Horoscop Urania zilnic: luni, 2 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 2 decembrie 2013


Berbec:

Dificultăţile cu femeile din familia ta vor avea drept rezultat înstrăinarea. Încearcă să înţelegi ambele aspecte ale problemei înainte de a lua o decizie.


Taur:

Dacă vrei să faci schimbările pe care le consideri necesare ar fi bine să te implici în activitatea unui grup sau într-un program de activităţi fizice.


Gemeni:

Îţi va fi greu să comunici cu cineva cu care lucrezi. Cel mai bine ar fi să nu te superi chiar dacă vei afla informaţii care aduc atingere reputaţiei unui coleg.


Rac:

Te aşteaptă o aventură romantică dacă tu şi partenerul tău vă veţi cunoaşte mai bine. Petreceţi mai mult timp împreună.


Leu:

Luni, 2 decembrie 2013, ai grijă de problemele de sănătate care te necăjesc. Vei avea de câştigat dacă investeşti bani în redecorarea casei.


Fecioară:

Poate că vrei să pleci într-o călătorie dar ar fi bine ca mai întâi să te asiguri că maşina funcţionează. Certurile cu rudele nu vor face altceva decât să dezbine familia.


Balanţă:

Astăzi, 2 decembrie 2013, concentrează-te asupra muncii tale şi încearcă să te schimbi. Fă cumpărături care să te ajute să arăţi mai bine sau gândeşte-te chiar la o operaţie estetică. Evită conflictele!


Scorpion:

Abilitatea ta de a te înţelege cu ceilalţi te va ajuta să-ţi atingi scopurile. Poţi face investiţii profitabile dacă achiziţionezi un obiect de artă.


Săgetător:

Mici scăpări datorate aglomerării te vor supăra. Nu face promisiuni nerezonabile. Dacă vei spune ceea ce gândeşti cu siguranţă vei avea probleme cu şeful tău.


Capricorn:

Vei căpăta un sfat bun dacă îţi vei asculta prietenii apropiaţi sau rudele. Nu ai fost în totalitate sincer cu tine însuţi şi acum a venit momentul să-ţi analizezi motivele.


Vărsător:

Situaţia de la serviciu va evolua rapid şi te vei simţi puţin nesigur în ceea ce priveşte schimbările. Fă-ţi planuri în cazul în care va trebui să-ţi găseşti o altă slujbă.


Peşti:

Te vei enerva din cauza problemelor de la serviciu. Nu-ţi impune ideile tale celorlalţi, dacă ei nu doresc să lucreze cu tine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS