Horoscop Urania zilnic: luni, 16 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 16 iunie 2014


Horoscop 16 iunie, Berbec:

Astăzi astrele vă oferă oportunitatea de a vă face noi cunoştinţe. Trebuie să participaţi la un eveniment important, unde socializaţi mai mult şi aveţi ocazia de a intra şi în alte cercuri de prieteni. Vă exprimaţi uşor, sunteţi foarte sociabil şi vă va fi extrem de uşor să intraţi în conversaţii interesante. Pe plan sentimental, aveţi parte de o surpriză din partea partenerului.


Horoscop 16 iunie, Taur:

Ziua de astăzi este excelentă pentru a pune la punct ultimele pregătiri în ceea ce priveşte proiectele viitoare. Vreţi să vă încercaţi norocul într-un domeniu nou pentru dumneavoastră şi de aceea faceţi tot posibilul pentru a avea toate lucrurile puse la punct înainte de a face primul pas. Trebuie să aveţi răbdare şi să nu renunţaţi la visurile dumneavoastră.


Horoscop 16 iunie, Gemeni:

Luni, 16 iunie 2014, aveţi avut o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte viaţa financiară, însă sunteţi în continuare optimist şi ştiţi că veţi reuşi să treceţi peste aceste probleme. Fără a depune vreun efort suplimentar, astăzi este posibil să primiţi o sumă de bani. Poate fi vorba despre o moştenire sau restituirea unui împrumut din partea unui prieten. Investiţi cu grijă banii primiţi.


Horoscop 16 iunie, Rac:

După o perioadă destul de aglomerată, cu multe proiecte şi probleme profesionale, această zi este dedicată în totalitate relaxării. Reuşiţi să vă faceţi timp pentru o scurtă vizită la părinţi sau alţi membri ai familiei. Pentru o relaxare completă şi un final de săptămână excelent, încheiat seara cu un film sau o plimbare în parc.


Horoscop 16 iunie, Leu:

Starea de spirit este puternic influenţată de viaţa sentimentală. Vă simţiţi în al nouălea cer şi sunteţi mai fericit că niciodată. Astăzi vă va fi mult mai uşor să vă exprimaţi sentimentele în discuţiile cu partenerul de cuplu. Spre seară, trebuie să rezolvaţi o mică problemă ce ţine de munca de la birou; este posibil să aveţi o conversaţie telefonică de lungă durată cu un coleg de muncă.


Horoscop 16 iunie, Fecioară:

Astăzi simţiţi nevoia să vă relaxaţi, însă prietenii dumneavoastră au deja alte planuri. Va trebui să faceţi mai multe drumuri scurte sau chiar să plecaţi din localitate pentru un eveniment neaşteptat. Poate fi vorba despre o scurtă excursie sau chiar o ieşire la iarbă verde; nu refuzaţi oportunitatea de a vă bucura de compania celor dragi.


Horoscop 16 iunie, Balanţă:

Deşi nu aveţi nimic pregătit pentru astăzi, ziua se anunţă a fi plină de surprize. Spre norocul dumneavoastră, partenerul de cuplu vă răsfaţă cu un cadou la care dumneavoastră visaţi de foarte mult timp. De asemenea, o discuţie importantă cu unul dintre membrii familiei poate dura mai mult decât vă aşteptaţi, însă veţi avea de învăţat foarte multe lucruri interesante.


Horoscop 16 iunie, Scorpion:

Trebuie să vă ocupaţi de o problemă mai dificilă pe plan sentimental, însă vă este teamă să nu răniţi persoanele la care ţineţi. Decizia vă aparţine, iar uneori trebuie să fiţi şi puţin egoist şi să vă gândiţi la fericirea dumneavoastră. Un sfat neaşteptat din partea unei persoane pe care abia o întâlniţi vă poate ajuta să luaţi decizia corectă.


Horoscop 16 iunie, Săgetător:

În prima parte a zilei reuşiţi să vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu. După prânz, este posibil să fiţi puţin mai tensionat şi agitat. Un prieten drag vă cere ajutorul cu privire la o problemă delicată. Trebuie să aveţi mare atenţie la sfatul pe care urmează să îl daţi; cu părerea dumneavoastră influenţaţi viaţa unei persoane.


Horoscop 16 iunie, Capricorn:

Hotărâţi că este timpul să schimbaţi ceva în apartament, iar această zi este cea mai bună pentru modificări. Nu faceţi totul de unul singur, partenerul de cuplu vă poate ajuta cu sfaturi importante în decoraţiuni interioare. Dacă vreţi ca locuinţa să arate bine, ar fi bine să puneţi în aplicare părerea lui.


Horoscop 16 iunie, Vărsător:

Tocmai ce aflaţi că un membru a familiei a luat o hotărâre majoră în ceea ce priveşte viaţa lui sentimentală. Deşi vă este greu, pentru prima dată decideţi că nu trebuie să vă mai băgaţi şi să îi lăsaţi pe cei din jurul dumneavoastră să ia singuri alegerile. Spre seară, partenerul de cuplu vă poate surprinde cu un cadou frumos.


Horoscop 16 iunie, Peşti:

Nu reuşiţi să vă relaxaţi. Trebuie să rezolvaţi o problemă majoră profesională, care nu poate fi amânată. Spre norocul dumneavoastră, cu puţin ajutor din partea unui prieten şi coleg de muncă, puneţi totul în ordine până în prânz; restul zilei este dedicat partenerului de cuplu şi întâlnirilor cu persoanele dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS