Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 24 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 24 august 2013


Berbec:

Sâmbătă, 24 august 2013, înainte de a începe o ceartă sau să reproşezi cuiva ceva, fii sigur că deţii toate informaţiile necesare şi că faptele stau exact aşa cum ţi-au fost relatate de o terţă persoană. Nu are sens să strici o relaţie cu cineva doar din cauza unor zvonuri sau bârfe. Încearcă să afli care este adevărul înainte de a spune ceva regretabil.


Taur:

Astăzi, 24 august 2013, dimineaţă vei avea o stare specială, un sentiment de anticipaţie şi nerăbdare, căci este o zi specială, în care vei încerca să îţi împlineşti un vis mai vechi. Chiar dacă lucrurile nu vor evolua chiar aşa cum ţi-ai dori sau cum sperai tu, nu trebuie să te descurajezi. Şi mâine este o zi!


Gemeni:

Astăzi, 24 august 2013, este posibil să fii promovat la locul de muncă sau să ţi se mărească salariul. Şi într-un caz şi în altul numărul responsabilităţilor tale se va mări, la fel şi orele petrecute la job se vor înmulţi. Vei fi în mijlocul unei agitaţii continue, căci o persoană va ieşi şi alta va intra pe uşă, însă valul de energie pe care îl aduc ceilalţi te vor face să te simţi foarte bine.


Rac:

Este posibil să fii dezamăgit de faptul că cineva nu îşi va ţine o promisiune pe care ţi-a făcut-o recent şi din acest motiv vei pierde o oportunitate profesională. Nu trebuie să deznădăjduieşti căci şanse vor mai fi în viitorul apropiat. Nu te mai agăţa cu disperare de trecut, ci priveşte numai spre viitor.


Leu:

Sâmbătă, 24 august 2013, spiritul de competiţie din tine va ieşi la iveală, căci cineva îţi pune la îndoială abilităţile. Iar acest lucru te va înfuria şi vei avea tendinţa de a riposta destul de agresiv. Ideal ar fi să îi răspunzi la provocare demonstrând că eşti cel mai bun şi nu să încerci să işti un scandal.


Fecioară:

Azi este inevitabilă o ceartă cu partenerul şi ambii veţi avea tendinţa de a vă învinovăţi reciproc. În loc să "vă scoateţi ochii" unul altuia, mai bine aţi sta de vorbă şi aţi analiza cu calm şi sinceritate fiecare neînţelegere în parte. Multe lucruri sunt posibile dacă fiecare dintre voi este dispus să facă anumite compromisuri şi să vă întâlniţi la jumătatea drumului.


Balanţă:

Astăzi, 24 august 2013, o persoană în care aveai mare încredere te va dezamăgi crunt şi îţi va îndurera sufletul. Însă şi dezamăgirile au rostul lor în viaţă, căci te aduc cu picioarele pe pământ şi îţi arată cine îţi este cu adevărat alături. Atât timp cât tu ştii exact ceea ce vrei nu trebuie să te dai în lături de la nimic şi trebuie să te lupţi pentru a-ţi realiza visele.


Scorpion:

Ai putea, din neatenţie, să calci pe cineva pe bombeuri, nu la propriu, ci la figurat, iar acest lucru îţi poate crea anumite probleme la locul de muncă. Din fericire, sârguinţa de care dai dovadă va fi apreciată şi greşelile iertate. Trebuie să fii mai atent la ce spui şi faci, dar mai ales trebuie să asculţi şi părerile celorlalţi şi să ţii cont de ele.


Săgetător:

Sâmbătă, 24 august 2013, nu este bine să te joci cu sentimentele! Nici ale tale şi nici ale celorlalţi! Trebuie să fii mai atent la ceea ce spui, căci ai putea să răneşti pe cineva apropiat. Dacă într-adevăr eşti sigur că eşti îndrăgostit de o anumită persoană, azi este momentul propice să îţi dezvălui sentimentele.


Capricorn:

Se întrevăd ceva probleme în sfera sentimentală... Nu prea mai eşti sigur de ceea ce simţi pentru jumătatea ta şi ai început să te gândeşti, din ce în ce mai des, că poate v-ar fi mai bine despărţiţi decât împreună. Ar fi mai bine să discutaţi împreună acest aspect şi să vedeţi dacă mai aveţi sau nu şanse de a merge mai departe.


Vărsător:

Astăzi, 24 august 2013, vei primi tot felul de informaţii, prin canale diferite, însă vei reuşi să le pui cap la cap şi vei constata că acum ai posibilitatea de a transforma tot ceea ce ştii într-un profitabil plan de afaceri. Ar fi plăcut să ai cu cine să împarţi şi munca, dar şi succesul, aşa că încearcă să îţi găseşti un partener de nădejde şi treci la acţiune!


Peşti:

În ultima perioadă ţi-ai cam neglijat sănătatea, ba aş putea spune chiar că ţi-ai cam sabotat-o indirect, iar acum se văd rezultatele: te simţi lipsit de energie şi vlagă. Este momentul să ai mai multă grijă de tine, să faci mişcare în aer curat şi chiar să ţii o cură de vitaminizare a organismului.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS