Horoscop Urania zilnic: duminică, 16 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 16 martie 2014


Berbec:

De ce nu vrei să împarţi cu ceilalţi informaţiile pe care le ai? Ceea ce îţi foloseşte ţie poate fi bun şi pentru ceilalţi. Încearcă să fii ceva mai generos!


Taur:

Te vei duce acasă plin de cele mai fierbinţi fantezii şi îţi vei ţine cu greu în frâu răbdarea. Următoarele zile îţi vor oferi distracţia de care aveai nevoie ca să te trezeşti la realitate.


Gemeni:

În aceste zile, Gemenii vor să se amuze. Chiar dacă vei număra banii, vei calcula distanţele sau timpul, tot vei obţine răspunsul corect. Ai nevoie doar de cineva care să te întrebe.


Rac:

Astrele te presează, dându-ţi toate motivele să mergi mai departe. Dacă vrei să te arunci, asigură-te că ţi-ai luat şi paraşuta. Încrederea este cel mai important lucru.


Leu:

Ţi se pregătesc câteva zile pe cinste. Leul este în elementul lui atunci când este vorba de distracţie. Cei din jur încă nu ştiu peste cine au dat, dar cu siguranţă vor dori încă o „rundă”.


Fecioară:

Se pare că te împingi singur către limita posibilului. Te simţi încordat şi cauţi o ieşire care nu mai apare. Ai răbdare şi peste câteva zile vei obţine ceea ce urmăreşti.


Balanţă:

Imaginaţia va fi deosebit de activă zilele acestea. Se vor împlini anticipările şi un fost partener se va întoarce la tine. Vei începe să faci ceva cu totul nou, fie şi doar pentru că te simţi în stare.


Scorpion:

O provocare profesională se va transforma într-una personală. Ar fi mai bine să-ţi păstrezi doar pentru tine gândurile. Va trece şi acest moment dar ai grijă, consecinţele vor fi de lungă durată.


Săgetător:

Prea multă sinceritate uneori strică, mai ales dacă cei din jur nu sunt pregătiţi pentru astfel de manifestări. Şi dacă tot te-ai ostenit să culegi atâtea informaţii, de ce nu le foloseşti?


Capricorn:

Afacerile cinstite trebuie să înceapă de undeva. Cei care până acum doar au profitat de tine ies din scenă. Hotărârea şi abilităţile pe care le posezi lucrează în favoarea ta.


Vărsător:

Fie că eşti pregătit sau nu, te aşteaptă lucruri interesante. Ai încredere în tine şi mergi mai departe. Străinii sunt gata să-ţi devină prieteni foarte buni.


Peşti:

Ca şi Scorpionii, Peştii descoperă repede că nu există loc pentru problemele personale. Greşelile vor fi judecate fără milă aşa că pentru un timp ar fi bine să rămâi în umbră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS