Horoscop Urania zilnic: luni, 3 februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 3 februarie 2014


Berbec:

Luni, 3 februarie 2014, tinzi să fii suspicios în legătură cu prietenii sau eşti complet lipsit de încredere. Te preocupă viitorul, aşa că ai nevoie de o viziune, de un mod nou de a vedea lucrurile.


Taur:

E nevoie de curaj şi de încredere pentru a îmbrăţişa posibilităţile noi care se întrezăresc acum pentru tine. Vei putea face alegerile cele mai bune şi vei putea acţiona dincolo de frica de eşec.


Gemeni:

Astăzi, 3 februarie 2014, nu-ţi lipseşte deloc creativitatea, însă, se pare că ceva te opreşte să pui în practică nişte idei frumoase. Fii atent la toate mesajele primite, fie că vin de la alţii, fie că vin din interiorul tău.


Rac:

Eşti atent la orice sursă de câştig care apare. Profită de şansele care-ţi ies în cale pentru a prospera şi fă schimbările necesare pentru a spori confortul întregii familii.


Leu:

Luni, 3 februarie 2014, încearcă să fii ceva mai flexibil şi să cooperezi mai mult cu colegii de lucru. E posibil să între noi oameni în viaţa ta, care sunt potenţiali parteneri de afaceri.


Fecioară:

Încearcă să fii ceva mai tolerant şi deschide-ţi inima, chiar cu riscul de a deveni vulnerabil. Dacă eşti în căutarea unei slujbe, acum ai toate şansele să o găseşti pe cea potrivită.


Balanţă:

Astăzi, 3 februarie 2014, ai nevoie de ceva mai mult spaţiu pentru tine şi de odihnă. A venit vremea să laşi toate sursele de stres în plan secund şi să te concentrezi asupra lucrurilor care-ţi fac plăcere.


Scorpion:

Să amâni pe cât posibil orice discuţie care vizează o relaţie de iubire sau un proiect. Ziua de astăzi poate aduce nişte schimbări în abordarea ideii de familie, cămin.


Săgetător:

Ziua de astăzi este importantă din punct de vedere financiar, aşa că ar fi bine să fii pe fază. Este un moment în care se deschid uşi către noi proiecte, relaţii, contracte.


Capricorn:

Dacă eşti dispus să ieşi din tipare vechi, să-ţi pui în lumină calităţile şi să-ţi materializezi ideile, vei beneficia de câştiguri substanţiale. Simţi că această perioadă este esenţială pentru evoluţia ta.


Vărsător:

Este o zi valoroasă, dacă o foloseşti pentru a căuta informaţii. E indicat să-ţi asculţi intuiţia, să-ţi faci cunoscute iniţiativele, să dai curs ideilor minunate.


Peşti:

Poate exista destul de multă răceală şi intransigenţă în relaţiile de prietenie. Este mai degrabă o zi a rezultatelor unor alegeri şi acţiuni din trecut.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS