Horoscop Urania lunar: ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania ianuarie 2014


Berbec:

Dacă eşti în plin avânt profesional şi cauţi să te faci remarcat ori aştepţi să beneficiezi de o importantă promovare, s-ar putea ca în luna ianuarie 2014, să fii dispus să te arăţi prea uşor drăgălaş şi serviabil la adresa şefilor, în ciuda realizărilor modeste în carieră. Pentru a valorifica oportunităţile de avansare, foloseşte-ţi mai bine intuiţia, fără a mai depune eforturi uriaşe inutile pentru a câştiga admiraţia factorilor de decizie.


Taur:

S-ar părea că în luna ianuarie 2014 eşti în măsură să te încumeţi la noi obligaţii şi răspunderi. Partea frumoasă e că poţi dovedi acum cât eşti de bun într-o nouă direcţie de activitate, ceea ce poate atrage după sine succes şi recunoaştere financiară şi profesională. În plus, te poţi simţi protejat de zei şi-n viaţa sentimentală, deşi ar putea exista un mare consum interior, o serie de stări contradictorii, obositoare şi epuizante.


Gemeni:

Iată o lună în care e favorizată interacţiunea cu cei din familie, în care sunt şanse să soluţionezi unele conflicte şi confruntări de clan. În general ai o stare bună, te simţi bine în corpul tău, dar şi în mintea ta, cu gândurile proprii, poţi fi tolerant şi împăciuitor, ştii probabil să-i iei pe părinţi cu vorba bună, ai un ton conciliator. O stare de sănătate peste medie te-ar putea determina să fii exuberant, exaltat, chiar excesiv.


Rac:

Oricât efort ai depune la serviciu pentru a pune în aplicare o strategie, o obligaţie sau un plan mai amplu de muncă, rezultatele s-ar putea lăsa aşteptate. S-ar putea să nu reuşeşti să te menţii consecvent nici în sentimente, să treci printr-o schimbare haotică de stări şi trăiri. Nici faţă într-o relaţie de parteneriat de afaceri nu reuşeşti să salvezi aparenţele şi să laşi o impresie bună, să faci lucrurile să funcţioneze.


Leu:

Ar fi indicat să încerci în luna ianuarie 2014 să ţii sub control imaginaţia, cea care joacă un rol important în crearea fricii. Te pot copleşi nişte gânduri mai sumbre, unele dezamăgiri sau disperări ori umbra unor amintiri de care nu te-ai rupt încă. În ciuda stărilor de nelinişte şi a temerilor, dispui de suficientă energie şi motivare să faci faţă unor provocări directe care se pot ivi la interval.


Fecioară:

E posibil să nu mai îmbraci în haine idealiste relaţia afectivă în care eşti implicat, să devii conştient că orice parteneriat are dramele, fisurile şi punctele lui slabe pe care eşti dator să le afli şi să le suplineşti. Sunt condiţii favorabile pentru a începe cu aplomb o afacere de familie sau pentru a demara un proiect ori a dezvolta constructiv în doi o idee rentabilă, furnizoare de ceva avantaje materiale.


Balanţă:

O lună perfectă pentru a-ţi asuma o serie de iniţiative administrative şi organizatorice la domiciliu. Cum eşti probabil foarte energic şi plin de vitalitate, ţi-ai putea mobiliza forţa fizică năvalnică de care dispui pentru a face curăţenie generală sau a redecora casă. În viaţa sentimentală ţi se pot dărâma nişte mituri amăgitoare şi nici financiar nu prea te afli în graţiile astrelor.


Scorpion:

Poţi fi măgulit de beţia puterii şi respectul, ascensiunea dobândită, căci e posibil să te bucuri de autoritate, chiar dacă nu deţii o funcţie administrativă. Faptul că ai crescut în ochii celorlalţi şi că eşti privit cu deferenţă îţi poate alimenta părerea bună despre tine, vanitatea de a-ţi dori mai mult de la viaţă şi poate mai puţin de la tine. Sunt probabile noroace mici de bani şi de avantaje materiale.


Săgetător:

E posibil ca în luna ianuarie 2014 să realizezi că nu e necesar să mai dramatizezi unele situaţii create în familie. Poţi constata că o atitudine iertătoare şi binevoitoare, înţelegătoare şi tolerantă poate aduce imediat lucrurile la normalitate. Poţi realiza că s-au iscat certuri din nimic, din motive absolut nesemnificative şi poţi drege busuiocul adoptând o atitudine sinceră şi mai spăşită.


Capricorn:

O mişcare astrală importantă s-ar putea produce în luna ianuarie 2014, când e posibil să cunoşti un reviriment consistent la nivel financiar. E posibil să constaţi o stabilizare a bugetului personal, să fii plătit pentru unele servicii depuse ori să fii în măsură să achiziţionezi ceva de calitate la un preţ foarte avantajos. Sunt de asemenea benefice proiecte de afaceri gândite în doi, într-o proiect de parteneriat sau de grup.


Vărsător:

Este o lună a explicaţiilor, fie că vrei, fie că nu. Trebuie să dai socoteală în faţa familiei pentru un episod din trecut pe care l-ai ascuns. Tonul ridicat nu te ajută în această situaţie, ba din contră devine o adevărată piedică în calea rezolvării conflictului. Dă-le de înţeles că nu eşti dispus să discuţi astfel de subiecte şi scapi basma curată.


Peşti:

S-ar părea că poţi înregistra unele câştiguri, că ai parte de beneficii materiale cu mai multă uşurinţă decât de regulă. Te-ai putea deci mişca mai în voie, mai liber, atunci când vine vorba de bani şi de obţinerea sau cheltuirea lor, nefiind probabil necesar să ţii cont de prea multe reguli şi limitări impuse. Şi când e vorba de iubire poţi acţiona mânat de primul impuls, fără să iei în calcul ceea ce se aşteaptă de la tine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS