Horoscop Urania zilnic: duminică, 9 februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 9 februarie 2014


Berbec:

Duminică, 9 februarie 2014, nu prea staţi pe-acasă. Uitaţi de odihnă şi de relaxare! Aveţi multe invitaţii de onorat!


Taur:

Sunteţi norocos pentru că un prieten va ajută să depăşiţi un „impas financiar”, iar în cuplu domneşte armonia.


Gemeni:

Astăzi, 9 februarie 2014, fără niciun efort special, atrageţi toate privirile şi sunteţi în centrul atenţiei, dar provocaţi şi gelozia partenerului.


Rac:

Azi nu sunteţi destul de convingător, iar planurile şi ideile dumneavoastră trebuie să mai aştepte! Păstraţi-vă optimismul!


Leu:

Duminică, 9 februarie 2014, s-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că petreceţi prea mult timp în compania prietenilor.


Fecioară:

Chiar dacă e weekend, aveţi chef de muncă. În această perioadă, pentru dumneavoastră, cariera este mai importantă decât orice.


Balanţă:

Astăzi, 9 februarie 2014, primiţi veşti de la o rudă care locuieşte în altă ţară sau plecaţi într-o călătorie, însoţit de un vechi prieten.


Scorpion:

Nu insistaţi să aflaţi prea multe despre trecutul sentimental al partenerului! Indiscreţia dumneavoastră nu va fi apreciată.


Săgetător:

Dacă vi se propune o afacere sau o colaborare, ar fi bine să nu semnaţi niciun contract înainte de sfârşitul lunii!


Capricorn:

În acest weekend, ar trebui să acordaţi o mai mare atenţie sănătăţii! Odihniţi-vă şi uitaţi de problemele de la serviciu!


Vărsător:

Astrele v-au pregătit un sfârşit de săptămână extraordinar, în care puteţi să „anulaţi” orice tensiune din relaţia de cuplu.


Peşti:

Familia, casa şi căminul sunt priorităţile dumneavoastră în aceste zile în care încercaţi şi reuşiţi să le faceţi celor dragi pe plac.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS