Horoscop Urania zilnic: duminică, 10 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 10 noiembrie 2013


Berbec:

Relaxează-te şi bucură-te din plin de ziua de azi; ai ocazia să te deconectezi puţin de stresul zilnic. Succesul te aşteaptă, însă va trebui să munceşti din greu pentru a-l atinge. Uneori trebuie să fii direct chiar dacă îţi vine greu să faci acest lucru.


Taur:

Ştii că aparenţele înşeală şi orice intenţie bună din partea celorlalţi este considerată de tine o posibilă încercare de a profita de pe urma ta. Ar trebui să fii un pic mai relaxat în preajma noilor veniţi, altfel rişti să fii luat drept un ciudat care cu greu se poate integra undeva şi tu nu eşti aşa.


Gemeni:

Remarci cu stupoare că se strecoară nişte neînţelegeri în cuplul tău, astfel că mentalitatea ta nu corespunde cu a persoanei iubite, ba chiar este fundamental opusă. Oricât ai încerca să ajungi la un consens se pare că toate cuvintele îţi sunt răstălmăcite, iar sfaturile pline de bune intenţii sunt considerate adevărate ameninţări.


Rac:

Astăzi ţi se pare că nimeni nu este mulţumit de tine, indiferent dacă vorbim despre partenerul tău sau despre prieteni. Ai fost acuzat de prea multe ori că îţi lipseşte entuziasmul, iar acum eşti judecat pentru că eşti prea impulsiv şi puţin cumpătat când iei decizii importante.


Leu:

Este momentul în care poţi să seduci şi să cucereşti. Vei putea lega noi relaţii pentru că îţi poţi exploata calităţile la maximum. Mare atenţie la nevoile şi la obiectivele tale. Nenumărate lucruri vor părea că trebuie rezolvate toate deodată, un adevărat vârtej te va prinde în curând.


Fecioară:

Te simţi împins de la spate să iei unele decizii de care te îndoieşti. Din păcate timpul nu curge în favoarea ta, deci este cea mai bună soluţie să te laşi ghidat de persoanele cu experienţă, deşi firea ta independentă nu este foarte mulţumită de situaţia în care ai ajuns.


Balanţă:

Ai o forţă de convingere extraordinară, aşa că reuşeşti să îţi convingi şefii că ai dreptate să ceri ceea ce ceri şi chiar vei obţine fără vreo problemă. Te gândeşti să profiţi de pe urma altora cât mai mult cu putinţă, mai ales acum când şarmul tău este de-a dreptul irezistibil.


Scorpion:

Depinde doar de tine dacă accepţi să participi la o activitate de grup sau te retragi acasă, însă provocările sunt bune în această perioadă. Ai multă forţă şi dorinţă de a le dovedi celorlalţi că poţi face multe atunci când eşti motivat suficient. Totuşi nu te aventura în cele mai periculoase sarcini pentru care nu eşti pregătit absolut deloc.


Săgetător:

Refuzi cu zâmbetul pe buze o propunere de job care ar fi putut să îţi schimbe definitiv viaţa. În mod cert nu vei primi foarte multe laude, ba din contră familia te judecă cel mai aspru şi nici nu îţi înţelege motivele. Nici tu nu îţi înţelegi în totalitate motivele, doar ştii că te-ai simţit extraordinar de bine când ai spus nu.


Capricorn:

Există riscul să începi chiar astăzi o relaţie deloc sănătoasă care te va seca de emoţii pozitive. Te laşi prea uşor influenţat de un chip frumos şi de un zâmbet atrăgător şi deja visezi la iubirea eternă. Nu este cazul momentan, aşa că fii cu picioarele pe pământ şi nu te lăsa păcălit de aparenţe.


Vărsător:

Un incident destul de neplăcut are loc astăzi în căminul tău şi eşti nevoit să iei partea cuiva chiar dacă de obicei nu îţi place să fii la mijloc sau arbitru. Răneşti sentimentele uneia dintre părţi, dar cel puţin eşti convins că ai făcut exact ceea ce trebuia. Ocupă-te şi de activităţile casnice mai neplăcute pentru că ajutor nu vei primi.


Peşti:

Exact atunci când crezi că un prieten este gata să facă orice pentru tine discuţiile aprinse pe care le ai cu el scot la iveală o serie de sentimente pe care le are faţă de tine şi pe care ţi-ai dori să nu le fi aflat. Admiraţia nu se află printre ele, aşa că aşteaptă-te la multe sentimente rănite.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS