Horoscop Urania zilnic: vineri, 7 februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 7 februarie 2014


Berbec:

Vineri, 7 februarie 2014, uneşte-ţi forţele cu o altă persoană dacă vrei mai multă frumuseţe în viaţa ta. Partenerul poate că îţi împărtăşeşte dorinţa de a-ţi redecora căminul sau de a-ţi face viaţa mai confortabilă. Anturajul nu-ţi poate oferi sentimentul de împlinire pe care îl doreşti.


Taur:

Unele din visele tale se vor spulbera. Dacă ai supraestimat orice şi pe oricine fi pregătit pentru o mare dezamăgire. Ceea ce este mai rău este faptul că te învinovăţeşti pentru tot ceea ce se întâmplă. Reacţionezi exagerat datorită imaginaţiei.


Gemeni:

Astăzi, 7 februarie 2014, nu supraestima oportunităţile care implică străinătatea. Călătoriile pot să nu fie atât de plăcute pe cât anticipasei. Dacă vei clarifica totul te vei simţi în siguranţă. Discuţiile nu vor rezolva nimic. Gândeşte-te ce întrebări să pui pentru a obţine răspunsul corect.


Rac:

Fii atent la finanţe! Poate că te gândeşti la proiecte care implică străinătatea sau poate vrei să te muţi în altă localitate. Înainte de a-ţi lua un angajament ia în considerare consecinţele deciziei tale.


Leu:

Vineri, 7 februarie 2014, eşti o inimă prea largă şi de aceea este posibil ca o persoană foarte dinamică să te cucerească dar să te şi ajute să-ţi exprimi mai bine vulnerabilitatea şi sensibilitatea. Adevărata ta putere constă în abilitatea de a te manifesta ca un spirit liber.


Fecioară:

Îţi doreşti să te ascunzi pentru o vreme, în special datorită situaţiei financiare. Nu lăsa ca eşecurile să-ţi afecteze munca. Dacă în momentul de faţă nu-ţi sunt recunoscute meritele, aşteaptă până când evenimentele se vor întoarce în favoarea ta.


Balanţă:

Astăzi, 7 februarie 2014, va trebui să ajungi la o înţelegere în mod diplomatic cu partenerul tău. Astfel îţi vei folosi creativitatea pentru a obţine pacea în casă. Este posibil să nu fii în stare să te concentrezi asupra noilor oportunităţi pe plan profesional.


Scorpion:

Eşti hotărât şi plin de ambiţie dar evenimentele din viaţa ta sau problemele familiale te vor supăra. Asociaţii sau partenerul de viaţă poate că nu vrea să recunoască nevoia ta de abordare a carierei într-un nou mod. Dacă eşti nerăbdător să intri în luminile rampei dar altcineva vrea să preia controlul situaţiei, va trebui să accepţi acest lucru.


Săgetător:

Te simţi constrâns de ceea ce poţi sau nu poţi să spui la serviciu. Colegii tăi vor rămâne insensibili faţă de aprecierile pe care le primeşti. Sensibilitatea ta îţi spune că trebuie să te mişti în felul tău. Concentrează-te asupra activităţilor de publicitate şi planurilor de călătorie.


Capricorn:

Toţi avem secrete dar tu ai calităţi care rămân necunoscute ochilor publicului. Bucură-te de secretele tale şi să ştii că eşti posesorul unor însuşiri speciale pentru că ai şi abilitatea de a te folosi de ele. Partenerul de viaţă este dornic să împărtăşească cu tine bucuria unor noi colaborări.


Vărsător:

Ai grijă pentru că în demersurile tale privind proprietăţile sau invesţiile, s-ar putea să te calce cineva pe picior. Dacă simţi că trebuie să faci un compromis doar pentru a obţine liniştea, fii atent dacă este vorba despre contracte importante.


Peşti:

Priveşte în jurul tău. Poţi negocia importante aspecte esenţiale ale vieţii tale publice care îţi pot aduce foarte multă atenţie. Poate că simţi că nu ţi se acordă creditul pe care îl meriţi, dar ar trebui să fii mulţumit cu progresul pe care l-ai făcut în atingerea scopurilor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS