Horoscop Urania zilnic: luni, 10 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 10 martie 2014


Berbec:

Luni, 10 martie 2014, fii hotărât! Poate că cei din jurul tău nu au îndeajuns de multă iniţiativă. Berbecii reuşesc să se facă crezuţi în momentele de incertitudine. Fii plin de şarm până când vor remarca şi ceilalţi!


Taur:

Munca grea şi atenţia la detalii îţi va aduce multe oportunităţi. Când lucrurile minunate se întâmplă celorlalţi, ai toate motivele să crezi că va veni şi rândul tău.


Gemeni:

Astăzi, 10 martie 2014, imprevizibilul este pe ordinea de zi. Cei din jur te vor surprinde cu talentele lor. Dragostea poate că va colora tabloul vieţii tale, dar numai în cazul în care nu ai cunoscut-o încă.


Rac:

Foloseşte-ţi tot curajul! Dacă cineva te îndreaptă într-o direcţie greşită, întreabă pe altcineva care ştie ce trebuie făcut. Cu cât te vei corecta mai repede, cu atât vei economisi timp şi resurse.


Leu:

Luni, 10 martie 2014, regulile bunei cuviinţe se aplică în cadrul oricărei relaţii interumane. Fii plin de şarm, sincer şi mai ales tu însuţi. Respectă regulile dacă vrei să păstrezi echilibrul! Ceilalţi trebuie să se simtă recompensaţi, nu înşelaţi.


Fecioară:

Creativitatea te va ajuta să-ţi depăşeşti frustrările. Crează un nou model bazându-te pe eşecurile prin care ai trecut, dar alegându-ţi o altă cale. Parteneriatele vor fi înlocuite de către persoane cu o personalitate bine conturată.


Balanţă:

Astăzi, 10 martie 2014, Balanţa porneşte cu dreptul. După prima rundă de negocieri, problemele sunt pe cale să se rezolve. Stilurile voastre şi mesajele sunt destul de asemănătoare ca să puteţi să vă ajutaţi unul pe celălalt.


Scorpion:

Este amuzant să culegi informaţii, dar mai devreme sau mai târziu va trebui să organizezi ceea ce ai găsit. Angajamentele tale te vor trece din rândul amatorilor în cel al experţilor. Dacă asta este ceea ce vrei să faci într-adevăr, este clar că vei face carieră.


Săgetător:

Plăcerile sunt întotdeauna o opţiune, dar nu este timpul să mergi mai departe? Dacă vrei ca ceilalţi să gândească numai de bine despre tine, arată-le partea ta pozitivă. Regulile sunt fascinante odată ce ai învăţat cum funcţionează.


Capricorn:

A înconjura un obiectiv este mai degrabă semn de inteligenţă decât de slăbiciune. Energiile Capricornilor sunt cel mai bine folosite atunci când privesc din punctul de vedere al învingătorului. Cere să vezi „versiunea lungă” şi aşa vei reuşi să o studiezi mai bine.


Vărsător:

Dacă eşti implicat pe un singur plan, vei avea numai de câştigat. Problemele personale te vor pune în legătură cu oamenii pe care îi cunoşti într-un nou mod. Viaţa este mai frumoasă decât ţi-ai imaginat tu. Trăieşte-o! Acesta este lucru care contează cu adevărat.


Peşti:

Trecutul este o carte închisă. Viitorul promite mai mult. Acţionează înţelept dacă vrei să-i împiedici pe ceilalţi să se folosească de tine. Nu semna niciun contract dacă nu înţelegi despre ce este vorba.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS