Horoscop Urania zilnic: marţi, 11 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 11 martie 2014


Berbec:

Marţi, 11 martie 2014, gândeşte-te la cea mai bună cale de a-ţi ajuta colegii sau de a avansa în cadrul unui proiect. Foloseşte orice ocazie cu cele mai bune intenţii şi cel mai elegant stil. Nimic nu durează veşnic, totuşi sentimentul de putere este întotdeauna plăcut.


Taur:

Nu strică să te simţi şi tu puţin bine. Du-te în oraş, uită-te în vitrine înainte de a face cumpărături. În felul acesta vei face un test şi vei ştii ce să cumperi. Alătură-te celor cărora le plac lucrurile fine în viaţă.


Gemeni:

Astăzi, 11 martie 2014, realitatea se va da la o parte din drumul tău, dându-ţi libertatea să explorezi şi să faci noi descoperiri. Luna îţi facilitează comunicaţiile. Nu vor fi întâlniri ratate, ci doar reprogramări.


Rac:

Odihneşte-te! Ai câştigat destul şi vei putea să fii mult mai puternic dacă îţi doreşti să mergi mai departe. Ai încredere doar în acei oameni a căror muncă o cunoşti.


Leu:

Marţi, 11 martie 2014, vei împrăştia vibraţii pozitive în jur. Nu trebuie să te preocupe aşteptările celorlalţi. Lucrează la înălţimea potenţialului tău. Astăzi, ziua se va sfârşi în aşa fel încât toată lumea va fi fericită.


Fecioară:

Răspunsul cel mai simplu este cel mai greu de dat. Odată ce ai scăpat de toate explicaţiile, rămâne doar să spui da sau nu. Partea cea mai rea este să treci sub tăcere ceea ce trebuia spus.


Balanţă:

Astăzi, 11 martie 2014, legăturile tale cu oamenii sunt la înălţime. O atingere caldă este răsplătită cu amabilitate. A pune fragmentele împrăştiate la loc va fi cea mai plăcută experienţă. Muzică va fi pentru toată lumea.


Scorpion:

Cei care se grăbesc sunt cei care au cel mai mult de pierdut şi cele mai mari şanse să piardă. Dezbaterile sunt în curs de desfăşurare. Spune ceea ce gândeşti fără frică de a fi ridicol sau că vei fi pedepsit.


Săgetător:

Este uşor să împarţi dreptatea şi egalitatea când tu le ai pe amândouă. Săgetătorii fac parte dintr-un grup de oameni inteligenţi, fie că sunt lideri sau consilieri. Din acest punct de vedere, nu vei fi niciodată singur.


Capricorn:

Începe de la un capăt şi termină la centru. O abordare modestă este cea mai bună schemă când vei şti ce ai de făcut. Atât timp cât atitudinea ta este „cuminte”, poţi să stai de vorbă cu toată lumea.


Vărsător:

Nu este de ajuns să spui „fac asta pentru mine”. Dacă plănuieşti să domini scena, fă-o în aşa fel încât să merite efortul. Fii sensibil la diferenţele de cultură dintre cei cu care lucrezi!


Peşti:

O pauză se poate transforma într-o ruptură. Astrele arată că este timpul când cinstea este împărţită în ceea ce îi priveşte pe Peşti. Mai ai nevoie de timp până când vei reuşi să pui toate lucrurile cap la cap.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS