Horoscop Urania zilnic: marţi, 5 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 5 noiembrie 2013


Berbec:

O zi plină de neprevăzut pentru tine astfel că trebuie să te pregăteşti pentru cele mai nebuneşti veşti. Ajungi să crezi că eşti într-un vis din care tare ai vrea să te trezeşti doar că nu prea poţi. Ai nevoie de soluţii şi încă de unele rapide altfel îţi vei petrece toată săptămâna buimăcit.


Taur:

Dragostea pe care o doreşti atât de mult nu vine în forma pe care tu o aştepţi şi nici nu te surprinde aşa cum ai visat. Totuşi ar fi bine să nu ratezi o şansă uriaşă de a fi fericit doar pentru că visele nu corespund cu realitatea. Până la urmă asta este frumuseţea în dragoste, să fii surprins.


Gemeni:

Discuţi despre problemele tale cu o persoană în care sigur nu poţi avea încredere pentru că nu poate ţine un secret. Se prea poate ca secretul tău să ajungă la urechile multor cunoscuţi şi îţi va părea rău că ţi-ai deschis sufletul în faţa celor care nu sunt chiar potriviţi pentru astfel de dezvăluiri.


Rac:

Nu neglija nişte sfaturi pe care un prieten drag ţi le dă pentru a te feri de orice posibile efecte negative ale unei acţiuni. Poţi fi destul de încăpăţânat şi chiar să faci lucrurile aşa cum îţi place ţie însă nu este o bună strategie dacă nu vrei să ajungi în situaţii disperate şi să ceri ajutor după aceea.


Leu:

O părere de moment îţi poate strica ziua pentru că ai impresia că cei din jur nu te apreciază la adevărata valoare. Vrei să ţi se spună că eşti iubit şi că faci cele mai bune activităţi. Acum aminteşte-ţi de câtă vreme nu ai mai spus tu astfel de lucruri unei persoane la care ţii.


Fecioară:

Trebuie să conştientizezi că nu eşti un aparat electronic. În a doua parte a zilei vă face plăcere implicarea într-un proiect. Atenţie la echipamentele electrice când îţi focalizezi energia în proiectele casnice. Aţi putea să vă ascultaţi intuiţia.


Balanţă:

Analizează cu atenţie înainte de a lua o hotărâre. Sfaturile cunoscuţilor nu te ajută, ci numai cel al unui medic. Niciunul nu suntem perfecţi. Confuzie este cuvântul de ordine azi.


Scorpion:

Timiditatea poate fi un atu în unele situaţii, dar în cazul tău este cu siguranţă un minus pentru că nu îţi poţi exprima liber opiniile. Exact atunci când cineva îţi cere părerea nu ai încredere în ceea ce vrei să spui şi te fâstâceşti complet, fapt care nu este de bun augur mai ales într-un moment important.


Săgetător:

Astăzi te vezi nevoit să ţii un discurs despre moralitate în faţa celor din familie şi remarci că actul comunicării merge destul de greu. Fie nu sunt de acord cu tine, fie sunt preocupaţi de cu totul alte lucruri cei dragi nu îţi dau prea mare importanţă deşi eşti cât se poate de entuziast.


Capricorn:

Nu te entuziasma prea tare şi nici nu face planuri de lungă durată dacă eşti nevoit să te bazezi pe ajutorul unor alte persoane. Promisiuni ambiţioase primeşti din toate părţile, dar asta nu înseamnă chiar că cei care le fac le vor duce până la capăt exact atunci când au promis.


Vărsător:

Ai pus la punct până în cele mai mici detalii un eveniment, doar că partenerul de viaţă se dovedeşte a fi extrem de încăpăţânat şi dornic să îţi dea planurile peste cap. Face tot felul de comentarii răutăcioase, ba chiar spune că nu va fi prezent la marele eveniment pentru că nu are dispoziţia necesară.


Peşti:

Întoarce-ţi atenţia către persoana iubită, care tânjeşte de mult timp acest lucru. Ai impresia că trebuie să cauţi cărţi sau filme care tratează subiectul autocunoaşterii şi dezvoltării personale. Nu judeca omul după prima impresie pe care acesta ţi-a lăsat-o!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS