Horoscop Urania zilnic: luni, 4 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 4 noiembrie 2013


Berbec:

Luni, 4 noiembrie 2013, ai mult de muncit acasă, dar poţi învăţa. Îţi poţi schimba complet perspectiva. Te va face mult mai eficient. Nu neglija niciun fapt, caută mai departe.


Taur:

Astăzi, 4 noiembrie 2013, foloseşte-te de toată experienţa ta pentru a-ţi face un buget. Dacă cecul pe care îl aşteptai nu a venit încă, relaxează-te şi pune în aplicare un alt plan.


Gemeni:

Astăzi, 4 noiembrie 2013, ştii să alegi cele mai potrivite cuvinte pentru a-ţi exprima sentimentele. Păstrează ceva special pentru astăzi dacă este vorba despre o relaţie afectivă. Nu le spune colegilor ce ai de gând să faci diseară.


Rac:

Dacă ai intrat în conflicte, calmează-te. Poate că cei cărora le ceri să facă anumite lucruri nu ştiu ce vor. Nu-ţi impune voinţa. Graba strică treaba.


Leu:

Luni, 4 noiembrie 2013, poţi rămâne obiectiv pentru că eşti singurul care nu este presat de un program. Cu ajutorul tău ceilalţi vor reuşi să ajungă la un compromis şi să rezolve conflictele din ultimul timp.


Fecioară:

Ai chef de muncă aşa că vei renunţa la fleacuri. Revino la rădăcini. Poţi să separi grâul de neghină fără nicio problemă. Pentru calităţile tale vei fi admirat şi respectat.


Balanţă:

S-ar putea să te supere alegerile sau schimbările pe care le produce în viaţa ta o anume persoană. Nu trebuie să reacţionezi grăbit sau sub impulsul nervilor. Nu îţi asuma greşelile altcuiva, doar pentru că ţii la acea persoană.


Scorpion:

Ar fi bine dacă toată lumea ar face ceea ce spune. Uneori aşa se întâmplă dar din păcate acum nu este momentul. Se pare că te vei certa din cauza felului în care cheltuieşti banii. Fii calm!


Săgetător:

Luni, 4 noiembrie 2013, competiţia este dură, dar tu şi echipa ta sunteţi inspiraţi şi creativi. Gândeşte înainte, munceşte peste program şi apoi petrece.


Capricorn:

Ai propria ta afacere? Dacă nu încă, ar trebui. Caută o afacere care să ţi se potrivească, ceva în care să ai experienţă, talent şi voinţă de a face lucrurile bine. Această oportunitate nu va dura, aşa că grăbeşte-te!


Vărsător:

Argumentele tale sunt solide iar unul dintre adversarii tăi va fi convins să ţi se alăture. Combinaţia de prudenţă şi creativitate este cea care va câştiga. Toată lumea va fi surprinsă plăcut.


Peşti:

Simţi nevoia să te ascunzi în paginile unei cărţi bune? Este o idee minunată. Familia ta are de asemenea, multe de discutat şi te pot ajuta să faci o alegere importantă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS