Horoscop Urania zilnic: duminică, 5 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 5 ianuarie 2014


Berbec:

Duminică, 5 ianuarie 2014, vei avea senzaţia că dai prea mult şi primeşti prea puţin. Se mai întâmplă. Fă ce crezi că se cuvine, încearcă să eviţi dezamăgirile şi nu te aştepta la prea mult de la ceilalţi. O persoană apropiată sau un partener nu va fi în stare să îşi ducă la capăt bucata lui de treabă. Te vor supăra foarte tare promisiunile neîndeplinite şi este momentul să te concentrezi asupra carierei tale, a situaţiilor care îţi vor aduce recunoaşterea calităţilor pe care le ai. Cei din casă vor fi foarte mulţumiţi de progresele tale şi te vor felicita.


Taur:

Capacitatea ta de a înţelege sau a simţi ce vor şi ce gândesc oamenii îţi va deschide drumul către o serie de realizări ce vor face numele tău cunoscut pe o scară largă. Eşti într-un moment în care ai dorinţa de a-ţi satisface micile sau marile pofte. Dacă de felul tău eşti un gurmand, trebuie să ai grijă, căci excesele alimentare nu au făcut bine nimănui, niciodată. Poate încerci să fii mai moderat sau fii gata să plăteşti preţul.


Gemeni:

Astăzi, 5 ianuarie 2014, s-ar putea să te încânte o serie de posibilităţi ce se ivesc la orizont. De asemenea, eşti tentat să faci tot felul de planuri cu cineva la care ţii foarte mult. În orice caz, nu este momentul să uiţi de faptul că totul se plăteşte. Fă socoteală şi vezi dacă te ţine „punga”. Vei fi foarte dezamăgit când o persoană va uita să îţi mulţumească pentru ce ai făcut. Fă-ţi treaba dar fi tot timpul conştient că bugetul tău, financiar sau sentimental, este limitat. Astăzi nu este momentul să îţi faci prea mari iluzii în ceea ce priveşte cariera ta.


Rac:

O eventuală schimbare de planuri referitoare la prieteni te va necăji. Dacă de sărbători te-ai întins mai mult decât te ţinea plapuma, din punct de vedere financiar, acum îţi va părea tare rău. Încearcă să iei lucrurile în glumă, să faci haz de necaz. Ia viaţa aşa cum este şi nu te mai supăra când cei din jur dau mai puţin decât primesc. Vei fi tentat să torni gaz pe foc şi să faci una lată doar ca să uiţi de necazuri. Poate reuşeşti să te abţii. Lucrurile se vor aşeza la locul lor peste câteva zile şi ai să te simţi mai bine.


Leu:

Duminică, 5 ianuarie 2014, nu este momentul să fugi din faţa unei situaţii dificile sau încurcate. Eşti nervos din cauza lipsei de bani şi cheltuielile neprevăzute ce se vor ivi te vor dezechilibra. Întâlnirile şi discuţiile ce se vor naşte din cauza asta te vor dezamăgi de asemenea. Încearcă să nu finalizezi pentru moment lucrurile, chiar dacă eşti tentat să o faci numai ca să scapi de ele o dată. În niciun caz nu este momentul să faci compromisuri.


Fecioară:

Toate problemele sau afacerile tale legate de un loc mai îndepărtat s-ar putea dovedi mult mai costisitoare decât ai prevăzut. Dacă nu eşti ferm hotărât ce anume trebuie să faci, poate este mai bine să amâni pentru o vreme rezolvarea lor. Mai târziu vei vedea lucrurile mai clar. Tot ce este legat de casă sau de proprietate va necesita o abordare foarte atentă din partea ta. Nu este cazul să laşi lucrurile în voia lor, căci se vor complica şi vei avea nevoie de mai mulţi bani sau efort ca să le rezolvi.


Balanţă:

Astăzi, 5 ianuarie 2014, doreşti cu orice preţ să te înţelegi cu toată lumea. Dacă vei accepta tot ce ţi se va propune fără să cumpăneşti eforturile sau banii implicaţi, te vei trezi cu spatele la zid. Cercetează mai întâi cum stau lucrurile. În fond ai o mare calitate în a analiza detaliile unei probleme şi în a găsi soluţia cea mai bună. Dacă nu se poate altfel, mai amână puţin un răspuns ferm.


Scorpion:

Cumpărăturile, distracţiile sau flirturile se vor dovedi mai costisitoare în bani şi timp alocat, decât ţi-ai închipuit sau decât erai dispus să „plăteşti”. Ai grijă pentru că eşti predispus să laşi de o parte cumpătarea şi să faci tot felul de lucruri nebuneşti. Vei fi nemulţumit de legătură cu o persoană apropriată. Dacă te simţi dat de o parte este din cauză că nu ai încă toate datele problemei. Poate este mai bine să arăţi mai multă dragoste şi să nu iei decizii pripite.


Săgetător:

La serviciu lucrurile devin niţel mai complicate. Cei din jur îţi tot „pasează” diverse lucrări, peste cele pe care le ai deja. Chiar dacă îţi place ceea ce faci şi eşti dispus să arăţi ce poţi, este momentul să înveţi să spui NU. Este foarte frumos că vrei să mulţumeşti pe toată lumea, dar să nu exagerăm. În niciun caz nu trebuie să eviţi situaţia prefăcându-te bolnav. Fă-ţi ordine în lucrări şi dă la o parte pe acelea pe care este clar că nu le vei putea rezolva niciodată la timp.


Capricorn:

Fă-ţi timp pentru puţină meditaţie şi încearcă să te conectezi la energiile ce îţi pot amplifica gândurile. Poţi influenţa mulţi oameni cu puterea gândurilor tale. Nu trebuie decât să te concentrezi şi să gândeşti la ce vrei să le transmiţi. Această putere va ieşi şi mai tare în evidenţă dacă cei vizaţi au nevoie de ajutorul tău. Dorinţa de bine este esenţială în explorarea acestei calităţi pe care o deţii.


Vărsător:

Nu-ţi pune mari speranţe în întâlnirile pe care le vei avea. Vei cere mult mai mult decât vei primi, mai ales de la oficialităţi. Încearcă să îţi moderezi cheltuielile. Poţi evita dezamăgirile dacă îţi faci şi nişte planuri de rezervă. Dacă o întâlnire sau o situaţie se dovedeşte neproductivă nu ezita să te îndrepţi către alta. Fă efortul să mai lucrezi câte ceva şi acasă. Vei avea rezultate mult mai bune în acest fel.


Peşti:

Discuţiile pe care le vei avea vor fi enervante, stresante sau pur şi simplu degeaba. Dacă vei reuşi să faci efortul de a trece peste toate acestea, vei descoperi o cale mai bună de rezolvare a lucrurilor. Va exista pentru tine tentaţia de a alege soluţiile cele mai facile în ceea ce priveşte viaţa ta personală. Încearcă mai mult. Cei din casă vor dori să îşi rezolve problemele fară să ţină sema de sentimentele tale. Este momentul să ai grijă de tine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS