Horoscop Urania zilnic: marţi, 25 iunie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 25 iunie 2013




Berbec:

Marţi, 25 iunie 2013, reuşeşti să te bucuri pentru orice gest sau cuvânt frumos pe care-l primeşti. Este o perioadă optimă să îţi întăreşti poziţia şi statutul prin decizii ferme şi hotărâri bazate pe experienţă.




Taur:

Astăzi, 25 iunie 2013, contextul astral aduce trăiri şi emoţii intense. Eşti în căutarea unor transformări de mentalitate care să îţi poată oferi un confort spiritual.




Gemeni:

Marţi, 25 iunie 2013, eşti vorbăreţ din cale-afară, dar asta sigur nu e o noutate pentru Gemeni. Susţinerea în procesul tău de reevaluare îţi vine din partea unui bărbat din familie.




Rac:

Astăzi, 25 iunie 2013, s-ar putea să ajungă la tine nişte informaţii neoficiale despre posibilitatea unui câştig. Este un moment optim să vezi cât de mari sunt aşteptările tale de la celălalt.




Leu:

Marţi, 25 iunie 2013, ar trebui să te simţi în elementul tău. Astazi, poţi observa că domeniul profesional este cel care a avut un aport deosebit în modul în care vezi viaţa.




Fecioară:

Astăzi, 25 iunie 2013, unele suspiciuni în plan afectiv s-ar putea să nu-ţi dea pace. De asemeni poţi vedea cât de multe lucruri bune ai învăţat chiar şi de la presupuşii prieteni buni.




Balanţă:

Marţi, 25 iunie 2013, s-ar putea să vorbeşti mult despre o călătorie în străinătate şi să faci planuri de vacanţă. E foarte posibil să îţi doreşti să iei o pauză de societate.




Scorpion:

Astăzi, 25 iunie 2013, prioritară pentru tine, este afirmarea profesională. Ai putea să resimţi o sete acută de cunoaştere, dar un tip de cunoaştere aplicată.




Săgetător:

Marţi, 25 iunie 2013, ai tendinţa să-ţi impui punctul de vedere şi uneori ai senzaţia că deţii adevărul absolut. Ai sentimente confuze legate de cine eşti şi ce vrei.




Capricorn:

Astăzi, 25 iunie 2013, vei avea un câştig de pe urma relaţiei cu cineva apropiat. Te afli într-o stare de izolare emoţională din care încerci să afli cine eşti în special din prisma relaţiilor de parteneriat.




Vărsător:

Marţi, 25 iunie 2013, îţi deschizi inima, îţi împărtăşeşti sentimentele. Nu este târziu să începi o cură de detoxifiere atât a organismului cât şi a sufletului.




Peşti:

Astăzi, 25 iunie 2013, te axezi în mod special pe muncă. Nu este exclus să începi să conştientizezi că ai manipulat foarte mult, că ai sabotat şi jucat necinstit...

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS