Horoscop Urania zilnic: marţi, 17 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 17 iunie 2014


Horoscop 17 iunie, Berbec:

Astăzi reuşiţi să intraţi într-o dispută între doi colegi de muncă. Dacă vreţi să scăpaţi repede de această situaţie neplăcută şi să rezolvaţi lucrurile, încercaţi să vă păstraţi calmul şi să fiţi imparţial. Spre seară primiţi un telefon de la un prieten mai vechi, care vă aduce veşti frumoase.


Horoscop 17 iunie, Taur:

O discuţie cu o persoană importantă din colectivul de muncă vă poate strica buna dispoziţie. Este indicat să vă păstraţi cumpătul şi să faceţi tot posibilul astfel încât să evitaţi să vă expuneţi punctul de vedere. În a doua parte a zilei, primiţi o veste frumoasă sau chiar un cadou din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 17 iunie, Gemeni:

Marţi, 17 iunie 2014, trebuie să fiţi foarte atent la activităţile pe care le faceţi. Este posibil să aveţi o zi mai dificilă la locul de muncă şi de aceea este recomandat să aveţi mai multă grijă în rezolvarea sarcinilor. Dacă vi se oferă proiecte importante, analizaţi cu mare atenţie tot ce presupun acestea înainte de a le accepta.


Horoscop 17 iunie, Rac:

Sunteţi foarte energic şi optimist cu privire la ziua de astăzi. Deşi, trebuie să faceţi mai multe drumuri şi să staţi la cozi pentru a vă ocupa de o problemă mai complicată, sunteţi calm în speranţa că totul se va termina în curând. Pe plan profesional, este posibil să primiţi o ofertă de colaborare sau un contract important, care vă va aduce numeroase beneficii financiare.


Horoscop 17 iunie, Leu:

Trebuie să vă încărcaţi cu multă răbdare deoarece pentru dumneavoastră urmează o perioadă destul de dificilă pe plan profesional. Aveţi foarte multe sarcini de îndeplinit, iar timpul nu pare că ar vrea să vă ajute. Pentru a nu sta peste program, încercaţi să vă faceţi un plan strict, după care să vă ghidaţi. De asemenea, cereţi ajutorul colegilor de muncă atunci când simţiţi că nu mai puteţi face faţă.


Horoscop 17 iunie, Fecioară:

Puteţi răsufla uşurat, zilele negre s-au încheiat pentru dumneavoastră. Urmează o etapă complet nouă în ceea ce priveşte viaţa dumneavoastră profesională; veţi avea parte de numeroase schimbări la locul de muncă şi, dacă vă adaptaţi uşor, nimic nu vi se va părea imposibil. Sărbătoriţi noile realizări alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 17 iunie, Balanţă:

Treceţi printr-un moment destul de dificil în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Relaţia cu partenerul de cuplu s-a răcit, iar dumneavoastră simţiţi că trebuie să faceţi ceva în această privinţă. Dacă vreţi ca lucrurile să funcţioneze în continuare, ar fi timpul să acordaţi mai multă atenţie persoanei de lângă dumneavoastră şi, cel mai important, să învăţaţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 17 iunie, Scorpion:

Astrele nu sunt de partea dumneavoastră astăzi şi nu este indicat să faceţi alegeri importante. Munca pe care o veţi face se va dovedi a fi în zadar din cauza unor circumstanţe nefericite. Încercaţi să aveţi răbdare şi să lăsaţi timpul să îşi joace cartea. O discuţie cu o persoană mai matură vă poate ajuta să vă găsiţi liniştea interioară.


Horoscop 17 iunie, Săgetător:

Aţi avut o perioadă destul de dificilă, însă tot răul a trecut; acum trebuie să aşteptaţi să treacă timpul pentru a închide rănile. Încheiaţi un capitol dureros, însă învăţaţi multe lecţii importante. Acum este timpul să aveţi mai multă încredere în dumneavoastră, să fiţi optimist cu privire la viitor şi să vă faceţi ordine în viaţă.


Horoscop 17 iunie, Capricorn:

Sunteţi foarte dinamic şi reuşiţi să îi impresionaţi pe toţi cu ideile incredibile pe care le aveţi. Ziua de astăzi ar trebui să fie dedicată întâlnirilor de afaceri, negocierilor sau propunerilor de proiecte. Mare atenţie la relaţia cu colegii de muncă, mulţi nu se vor bucura pentru succesul dumneavoastră şi vor încerca să vă pună beţe în roate.


Horoscop 17 iunie, Vărsător:

Aţi avut o perioadă destul de aglomerată în ceea ce priveşte viaţa profesională. Orele peste program şi toată munca depusă sunt acum răsplătite; urmează să primiţi un bonus destul de frumos, care vă va ajuta enorm în schimbările pe care urmează să le faceţi. Aveţi planuri mari pentru dumneavoastră şi abia aşteptaţi să le puneţi în aplicare.


Horoscop 17 iunie, Peşti:

Relaţia cu partenerul de cuplu nu este aşa cum vă aşteptaţi dumneavoastră să fie. Persoana de lângă dumneavoastră are nevoie de libertate; dacă vreţi ca amândoi să fiţi fericiţi, trebuie să învăţaţi arta compromisului. De asemenea, o discuţie matură vă poate ajuta să înţelegeţi unde greşiţi şi ce trebuie să schimbaţi pentru a avea o relaţie normală.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS