Horoscop Urania zilnic: miercuri, 18 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 18 decembrie 2013


Berbec:

Miercuri, 18 decembrie 2013, a venit timpul să faci ceva de care să fii mândru. Vei stabili o prietenie de durată dacă te implici în activităţile societăţilor de binefacere. Activităţile de creaţie te vor pune în contact cu copii şi vor fi satisfăcătoare.


Taur:

Influenţele extreme îţi vor afecta viaţa. Va trebui să înveţi să stai pe propriile tale picioare dacă vrei să nu mai fi controlat de ceilalţi. Este posibil ca cineva să dorească să-ţi oprească evoluţia.


Gemeni:

Astăzi, 18 decembrie 2013, ar fi bine să participi la cursurile care te interesează. Ai nevoie de noi cunoştinţe dacă vrei să mergi mai departe. Caută acele activităţi care să-ţi stimuleze interesul.


Rac:

Nu lăsa ca evenimentele să-ţi strice ziua. Ia-ţi precauţiile necesare dar nu renunţa la lucrurile care îţi fac plăcere. Asigură-ţi situaţia financiară făcând investiţii pe termen lung care să te scape de griji.


Leu:

Te-ai îndoit prea mult timp. Ia o decizie într-un fel sau altul în privinţa vieţii tale personale. Nu te lăsa condus de nimeni. Intenţiile trebuie să fie onorabile altfel reputaţia ta va avea de suferit când adevărul va fi descoperit.


Fecioară:

Nu risca astăzi. Ai grijă ce mănânci şi nu condu cu viteză. Îndreaptă-ţi eforturile către obiectivele profesionale dacă vrei să avansezi. Nu prelua responsabilităţile celorlalţi. Ai destul şi aşa.


Balanţă:

Mai ai multe de făcut dacă vrei să obţii credit. Trebuie să-ţi îmbunătăţeşti abilităţile. Probabil că vei avea nevoie de ajutor în ceea ce priveşte situaţia financiară. Un buget echilibrat te va ajuta să scapi de datorii.


Scorpion:

Fii pregătit pentru o zi mai ciudată. Petrecerea de la tine de acasă va fi mai amuzantă decât ai anticipat şi vei avea probleme cu cei care nu vor să plece.


Săgetător:

Poate că ţi-ai pus în gând să faci cumpărături. Fii atent şi adună-ţi minţile pentru că eşti cam distrat. Vrei să păstrezi surprizele bine ascunse. Cei dragi vor fi curioşi să afle ce le-ai pregătit.


Capricorn:

Nu-ţi depăşi bugetul. Vei fi înclinat să cheltuieşti mai mult decât îţi poţi permite. Încearcă să te limitezi pentru că altminteri vei intra în datorii. Timpul petrecut cu familia ta este mai important decât banii pe care îi cheltuieşti pentru ei.


Vărsător:

Fă lucrurile aşa cum crezi de cuviinţă şi nu te implica în discuţii care-ţi crează o stare de disconfort. Poţi să faci schimbările în căminul în care trăieşti care vor fi în beneficiul întregii familii.


Peşti:

Memoria îţi va juca feste dar nu te apuca să rescrii istoria. Înfruntă-ţi greşelile pe care le-ai făcut şi pregăteşte-te cu tot ceea ce este necesar înainte ca anul să se încheie. Promiteţi un an mai bun pentru tine şi pentru cei dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS