Horoscop Urania zilnic: duminică, 9 februarie 2014

 
Abonare prin e-mail la Horoscop Urania.org
Horoscop Urania azi - duminică, 9 februarie 2014


Berbec:

Duminică, 9 februarie 2014, nu prea staţi pe-acasă. Uitaţi de odihnă şi de relaxare! Aveţi multe invitaţii de onorat!


Taur:

Sunteţi norocos pentru că un prieten va ajută să depăşiţi un „impas financiar”, iar în cuplu domneşte armonia.


Gemeni:

Astăzi, 9 februarie 2014, fără niciun efort special, atrageţi toate privirile şi sunteţi în centrul atenţiei, dar provocaţi şi gelozia partenerului.


Rac:

Azi nu sunteţi destul de convingător, iar planurile şi ideile dumneavoastră trebuie să mai aştepte! Păstraţi-vă optimismul!


Leu:

Duminică, 9 februarie 2014, s-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că petreceţi prea mult timp în compania prietenilor.


Fecioară:

Chiar dacă e weekend, aveţi chef de muncă. În această perioadă, pentru dumneavoastră, cariera este mai importantă decât orice.


Balanţă:

Astăzi, 9 februarie 2014, primiţi veşti de la o rudă care locuieşte în altă ţară sau plecaţi într-o călătorie, însoţit de un vechi prieten.


Scorpion:

Nu insistaţi să aflaţi prea multe despre trecutul sentimental al partenerului! Indiscreţia dumneavoastră nu va fi apreciată.


Săgetător:

Dacă vi se propune o afacere sau o colaborare, ar fi bine să nu semnaţi niciun contract înainte de sfârşitul lunii!


Capricorn:

În acest weekend, ar trebui să acordaţi o mai mare atenţie sănătăţii! Odihniţi-vă şi uitaţi de problemele de la serviciu!


Vărsător:

Astrele v-au pregătit un sfârşit de săptămână extraordinar, în care puteţi să „anulaţi” orice tensiune din relaţia de cuplu.


Peşti:

Familia, casa şi căminul sunt priorităţile dumneavoastră în aceste zile în care încercaţi şi reuşiţi să le faceţi celor dragi pe plac.


Trimite pe Facebook Trimite pe Twitter Abonare prin RSS la Horoscop Urania.org