Horoscop Urania zilnic: vineri, 20 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 20 decembrie 2013


Berbec:

Vineri, 20 decembrie 2013, este foarte important să găseşti un mod de a scăpa de mânia şi frustrarea care te stăpânesc. Dacă vei fi stârnit de cineva sau ceva - probleme de acte, procese - vei deveni furibund. Încearcă să nu canalizezi spre interior această furie căci mai târziu vor apărea probleme de sănătate. Încearcă să elimini energiile negative ce te stăpânesc acum. Cere unui partener sau cuiva din casă să te ajute.


Taur:

Sensibilitatea de care dai dovadă în relaţia cu un partener sau un prieten te va ajuta să rezolvi o serie de situaţii delicate şi vă va pune în evidenţă. Dacă eşti în stare să ai grijă de altcineva vei putea rezolva şi problemele legate de locul tău de muncă. Ar putea apărea probleme de sănătate. Ai grijă ca mânia din sufletul tău să nu se reverse chiar asupra ta. Vei avea senzaţia că cineva iubit te manipulează şi va fi foarte greu să îţi stăpâneşti sentimentele, dar cu „răbdarea treci marea”.


Gemeni:

Astăzi, 20 decembrie 2013, persoane foarte dinamice şi cu influenţă ar putea sosi pentru a te implica într-o afacere cu ramificaţii internaţionale. Eşti obligat să iei contact cu mulţi oameni aflaţi la mari distanţe. Dacă ai dorinţa de a ajuta pe cei din jur să îşi realizeze obiectivele, vei fi chiar tu surprins de rezultatele bune pe care le vei obţine. S-ar putea să ai de rezolvat o serie de situaţii delicate la locul de muncă sau cu cei apropiaţi. Astăzi este momentul să fii drăguţ cu toţi cei din jur.


Rac:

Starea de bine în care te afli pare a cere o legătură sentimentală sau să te manifeşti în mod creator. Poate ar fi bine să îţi pui gândurile pe hârtie şi în felul acesta vei putea elimina influenţele negative ce se nasc în interiorul tău. Dacă poţi să treci peste o serie de resentimente legate de serviciu sau de lucrările în curs, vei realiza miracole. Sentimentul că eşti pus la încercare, manipulat, poate fi un test pentru piedicile pe care va trebui să le înlături din drumul tău în viitor.


Leu:

La acest sfârşit de an s-ar putea să ai parte de o serie de ocazii legate de case sau terenuri. Nu lăsa pe nimeni şi nimic să te oprească din drumul tău, trebuie să îţi găseşti partenerul sau perechea cu care să împarţi aceste oportunităţi. Relaţiile bune cu cei din jur te vor ajuta să negociezi preţuri avantajoase pentru investiţiile tale. De obicei intuiţia ta este corectă şi instinctele îţi spun să faci ce este bine. Ai încredere în ele şi vei câştiga. S-ar putea să ai de luptat cu tine însuţi pentru a realiza aceste proiecte. Roagă-te să îţi vină inspiraţia de care ai nevoie.


Fecioară:

Arată-ţi sensibilitatea şi compasiunea când este vorba de problemele de la servici. Dacă vrei să schimbi „decorul” vei avea nevoie de ajutorul cuiva din casă sau a unei rude. Dacă reuşeşti să îţi manifeşti hotărârea faţă de cei cu putere de decizie, ai şansa de aţi schimba radical viaţa. Nu lăsa ca resentimentele tale să iasă la suprafaţă căci vei pierde bătălia.


Balanţă:

Astăzi, 20 decembrie 2013, curajul şi îndrăzneala sunt acum punctele tale forte. Vei fi supus la presiuni de o serie de persoane cu tupeu, ce vor să-ţi dicteze ce să faci şi cum să faci şi să îţi controleze viaţa şi finanţele. Trebuie să zâmbeşti şi să treci peste obstacole. Încearcă să fii generos şi amabil cu toată lumea. Ai răbdare cu ei ca şi cu copiii şi explică-le pe îndelete cum stau lucrurile. Cineva apropiat s-ar putea să îţi facă greutăţi.


Scorpion:

Vineri, 20 decembrie 2013, eşti în mod special mai sensibil la nevoile celor din jurul tău. Încearcă să arăţi la câţi mai mulţi, din cei aflaţi în jurul tău, că îi înţelegi şi îi sprijini. Dacă cineva se străduieşte cu tot dinadinsul să îţi atragă atenţia, ajută cât poţi de mult dar nu te opri din drumul tău. Ocoleşte obstacolele ce îţi apar în cale cu delicateţe, amabilitate şi diplomaţie. Evită să te enervezi.


Săgetător:

În cadrul întâlnirilor pe care le vei avea astăzi te vei afla în faţa unor situaţii dificile. Încearcă să eviţi persoanele ce par a nu fi prietenii tăi. O serie de chilipiruri ce par interesante vor crea probleme majore mai târziu. Există posibilitatea să te enervezi din cauza unor probleme ce par a nu avea rezolvare. Chiar dacă îţi trece prin cap să fii rău cu cei din jur temperează situaţia şi gândeşte-te că ceea ce se întâmplă poate fi un test în viaţa ta. Mai bine lasă de la tine.


Capricorn:

Se vor produce o serie de amânări şi întârzieri în ceea ce priveşte viaţa ta profesională. Vei fi nemulţumit şi te vei simţi nedreptăţit de felul în care sunt conduse şi dirijate lucrurile. Dacă ai senzaţia că persoanele cu putere de decizie te tot plimbă de colo-colo te va încerca gândul de a sări în altă barcă şi în felul acesta să îi obligi să te ia în seamă. Nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard. Stăpâneşte-ţi sentimentele şi continuă-ţi drumul.


Vărsător:

Vei fi dezamăgit de faptul că visele tale nu se vor împlini în cea ce priveşte cariera şi meseria. În loc să încerci să impui celor din jur modul tău de a vedea lucrurile fă mai bine o analiză corectă a realităţii cu care te confrunţi. Dacă pierzi într-o afacere sau moştenire te va bate gândul să recâştigi prin o acţiune în justiţie.


Peşti:

Azi lucrurile nu vor merge foarte bine. Eforturile tale de a finaliza treburile se vor dovedi vane. Dacă ţi se propune vreo afacere ai grijă să verifici cum stau lucrurile şi ce obligaţii îţi creezi. Trebuie să fi liber şi în posibilitatea de a acţiona aşa cum îţi dictează conştiinţa. Dacă cineva îţi propune să „împingă” sau să aranjeze lucrurile pentru tine ai grijă căci preţul ar putea fi prea mare. Fii în măsură să laşi de la tine şi în acest fel să creezi un gol. Întrucât nu există goluri în univers ceva mai bun se va ivi pentru tine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS