe toate planurile, este indicat să rezolvaţi sarcinile treptat. Spre seară, întâlniţi o persoană nouă, care vă oferă un sfat important, care vă va ajuta enorm în următoarele decizii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS