Horoscop Urania zilnic: luni, 11 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 11 noiembrie 2013


Berbec:

Reuşeşti să îi mobilizezi pe cei din jur să te ajute cu o sarcină destul de delicată pe care o ai de făcut şi culmea este că reuşeşti fără prea multe eforturi. Descoperi în tine o putere maximă de a conduce şi coordona activităţile din jur, ba chiar reuşeşti să îţi impresionezi familia.


Taur:

E necesar ca azi să ai grijă ce-ţi doreşti, mai ales dacă sunt în discuţie bani sau posesiuni, lucruri şi bunuri de valoare aparţinând patrimoniului de familie. E posibil să fantasmezi neîntemeiat, să visezi gratuit la câştiguri fără să fii capabil să le poţi obţine, să dai cu uşurinţă vrabia din mână pe cioara de pe gard. În viaţa afectivă preţuieşti probabil ceea ce ai, nu mai cauţi nod în papură partenerului de cuplu.


Gemeni:

Eşti înconjurat de persoane negativiste şi puse pe ceartă, tocmai de aceea nu vrei să îţi petreci prea mult timp în noul anturaj. Ai intrat în acest anturaj sperând că vei găsi ceea ce cauţi de multă vreme şi anume senzaţia că eşti acceptat într-un grup. Din păcate rămâi dezamăgit şi de această experienţă.


Rac:

Poate fi o zi de iniţiativă şi succes în materie de bani şi achiziţionare de bunuri de valoare. Poţi trăi cu sentimentul că eşti victorios, că ai fost capabil să faci o afacere bună, că ai încheiat un târg avantajos material sau că te-ai ales cu un chilipir incredibil de ieftin. Altfel, în materie de sentimente se pot crea condiţiile pentru o eventuală neînţelegere afectivă, pentru un derapaj emoţional destul de stresant.


Leu:

Pretenţios şi inflexibil, sobru şi cu pretenţii de a fi integru, etic şi onest prin excelenţă, e de aşteptat să ţii să cobori milităria din pod, impunând în cadrul familiei o morală de fier. Atenţie însă, duritatea şi rigiditatea nu constituie cea mai bună politică de comportament, dacă nu vrei să-i îndepărtezi pe cei dragi de tine. Şi orice neînţelegere în familie te-ar putea păgubi de o sumă de bani, de un ajutor promis.


Fecioară:

Se prognozează pentru azi o stare strălucită din punct de vedere fizic. E de aşteptat să nu mai fii moleşit şi să nu te mai porneşti greu, ci să reacţionezi prompt şi să stai ferm pe poziţii atunci când e necesar. Pe de altă parte reuşeşti să depăşeşti azi inhibiţiile emoţionale, să dărâmi zidul îndărătul căruia te-ai ascuns şi să-ţi mărturiseşti cu onestitate din sentimente.


Balanţă:

Observi foarte clar că timpul a trecut exact în momentul în care revezi o persoană cu care nu ai mai ţinut legătura şi ţi se pare că s-a schimbat nesperat de mult. Te surprinde cu noi comportamente şi filosofii de viaţă şi parcă ai vrea să preiei modelul, căci îţi place noua versiune a persoanei respective.


Scorpion:

Astăzi nu ai timp de melancolii sau să te plângi de relaţiile dezastruoase pe care le ai cu cei din jur pentru că trebuie să îţi ajuţi urgent un prieten care are probleme mai mari decât tine. Devii serios şi dedicat ajutorării celorlalţi, aşa că ai toate şansele să uiţi rapid de nostalgii.


Săgetător:

Ai putea intra azi în ritmul priorităţilor administrative de la domiciliu. S-ar putea să fii mai cooperant ori dornic de a-i ajuta pe cei apropiaţi la treburile gospodăreşti sau de rutină. În afara vieţii private ţii să afişezi o atitudine rebelă, independentă şi nesupusă, care ascunde o nevoie a ta de protecţie şi căldură sufletească.


Capricorn:

Afişezi o mimică destul de posomorâtă astăzi nu pentru că aşa te-ai simţi, ci pentru că vrei să manipulezi pe cineva. Eşti destul de priceput la manipulări de acest fel, ba chiar râzi pe ascuns de cei care îţi plâng de milă. Te simţi în elementul tău întreaga zi şi îţi promiţi că vei apela mai des la şantaj emoţional.


Vărsător:

Atenţie, astăzi e posibil să laşi impresia unei stabilităţi financiare de invidiat, ba chiar a unui huzur şi confort sporit personal. Se prea poate să exagerezi pentru a fi la înălţime, să creezi o aparenţă fastuoasă şi îndestulătoare, în timp ce doar tu ştii în ce nevoi, necesităţi şi neputinţe materiale te scalzi în realitate. În cazuri extreme, ai putea să-ţi învingi vanităţile şi să ceri bani cu împrumut celor apropiaţi.


Peşti:

S-ar zice că eşti astăzi într-o pasă de luciditate, că eşti mai raţional, riguros şi logic, fiind în măsură să emiţi judecăţi de valoare pertinente, cu un coeficient ridicat de obiectivitate. Aceste înzestrări pot stârni admiraţia şi pasiunea persoanelor de s#x opus, care sunt în căutarea unui partener de încredere, pe care să se poată baza. Atenţie însă, nu-ţi risipi energia în activităţi fără obiect, care nu duc nicăieri!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS