Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 9 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 9 noiembrie 2013


Berbec:

Vei reuşi să îţi atingi ţelurile însă important este să continui, fără a încerca să-ţi diseci fiecare decizie. Uneori trebuie să fii direct chiar dacă îţi vine greu să faci acest lucru. Nu există motive de îngrijorare pe plan profesional şi din punctul de vedere al sănătăţii.


Taur:

O serie întreagă de lucruri pe care eşti obligat să le faci te aşteaptă în curând. Treci la acţiune şi nu pierde timpul visând. Ţi se va propune o colaborare sau ţi se va trimite o sumă de bani dintr-o altă ţară.


Gemeni:

Fără nişte îndrumări de aproape cu siguranţă nu vei reuşi să treci de un examen sau de o evaluarea a şefilor. Nu este cazul să te dovedeşti extrem de mândru ca şi cum le-ai şti pe toate dacă vrei să obţii ceea ce ţi-ai dorit. De asemenea ar fi foarte bine să te foloseşti un pic de talentul tău de a disimula.


Rac:

Eşti omul negru de la locul de muncă, cel pe care toată lumea îl ocoleşte cu foarte mare prudenţă. Scuipi venin pe oriunde treci, ba chiar te răzbuni pe oricine îţi iese în cale şi generezi furtuni pe oriunde treci. Ar fi bine să nu forţezi capacitatea altora de a înţelege faptul că nu ai o stare deloc bună.


Leu:

Trebuie să dai mai multă atenţie relaţiilor cu persoanele apropiate. De cât timp nu ţi-ai făcut analizele? În a doua parte a zilei vă face plăcere implicarea într-un proiect. Posibilitatea de a vă face prieteni noi este tot mai evidentă datorită faptului că comunicaţi cu uşurinţă.


Fecioară:

Te desparţi cu greu de un moment din trecut, dar este vremea să mai priveşti şi în faţă. Viitorul trebuie organizat cu mare grijă astfel încât să nu fii luat pe nepregătite. Singurul care îţi dă impulsurile potrivite este partenerul de cuplu, deci bazează-te pe sprijinul lui plin de bunăvoinţă.


Balanţă:

Nu eşti motivat să faci lucrurile ca la carte, tocmai de aceea laşi mai totul pe jumătate făcut. Poţi fi sigur că nimic nu trece neobservat mai ales în ochii colegilor de muncă, ei fiind primii care vor să îţi distrugă imaginea de angajat perfect în ochii superiorilor. Ai mare grijă şi cu alimentaţia astăzi căci faci multe excese.


Scorpion:

Faptul că eşti solicitat de familie te face irascibil şi este şi normal după săptămâna grea pe care ai avut-o. Nu este vorba despre lipsa de dorinţă de a ajuta sau de egoism, ci pur şi simplu ai nevoie de odihnă şi un pic de linişte. Toate lucrurile bizare de la locul de muncă te-au cam lăsat fără răbdare.


Săgetător:

Chiar dacă deocamdată ţi se pare depăşit, sfatul unei persoane mai în vârstă ţi-ar putea fi de un real folos. Nu uita că nimeni nu este perfect, inclusiv tu şi de aceea ar trebui să fii mai flexibil cu cei din anturajul tău. Vei aprecia mult mai mult viaţa după ce o vei vedea cu alţi ochi.


Capricorn:

Te poţi alătura unor grupuri umanitare. Ar fi benefic să te consulţi cu cineva înainte de a lua o decizie în privinţa investiţiilor şi a planurilor tale pe termen lung. Referinţa exterioară la care să ne raportăm nu există. Sentiment este cuvântul de ordine azi.


Vărsător:

În ciuda faptului că ideile tale nu par receptate pozitiv trebuie să ai încredere în tine atunci când cei din jur nu îţi acordă nicio şansă. Păstrează-le pentru tine şi aplică-le departe de cei care din invidie le resping. Este un moment bun pentru afirmarea pe unele domenii în care nu ai excelat până acum.


Peşti:

Ai ascultat destul ce au alţii de spus în ultima vreme, aşa că este momentul să spui ceea ce crezi tu. Ai nişte opinii foarte solide la care nu vrei să renunţi şi nici măcar nu îţi pasă că vei răni ceva sentimente. Până la urmă şi opiniile tale sunt importante şi mai ales sincere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS