Horoscop Urania zilnic: marţi, 4 februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 4 februarie 2014


Berbec:

După o săptămână plină de conflicte şi presiuni, în sfârşit te poţi relaxa şi să te bucuri. Partenerii ţi se vor alătura ca să sărbătoriţi noile decizii pe care le-ai luat, noile provocări care te aşteaptă şi noile aventuri care te vor duce departe de locul în care te găseşti în prezent. E adevărat nu-ţi poţi ajuta noi asociaţi dar gândeşte-te că şi tu faci parte din acest univers. Este un timp propice ca să-ţi faci planuri pentru un voiaj într-o ţară exotică.


Taur:

Bunăstarea ta depinde de situaţia de acasă şi de stabilitatea financiară. Lucrurile la serviciu s-au schimbat şi rezultatul este o disipare a presiunii la care ai fost supus. Este timpul să sărbătoreşti zorii unei noi ere. Dragostea poate că mai este la fel de arzătoare momentan, în timp ce tu te bucuri de sentimentul de libertate care este însoţit de mult optimism. Propuneţi alte scopuri şi fă mai mult loc în viaţa ta, plăcerilor.


Gemeni:

Astăzi, 4 februarie 2014, ai un profund simţ a ceea ce îşi doresc oamenii şi ceea ce este bine pentru ei. Când analizezi o anume persoană, se întâmplă uneori să vezi reflectată în acea persoană propriile nevoi afective. Satisface-ţi nevoia unui parteneriat şi sărbătoreşte asocierea care este o parte din viaţa ta. Creativitatea pare să se dezvolte odată ce te îndepărtezi de trecut.


Rac:

Este posibil să capeţi o recompensă neaşteptată dacă îţi exprimi propria personalitate. Poţi să simţi ceea ce aşteaptă ceilalţi. Nu uita să-ţi iei lucrurile de care ai nevoie. Dezvoltă-ţi acţiunile şi mergi împreună cu prietenii şi asociaţii. Viaţa ta socială îţi poate afecta munca ta în mod decisiv. Ai nevoie să iei legătura cu ceilalţi oameni pentru a descoperi adevărata plăcere şi să te bucuri de fiecare zi.


Leu:

Marţi, 4 februarie 2014, poţi să ieşi din amorţeală dând curs unei invitaţii de a participa la noi proiecte undeva în străinătate. Mai înainte de a negocia termenii, asigură-te că ai analizat cât mai realist cu putinţă timpul şi efortul pe care le implică. Ai motive să sărbătoreşti deoarece viaţa îţi aduce mai multe cadouri. Aminteşte-ţi că provocările pot apărea în orice moment. Se pare că eşti persoana care aduce bucurie tuturor.


Fecioară:

Fă un efort să-ţi adaptezi inspiraţia în ceea ce priveşte condiţiile care implică străinătatea. Dacă eforturile de promovare includ şi o călătorie, fă-o şi stabileşte contacte cu oameni care te pot ajuta în preocupările tale. Sursele de venituri sunt cam subţirele şi din cauza asta nu vei putea să călătoreşti sau să-ţi lărgeşti orizonturile. Viaţa de familie ca şi viaţa socială vor fi surse de mari satisfacţii şi vei fi în stare să-ţi prezinţi noile scopuri cu încredere. Ziua de astăzi este o zi potrivită pentru sărbătoare.


Balanţă:

Astăzi, 4 februarie 2014, principala preocupare în momentul de faţă este să creezi mai multă siguranţă în jurul căminului tău. Foloseşte-ţi abilităţile de negociator. Îndreaptă-ţi eforturile spre acele situaţii care au legătură cu nevoile oamenilor. Foloseşte-te de orice şansă şi caută noi oportunităţi financiare. Partenerii te vor sprijini dacă vei depune mai mult efort în demararea noilor proiecte. Ia iniţiativa în cel mai decisiv mod dar îmbină în mod armonios ambiţia cu graţia şi şarmul.


Scorpion:

În sfârşit partenerii îţi acordă sprijinul de care ai nevoie. Comunicarea în cadrul parteneriatului se va îmbunătăţi dacă ceri ceea ce vrei şi mai ales ceea ce ai nevoie. Acordă-ţi timp pentru organizarea contractelor pe care trebuie să le negociezi. Fă înţelegeri bune şi apoi semnează hârtiile. Du-te acolo unde eşti sigur că faci faţă. Ai nevoie să controlezi lucrurile măcar pe jumătate. Ai şansa să te bucuri de momente frumoase cu mai multă dragoste în viaţa ta.


Săgetător:

Entuziasmul tău va câştiga multe puncte astăzi. Râzi din toată inima şi bucură-te din tot sufletul. Dragostea, serviciul făcut cu plăcere şi multe alte situaţii agreabile petrecute împreună cu prietenii vor fi recompensa pentru munca grea pe care ai făcut-o până acum. Întotdeauna este nevoie să-ţi centrezi atenţia asupra securităţii vieţii financiare. Găseşte o modalitate de-a o face cu cât mai puţine costuri pentru bunăstarea ta materială.


Capricorn:

O viaţă de familie fericită şi activităţi sociale agreabile sunt beneficiile eforturilor trecute. Poţi de asemenea să te bucuri de noile provocările care apar la orizont ca să lucrezi în noi condiţii. Încearcă să atingi stelele dar păstrează doar pentru tine anumite scopuri. Te vei bucura de momente minunate de sărbătoare în schimbul faptului că ai investit timp, bani şi talent. Analizează cu atenţie cât din timpul tău trebuie să-l dai.


Vărsător:

Dacă cauţi provocări necunoscute, orice risc pe care ţi-l asumi va fi recompensat. Noi asociaţi, situaţii amuzante şi noi oportunităţi te fac să te simţi ca şi cum te-ai plimba în jurul lumii. Poate că ai să fii curios să vezi cum merge universul. Semnul tău te face să mergi pe alte căi decât cele obişnuite. Lasă-te cuprins de sentimentul că trăieşti cu adevărat.


Peşti:

Eşti norocos că viaţa ta este bogată şi oportunităţile de afaceri sau alte beneficii sunt posibile ca rezultat al norocului tău în domeniul public. Dar acest noroc se datorează muncii grele pe care ai depus-o şi pe care tu ai minimalizat-o. Situaţia ta financiară este de aşa natură încât tu poţi trece peste orice restricţii sau limitări. Bucură-te de toate lucrurile plăcute.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS