Horoscop Urania zilnic: joi, 19 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 19 decembrie 2013


Berbec:

Joi, 19 decembrie 2013, s-ar putea să ai probleme cu lucrările ce trebuiesc terminate, dar dacă vei face eforturi, este posibil să termini totul la timp. Dacă te vei afla în mijlocul unei adunări sau vei contacta diverse instituţii vei obţine o securitate financiară mai mare. Nu te aştepta ca partenerii sau „jumătatea” ta să aibă grijă de aspectele materiale căci vei avea o mare deziluzie.


Taur:

O mai mare implicare te vor face să te simţi necesar şi cu picioarele pe pământ. Fă un efort să reorganizezi lucrurile şi să le orientezi către relaţiile cu exteriorul. Vei descoperi şi mai mare satisfacţie în munca ta dacă vei continua să ai de-a face cu fapte şi date. Nu te lasă amăgit de visuri şi dorinţe deşarte.


Gemeni:

Astăzi, 19 decembrie 2013, proiectele pe care le ai împreună cu partenerii ar putea devenii foarte importante pentru tine. Dezlănţuie-ţi creativitate în aşa fel încât să te ducă pe drumuri nebătătorite. Ai o mare abilitate în a lua decizii rapide, mai ales împreună cu cineva care are relaţii sau este foarte eficient. Este momentul să transformi viziunea ta despre o carieră ideală în realitate. Nu mai ezita căci o să pierzi.


Rac:

Este foarte important să îţi manifeşti adevărata personalitate la locul de muncă. Trebuie să îţi pui amprenta pe tot ceea ce faci. S-ar putea să găseşti un prieten sau un partener care te va ajuta să rezolvi problemele dificile ce apar în proiectele tale. Creează acasă un climat care să te ajute în privinţa relaţiilor cu exteriorul. Nu este exclus să găseşti un mod de a lucra acasă.


Leu:

Ţi-a ajuns laţul la gât având în vedere termenele, responsabilităţile şi rutina de la locul de muncă. Las-o niţel mai moale, ai grijă de sănătate şi odihneşte-te cât poţi de mult. Ambiţia şi puterea ta de muncă sunt mari, dar în acest ritm nu este exclus să declanşezi o criză nervoasă. Dacă ai probleme cu obţinerea de acte fă un efort şi nu îţi pierde cumpătul. De fapt te vei simţi mai mult rănit decât furios. Dacă reuşeşti să priveşti lucrurile din altă perspectivă, s-ar putea să realizezi miracole.


Fecioară:

Dacă simţi că ai ajuns pe un drum înfundat în ceea ce priveşte lucrurile de acasă sau capacităţile tale, este momentul să încerci o nouă abordare. Ia-ţi mai degrabă libertatea să faci cea ce crezi de cuviinţă decât să aştepţi ca cineva să descopere ce ai nevoie sau ce poţi. Gândeşte-te la o mutare la locul de muncă, chiar dacă este numai temporară.


Balanţă:

Acum eşti omul potrivit la timpul potrivit. Situaţiile de grup îţi vor pune în valoare calităţile de conducător. Trebuie să fii pregătit pentru a prezenta o lucrare, un proiect, cuiva cu putere de decizie şi posibilităţi de finanţare, poate referitoare la proprietăţi funciare sau imobiliare. În relaţiile cu partenerii unele lucruri vor scârţâi şi te vei enerva. În loc să te enervezi încearcă să arăţi că eşti vulnerabil şi că ai fost rănit de vorbele lor.


Scorpion:

Acum este momentul să îţi măreşti veniturile şi să îţi consolidezi reputaţia în meseria ta. Trebuie să găseşti o cale de a lucra împreună cu un partener sau cu o persoană apropiată chiar dacă aceasta este presată de alte probleme. Dacă ai nevoie de bani pentru a-ţi dezvolta afacerea prezintă un plan concis cu prognoze pe mai mulţi ani înainte. În ceea ce priveşte viaţa de acasă sau relaţiile amoroase, lucrurile s-ar putea să ia o întorsătură nouă. Este cazul să îţi vezi liniştit de treabă, să taci şi să faci, pentru aţi realiza planurile.


Săgetător:

Joi, 19 decembrie 2013, încearcă să nu mai fi în permanenţă pe poziţii defensive şi găseşte căi de a sfătui pe cineva care se simte în nesiguranţă. Spune ceea ce este drept şi echitabil pentru toţi.


Capricorn:

Eventualele succese financiare par să depindă de oportunităţi ce sunt legate de locuri îndepărtate. Chiar dacă eşti încântat de aceste posibilităţi şi doreşti să încerci să le pui în practică, este mai bine să-ţi vezi de lucrurile de acasă şi de cele de la actualul loc de muncă. Nu este momentul să faci mici nebunii financiare chiar dacă te simţi asigurat în privinţa banilor.


Vărsător:

În această perioadă radiezi de politeţe şi şarm. Vei sclipi la toate întâlnirile şi în toate situaţiile în care vei avea de-a face cu oficialităţi, atâta vreme cât îţi vei menţine atitudinea sociabilă. Vei obţine rezultate neaşteptat de bune. Dacă ţi se propune să îţi asumi noi responsabilităţi sau să îţi împărtăşeşti cunoştinţele, ideile, este cazul să verifici mai întâi cum stau lucrurile.


Peşti:

Mai întâi gândeşte şi apoi vorbeşte! Un partener sau cineva din casă poate încerca să îţi pună piedici tocmai când ai hotărât cum să rezolvi nişte probleme. În problemele legate de casă, viaţă, proprietăţi trebuie să îţi împărtăşeşti ideile pentru a obţine maximul de rezultate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS