Horoscop Urania zilnic: duminică, 15 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 15 septembrie 2013


Berbec:

Duminică, 15 septembrie 2013, eşti foarte nerăbdător să treci la acţiune şi este posibil să nu îţi poţi controla în totalitate această stare. Însă felul tău pasional şi entuziast de a fi îi va inspira şi pe cei din jur şi îi va face să se mobilizeze, la rândul lor. Nu încerca să demonstrezi că există doar o singură cale spre succes, adică a ta!


Taur:

Astăzi, 15 septembrie 2013, chiar dacă prietenii sau familia te îndeamnă să încalci o anumită regulă sau să îţi asumi anumite riscuri atunci când vine vorba să rezolvi o situaţie sau o problemă, tu vei prefera modul conservator de a găsi soluţia şi nu te vei lăsa influenţat de cei din jur. Până la urmă tu ştii ce este mai bine pentru tine!


Gemeni:

Astăzi, 15 septembrie 2013, nu încerca să îţi impui punctul de vedere şi nici nu încerca să îi convingi pe cei din jur că metoda ta de abordare a unei situaţii este cea mai bună, căci este posibil să ai parte de o confruntare serioasă cu un adversar foarte puternic. Nu-ţi pierde timpul şi nu îţi irosi energia cu lucruri care nu merită, ci concentrează-ţi toată atenţia asupra obiectivelor pe termen scurt.


Rac:

Ţi-ai dori să faci ceva ieşit din comun, care să atragă atenţia, asupra a ceea ce încerci să spui, unei anumite persoane. Cu toate că îţi este oarecum teamă, vei apela la metode neortodoxe pentru a te face remarcat. Nu crezi că ar fi totuşi mai simplu să spui deschis ceea ce vrei şi simţi?


Leu:

Duminică, 15 septembrie 2013, vrei să faci ceva cu adevărat remarcabil şi să reuşeşti să obţii succesul cât mai rapid. Chiar dacă eşti convins că eşti pe calea cea bună, nu este indicat să faci presiuni asupra celor din jur pentru a-i determina să se ralieze la cauza ta. Încearcă întâi să le explici strategia ta şi apoi cere-le părerea.


Fecioară:

Este normal să ai anumite temeri atunci când vine vorba despre viitor. Însă acest lucru nu trebuie să te împiedice să acţionezi şi să evoluezi. Dacă vorbeşti cu o persoană de încredere despre problemele şi incertitudinile tale, asta nu înseamnă că eşti o persoană slabă sau vulnerabilă.


Balanţă:

Astăzi, 15 septembrie 2013, vei reuşi să faci o schimbare semnificativă în viaţa ta, căci ai puterea şi încrederea în sine necesare pentru a trece la acţiune. Vei prefera să treci la fapte şi să iei anumite măsuri destul de drastice, fără a mai ezita şi fără a te teme. Ai tendinţa de a te implica în foarte multe activităţi căci ai senzaţia că timpul trece mult prea repede şi te temi că nu vei reuşi să faci tot ceea ce ţi-ai propus.


Scorpion:

Ai tendinţa de a-ţi asuma riscuri şi îţi place sentimentul dat de adrenalină care îţi aleargă prin vene. Vrei să faci ceva nou, ceva ce nu ai mai încercat până acum în viaţa ta, fie că este vorba să iniţiezi o nouă relaţie, să te muţi sau să îţi găseşti un nou loc de muncă. Ai nevoie de o schimbare şi nu te poţi opune acestui impuls!


Săgetător:

Duminică, 15 septembrie 2013, după o perioadă destul de îndelungată, în care te-ai confruntat cu tot felul de deziluzii, atât pe plan personal, cât şi pe plan social, azi este ziua în care soarele va răsări pe strada ta şi totul se va schimba într-o nouă şi excelentă direcţie. Trebuie să iei anumite decizii şi ar fi indicat să îţi asculţi instinctele!


Capricorn:

Prietenii vor încerca să te tenteze să renunţi la sarcinile pe care le ai de îndeplinit şi să te distrezi alături de ei. Însă ţie nu îţi stă în caracter să nu te achiţi întâi de responsabilităţi şi să fii neparolist. Încearcă totuşi să rezolvi cele mai stringente treburi şi apoi relaxează-te cu cei din anturaj.


Vărsător:

Astăzi, 15 septembrie 2013, ţi-ai propus să rezolvi foarte multe lucruri în weekend-ul acesta, însă nu mereu socoteala de acasă se potriveşte cu cea din târg. Se pare că vor interveni tot felul de situaţii şi evenimente care-ţi vor deturna total planurile. Încearcă să te adaptezi din mers la aceste schimbări şi nu te lăsa frustrat de neprevăzut!


Peşti:

Chiar dacă ai senzaţia că ştii ce îşi doresc sau au nevoie cei din jur, ar fi mai bine dacă ai avea răbdare până ei îţi vor spune în mod explicit ce vor şi nu te-ai grăbi să faci tu anumite supoziţii. Este posibil să te înşeli şi să dai naştere unor situaţii stânjenitoare atât pentru tine, cât şi pentru ei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS