Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 8 februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 8 februarie 2014


Berbec:

Luna, aflată şi astăzi în semnul Taurului, vă aduce noroc: primiţi bani dacă ştiţi la cine să apelaţi. Este o zi bună, în general.


Taur:

Dumneavoastră aveţi chef de muncă, dar nu toată lumea este de acord să lucreze peste program, aşa ar trebui să nu vorbiţi în numele altora!


Gemeni:

Intraţi în criză de timp, dar nu pentru că aţi avea prea multe de făcut, ci pentru că vă fixaţi, singur, termene nerealiste.


Rac:

Dacă aşteptaţi un răspuns oficial la o cerere, înarmaţi-vă cu răbdare! Răspunsul va veni, dar abia peste câteva zile.


Leu:

Ar fi bine să amânaţi demararea proiectelor noi, dar dacă unele dintre acestea sunt cu adevărat urgente, verificaţi cu atenţie toate detaliile!


Fecioară:

Chiar şi dumneavoastră, atât de perfecţionist, preferaţi, astăzi, să treceţi cu vederea detalii pe care altădată nu le-aţi fi neglijat!


Balanţă:

Este o zi norocoasă pentru dumneavoastră, nici măcar Mercur retrograd nu poate schimba asta! Aşa că, păstraţi-vă optimismul!


Scorpion:

Nu intraţi în panică şi nu vă enervaţi dacă astăzi nu reuşiţi să faceţi chiar tot ce vă propuneţi! La urma urmei, e şi mâine o zi.


Săgetător:

Dacă vreţi să vă mutaţi, mai bine aşteptaţi 3 săptămâni! Dar dacă vreţi să vă redecoraţi casa, puteţi trece la treabă!


Capricorn:

S-ar putea să amânaţi o călătorie, pentru că trebuie să luaţi parte la un eveniment, chiar dacă invitaţia vine pe ultima sută de metri.


Vărsător:

Pentru dumneavoastră, urmează 3 săptămâni în care puteţi pune la cale proiecte despre care ar fi mai bine să nu vorbiţi cu toată lumea.


Peşti:

Planeta Comunicării este în „mers retrograd” chiar în zodia dumneavoastră, până în ziua de 12 februarie: fiţi atent cu cine şi despre cine vorbiţi!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS