Horoscop Urania zilnic: luni, 23 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 23 septembrie 2013


Berbec:

Luni, 23 septembrie 2013, îţi va fi destul de dificil să îţi păstrezi rutina zilnică, deoarece se pare că nu îţi mai este suficientă rigoarea şi programul prestabilit. Vrei ca ceva să se schimbe şi tu să te simţi liber. Nu mai eşti dispus să te supui regulilor şi să faci întocmai ceea ce se aşteaptă de la tine. Simţi nevoia să evadezi din colivia de aur în care ai stat până acum.


Taur:

Astăzi, 23 septembrie 2013, pentru tine locul de muncă este o chestiune foarte serioasă şi alegi să faci anumite activităţi legate de job. Eşti conştient de faptul că există o competiţie destul de dură în domeniul tău şi că trebuie să te remarci prin realizări deosebite, dacă vrei să avansezi şi să îţi construieşti o carieră solidă.


Gemeni:

Astăzi, 23 septembrie 2013, cu toate că traversezi o perioadă plină de transformări şi eşti nevoit să iei unele decizii, alegi să îţi iei o pauză de la toate responsabilităţile şi să te gândeşti şi la liniştea ta interioară. Însă chiar şi aşa, sesizezi opţiunile care ţi se înfăţişează şi eşti pregătit să profiţi la maxim de orice oportunitate.


Rac:

Cu toate că vei avea o zi foarte plină, vei reuşi să te achiţi cu succes de toate sarcinile ce ţi-au fost încredinţate. Însă nu trebuie să îţi neglijezi sănătatea şi nevoia de a te odihni. Simţi că trebuie să ţii cont şi de opiniile celor din jur, iar acest fapt îţi poate afecta cumva hotărârile anterioare, iar poziţia ta faţă de o anumită chestiune se va modifica.


Leu:

Luni, 23 septembrie 2013, chiar dacă nu ai reuşit să te redresezi total din punct de vedere financiar, premisele sunt foarte promiţătoare! Ai reuşit să scapi de o parte din datorii şi urmează să mai faci rost şi de alţi bani, care te vor ajuta să te menţii pe linia de plutire. Asta nu înseamnă că lucrurile vor fi mai uşoare decât până acum, ci numai că eforturile tale din ultimul timp dau roade.


Fecioară:

Este începutul unei perioade de transformări, iar primele schimbări deja au început să îşi facă apariţia. Cu toate astea nu prea eşti în apele tale, căci eşti conştient că trebuie să îţi închei nişte socoteli mai vechi înainte de a putea merge mai departe, în altă direcţie. Profită de această zi pentru a iniţia demersurile de a lăsa trecutul în urmă.


Balanţă:

Astăzi, 23 septembrie 2013, simţi că toamna îşi intră în drepturi şi tânjeşti după vara fierbinte care tocmai s-a încheiat. Încerci din răsputeri să îţi păstrezi tonusul ridicat şi să mai beneficiezi de energia pe care ai avut-o până acum şi care are tendinţa de a se disipa. Natura are ciclurile ei şi va trebui să te resemnezi cu ideea că urmează zile mai mohorâte.


Scorpion:

Eşti în mijlocul unei dileme şi nu ştii cum ar trebui să reacţionezi: de-o parte se află firea ta pasională, iar de cealaltă, nevoia de linişte şi confort; îţi este greu să alegi o cale... Ai vrea să poţi să îmbini aceste direcţii, căci eşti convins că numai aşa îţi vei găsi fericirea. Oare trebuie să te mulţumeşti cu ceea ce ai sau ar trebui să pleci în căutarea aventurii?


Săgetător:

În ultima perioadă ai cam dat dovadă de egoism, căci ai pus pe primul loc propriile tale nevoi şi plăceri. Este momentul să te gândeşti şi la cei dragi şi să te concentrezi şi asupra bunăstării lor. Goleşte-ţi agenda şi gândurile de îndatoriri şi petrece timp de calitate cu cei din familie.


Capricorn:

De când te ştii ai luptat pentru a te afirma şi a reuşi să te bucuri de succes. Însă ambiţiile tale nu prea se potrivesc acum cu celelalte aspecte ale vieţii personale. Nu prea ştii cum trebuie să reacţionezi în continuare, căci există un conflict între interesele pe plan profesional şi cele legate de viaţa personală.


Vărsător:

Astăzi, 23 septembrie 2013, cu toate că eşti foarte preocupat de dezvoltarea şi evoluţia ta pe plan profesional, eşti conştient că este momentul să îţi regândeşti obiectivele pe termen mediu şi lung. Ambiţiile tale s-au schimbat, la fel şi tu! Însă până la atingerea idealurilor mai ai multe responsabilităţi de îndeplinit şi chiar trebuie să ţii cont de toate aspectele înainte de a-ţi transpune visurile în realitate.


Peşti:

Vrei să faci tuturor pe plac, însă acest lucru va sta cumva în calea fericirii tale personale, căci ai tendinţa de a nu mai ţine cont de propriile nevoi şi ţeluri. Dacă nu mai ai aşteptări de la ceilalţi, nu înseamnă că eşti satisfăcut, ci doar că încerci să te menajezi pe plan emoţional. Trebuie să decizi dacă vei lăsa de la tine sau îţi vei cere drepturile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS