Horoscop Urania zilnic: miercuri, 18 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 18 iunie 2014


Horoscop 18 iunie, Berbec:

Veţi avea parte de o zi destul de aglomerată la birou. Deşi sunteţi foarte calm, astăzi vă va fi destul de greu să rămâneţi aşa deoarece vă veţi lovi de numeroase probleme şi situaţii dificile. O discuţie serioasă cu colegii de muncă vă poate ajuta să rezolvaţi conflictele în care sunteţi implicat.


Horoscop 18 iunie, Taur:

Aveţi energie şi reuşiţi să rezolvaţi cam tot ce vă propuneţi pe plan profesional. După prânz, este posibil să aveţi o discuţie serioasă cu unul dintre superiori sau cu partenerii de afaceri. Urmează să primiţi un proiect important, iar pentru a vă ocupa de el va trebui să faceţi o călătorie de afaceri.


Horoscop 18 iunie, Gemeni:

Miercuri, 18 iunie 2014, dacă vreţi să faceţi o schimbare în viaţa profesională, acum este cel mai bun moment. Sunteţi pregătit să luaţi decizii importante cu privire la cariera dumneavoastră; dacă faceţi asta acum, nu veţi întâmpina multe dificultăţi. În ultima parte a zilei, puteţi primi o sumă de bani care vă va ajuta să vă ocupaţi de proiectele dumneavoastră.


Horoscop 18 iunie, Rac:

Relaţia dintre dumneavoastră şi persoanele dragi s-a răcit în ultima perioadă din cauza faptului că dumneavoastră v-aţi retras şi v-aţi îngropat în muncă. Uneori trebuie să acordaţi atenţie celor din familie deoarece se pot simţi neglijaţi sau chiar ignoraţi. Dacă aveţi o discuţie sinceră cu ei, vor înţelege cât de important este pentru dumneavoastră să vă atingeţi visurile.


Horoscop 18 iunie, Leu:

Astăzi trebuie să fiţi pregătit să faceţi faţă unor schimbări mai complicate la locul de muncă. Vă aşteaptă o perioadă destul de aglomerată, în care va trebui să staţi peste program pentru a termina toată munca pe care o aveţi. Dacă nu vă descurcaţi, puteţi cere ajutorul colegilor cu care vă înţelegeţi.


Horoscop 18 iunie, Fecioară:

Este timpul să lăsaţi deoparte viaţa profesională şi să vă ocupaţi şi de planul social. Relaţia dintre dumneavoastră şi prieteni s-a răcit destul de mult în ultima perioadă. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, ar trebui să luaţi o decizie. Dacă sunteţi singur, spre seară aveţi posibilitatea de a face o cucerire importantă.


Horoscop 18 iunie, Balanţă:

Treceţi printr-un moment dificil în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Relaţia cu partenerul de cuplu stă pe butuci, iar dumneavoastră simţiţi că totul s-a schimbat. Aveţi nevoie de o pauză pentru a analiza bine situaţia şi a hotărî ce trebuie să faceţi pe viitor. Nu luaţi acum o decizie finală deoarece o veţi face sub influenţa nervilor.


Horoscop 18 iunie, Scorpion:

Trebuie să vă concentraţi mai mult pe plan profesional dacă vreţi ca visurile dumneavoastră să devină realitate. Din fericire, sunteţi foarte energic şi aveţi multe idei bune cu care vă puteţi impresiona superiorii. Spre surprinderea dumneavoastră, în a doua parte a zilei urmează să primiţi un comision important, pe care îl puteţi folosi pentru a vă pune în aplicare planurile.


Horoscop 18 iunie, Săgetător:

Este posibil ca astăzi să aveţi parte de o discuţie extrem de serioasă cu partenerul de cuplu, care vă poate schimba radical starea de dispoziţie. Trebuie să vă pregătiţi pentru o perioadă mai dificilă pe plan sentimental; dacă reuşiţi să vă rezolvaţi conflictele interioare, atunci poate că mai aveţi o şansă cu persoana iubită.


Horoscop 18 iunie, Capricorn:

În cursul zilei de astăzi este posibil să aveţi parte de mici conflicte cu persoanele cu care intraţi în contact. Pentru a nu vă strica ziua, vă recomand să vă stăpâniţi furia şi să încercaţi să fiţi mai optimist. Nu trebuie să vă afecteze tot ce se întâmplă în jurul dumneavoastră; sunteţi singurul care îşi poate schimba relaţia cu cei din jur.


Horoscop 18 iunie, Vărsător:

Nu sunteţi mulţumit de evoluţia dumneavoastră în cadrul companiei în care lucraţi şi vreţi să faceţi o schimbare, însă vă este teamă de consecinţe. O discuţie cu un coleg de muncă mai matur şi de încredere vă poate ajuta să faceţi alegerea potrivită. Spre seară, veţi reuşi să vă relaxaţi în compania persoanelor dragi şi a partenerului de cuplu.


Horoscop 18 iunie, Peşti:

La locul de muncă au loc câteva schimbări în managementul echipei, iar dumneavoastră urmează să primiţi mai multe sarcini. Din fericire, aveţi foarte multă imaginaţie şi suficient de multă energie încât să vă descurcaţi singur, fără a avea nevoie de ajutor din partea colegilor. Spre seară, partenerul de cuplu vă poate surprinde cu un cadou frumos.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS