Horoscop Urania lunar: decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania decembrie 2013


Berbec:

Ţi s-ar putea reproşa în luna decembrie 2013 că-ţi organizezi relaţiile personale ca un ageamiu, că nu te pricepi să renunţi la nevoile şi obiceiurile proprii de dragul de a face pe plac cuiva. Viaţa sentimentală poate fi marcată de superficialitate şi inconstanţă. Te atrag mai degrabă aparenţele, dar te-ai putea convinge de faptul dureros ca ele înşeală.


Taur:

Oricât s-ar spune despre tine în luna decembrie 2013 că eşti un apologet al egoismului, un erou fără scrupule, te simţi bine în pielea ta şi eşti pus pe fapte mari, nu prea ţii cont de sugestiile altora. Altfel, eşti bun pentru conversaţii şi capabil să-ţi mărturiseşti sincer şi direct sentimentele faţă de cel drag. În plan financiar realizezi probabil că problemele nu pot fi epuizate niciodată, te loveşti de şicane, enervări şi complicaţii.


Gemeni:

Starea de sănătate poate fi ceva mai problematică în luna decembrie 2013. Nu-ţi arde de generozităţi, pari centrat pe tine şi pe nevoile şi trăirile proprii, nu îţi mai iei timp să iei în calcul ce simte cel de lângă tine. Probabil că eşti pus în funcţiune de mari ambiţii şi dorinţe personale, vrei ca totul să decurgă doar cum crezi tu de cuviinţă, vrei să anihilezi fără rezerve, ofensiv şi războinic, trufaş şi neplecat, orice opoziţie ai întâmpina.


Rac:

În viaţa de cuplu s-ar putea să fii tentat să te vrei mai inteligent decât eşti, să te forţezi intelectual, vrând să-l laşi pe celălalt să creadă că eşti în posesia adevărului suprem şi că ştii foarte bine ce faci şi de ce. În relaţiile cu părinţii te poţi simţi în siguranţă şi protejat, sprijinit în tot ceea ce decizi. În acelaşi timp poţi da dovadă de inspiraţie, voinţă şi vigoare în proiectele financiare şi de buget.


Leu:

Iată o lună în care te poţi afla într-o situaţie urgent necesară de a regla o serie de datorii, de obligaţii mai vechi în relaţie cu apropiaţii din familie. Probabil că vor fi repuse pe tapet unele discuţii mai vechi nesoluţionate, prin care se dorea să se atribuie fiecărui membru în mod oficial, o sarcină şi o responsabilitate casnică. E timpul, totodată, pentru plata unor dări, impozite sau restanţe financiare.


Fecioară:

Colaborarea cu cei alături de care ai avut şi tu un loc a luat sfârşit. Dintr-o altă perspectivă, ai toate atuurile pentru a cuceri persoana care ţi-a stârnit interesul. Prezentul îl vei rata trăind cu gândul în trecut sau plănuind pentru viitor. Nu trebuie să te laşi mai prejos şi să aştepţi mai mult decât e cazul, mai ales de la persoana iubită şi de la copii.


Balanţă:

Priveşte relaţiile cu prietenii obiectiv, nu subiectiv! Câteodată o mică pauză te poate pune pe picioare. Nu neglija colegii dacă vrei să te sprijine în proiectul la care lucrezi. Te va putea descumpăni o schimbare bruscă a situaţiei financiare în luna decembrie 2013.


Scorpion:

Poţi înregistra în luna decembrie 2013 o mică victorie în plan profesional, care să se lase cu aprecieri, premii şi frumoase recompense financiare, iar de această revigorare de buget ar putea beneficia şi părinţii ori o rudă apropiată. Altfel, ţi-ar putea prinde bine o ieşire în lume, să-ţi găseşti un loc de destindere împreună cu persoana iubită. Optimismul şi gândirea pozitivă pot constitui, în luna decembrie 2013, rezerve de energie absolut necesare.


Săgetător:

În luna decembrie 2013 e un moment prielnic pentru a realiza că nu trebuie să ai sentimente pentru cineva lângă care te poţi trezi doar întâmplător. Este posibil să fie nevoie de puţin efort pentru a-ţi vedea de treburile obişnuite. Este nevoie să menţii un program comun cât mai strâns.


Capricorn:

Nişte mesaje conflictuale din partea unei persoane dragi te vor pune uşor în încurcătură. Bunele tale intenţii pot fi neînţelese, iar asta poate duce la sfârşitul unor prietenii. În luna decembrie 2013 vei avea o mulţime de făcut la serviciu şi nu te mira dacă rămâi mai mereu peste program.


Vărsător:

Roadele vor fi şi ele deosebite atunci când pui atâta suflet în munca ta, având ocazia de a-ţi pune mai mult în valoare calităţile artistice, simţul estetic. Feriţi-vă de călătorii şi nu încercaţi să faceţi mai mult decât se poate! Conformismul ajută la cimentarea unor relaţii cu cei din jur, iar aprobarea societăţii te poate încuraja până la un punct. În faţa celor în care nu ai deplină încredere nu e bine să-ţi dezvălui toate atuurile.


Peşti:

Oricât de tensionat ai fi în luna decembrie 2013, marea calitate a ta ar putea fi aceea că eşti în măsură să identifici şi să exprimi trăiri şi simţiri pentru care celorlalţi le lipsesc cuvintele. Nu numai că eşti dotat cu un fin radar emoţional, dar ai şi un mod elegant, convingător de exprimare prin care ceilalţi se clarifică asupra propriilor sentimente. Luna este, aşadar, favorabilă soluţionării unor conflicte, unor neînţelegeri de ordin afectiv.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS