Horoscop Urania zilnic: joi, 19 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 19 iunie 2014


Horoscop 19 iunie, Berbec:

Sunteţi o persoană foarte încăpăţânată şi de cele mai multe ori vreţi să fiţi pe cont propriu. Este posibil ca în cursul zilei de astăzi să fiţi nevoit să faceţi faţă unei probleme dificile. Deşi vreţi să vă descurcaţi singur, cel mai bine este să cereţi ajutorul celor din jurul dumneavoastră; mulţi vor veni cu idei şi sfaturi foarte bune, care vă vor ajuta enorm.


Horoscop 19 iunie, Taur:

Ziua de astăzi este una pentru împăcări şi rezolvarea conflictelor. Astrele vă recomandă să menţineţi relaţii frumoase cu colegii de muncă sau persoanele care sunt în viaţa dumneavoastră. Puteţi trece uşor peste neînţelegeri atâta timp cât faceţi compromisuri. Este posibil ca după prânz să vă ocupaţi de o problemă de afaceri.


Horoscop 19 iunie, Gemeni:

Joi, 19 iunie 2014, sunteţi foarte energic şi dinamic în această dimineaţă, însă colegii de muncă se încăpăţânează să vă pună beţe în roate. Încercaţi să evitaţi pe cât posibil discuţiile contradictorii pentru a nu vă strica starea de dispoziţie. Totuşi, dacă vreţi să rezolvaţi aceste probleme, o discuţie serioasă şi matură vă poate ajuta în această privinţă.


Horoscop 19 iunie, Rac:

Astăzi va trebui să ajungeţi într-o altă localitate. Urmează să faceţi o călătorie cu mai multe persoane şi veţi avea timp să socializaţi. Spre surprinderea dumneavoastră, veţi fi pus într-o situaţie mai dificilă, unde va trebui să vă spuneţi părerea sinceră legată de un subiect extrem de sensibil. Mare atenţie la sfaturile pe care urmează să le daţi.


Horoscop 19 iunie, Leu:

Ziua de astăzi este excelentă pentru prezentări de proiecte, discuţii importante cu partenerii de afaceri, conferinţe sau negocieri profesionale. Astrele sunt de partea dumneavoastră şi vă ajuta să aveţi parte de o zi excelentă în ceea ce priveşte cariera. Pe plan sentimental, ar trebui să acordaţi mai multă atenţie relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 19 iunie, Fecioară:

Sunteţi cu capul în nori şi nu reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi pentru astăzi. Este foarte important să vă faceţi un plan bine detaliat, pe care să îl urmaţi pas cu pas şi de la care să nu vă abateţi. După prânz, sunteţi mult mai atent la detalii şi vă puteţi ocupa de proiectele importante fără nicio grijă.


Horoscop 19 iunie, Balanţă:

În ultima perioadă nu aţi fost în apele dumneavoastră. Problemele personale vă dau bătaie de cap, iar dumneavoastră nu ştiţi ce să mai faceţi pentru a le rezolva. Trebuie să învăţaţi să apreciaţi binele din viaţa dumneavoastră; sunteţi singura persoană care poate schimba ceva pentru a zâmbi din nou, nu aşteptaţi să vină cineva şi să vă facă fericit.


Horoscop 19 iunie, Scorpion:

Astăzi trebuie să rezolvaţi o problemă profesională mai dificilă. Trebuie să aveţi mare atenţie la discuţiile pe care urmează să le aveţi cu persoanele cu care intraţi în contact deoarece nu toţi vă doresc binele. Nu acceptaţi sfaturi de la nimeni, ci urmaţi-vă instinctul şi faceţi ce vă dictează inima.


Horoscop 19 iunie, Săgetător:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una destul de emoţională, având în vedere că vreţi să luaţi legătura cu o persoană din trecut, care a jucat un rol important în viaţa dumneavoastră. Pentru a fi fericit, sunteţi hotărât să îngropaţi tot răul, să iertaţi şi să mergeţi mai departe. Spre seară, aveţi şansa să vă relaxaţi în compania prietenilor.


Horoscop 19 iunie, Capricorn:

Se anunţă o zi destul de încărcată în ceea ce priveşte viaţa profesională. Lucraţi la un proiect amplu alături de mai mulţi colegi, însă câţiva par să nu fie interesaţi de muncă. Pentru a nu compromite proiectul, încercaţi să aveţi o discuţie serioasă şi matură; rămâneţi diplomat dacă vreţi să ajungeţi la un consens.


Horoscop 19 iunie, Vărsător:

Astăzi faceţi tot posibilul să vă puneţi în ordine viaţa sentimentală. O discuţie cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să înţelegeţi cum stau lucrurile în relaţia voastră. Dacă sunteţi singur, astrele sunt de partea dumneavoastră; este posibil ca spre seară să întâlniţi pe cineva, care vă va fura imediat inima.


Horoscop 19 iunie, Peşti:

Aveţi parte de o zi foarte frumoasă astăzi. Planetele sunt aranjate în aşa fel încât să vă meargă bine pe toate planurile. În ceea ce priveşte viaţa profesională, este posibil să primiţi un ajutor financiar important pentru a începe un nou proiect important. Viaţa cu partenerul de cuplu este mai frumoasă ca niciodată.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS