avon.ro%20

Horoscop Urania zilnic: marţi, 25 iunie 2013

 
Abonare prin e-mail la Horoscop Urania.org
Horoscop Urania azi - marţi, 25 iunie 2013
Berbec:

Marţi, 25 iunie 2013, reuşeşti să te bucuri pentru orice gest sau cuvânt frumos pe care-l primeşti. Este o perioadă optimă să îţi întăreşti poziţia şi statutul prin decizii ferme şi hotărâri bazate pe experienţă.
Taur:

Astăzi, 25 iunie 2013, contextul astral aduce trăiri şi emoţii intense. Eşti în căutarea unor transformări de mentalitate care să îţi poată oferi un confort spiritual.
Gemeni:

Marţi, 25 iunie 2013, eşti vorbăreţ din cale-afară, dar asta sigur nu e o noutate pentru Gemeni. Susţinerea în procesul tău de reevaluare îţi vine din partea unui bărbat din familie.
Rac:

Astăzi, 25 iunie 2013, s-ar putea să ajungă la tine nişte informaţii neoficiale despre posibilitatea unui câştig. Este un moment optim să vezi cât de mari sunt aşteptările tale de la celălalt.
Leu:

Marţi, 25 iunie 2013, ar trebui să te simţi în elementul tău. Astazi, poţi observa că domeniul profesional este cel care a avut un aport deosebit în modul în care vezi viaţa.
Fecioară:

Astăzi, 25 iunie 2013, unele suspiciuni în plan afectiv s-ar putea să nu-ţi dea pace. De asemeni poţi vedea cât de multe lucruri bune ai învăţat chiar şi de la presupuşii prieteni buni.
Balanţă:

Marţi, 25 iunie 2013, s-ar putea să vorbeşti mult despre o călătorie în străinătate şi să faci planuri de vacanţă. E foarte posibil să îţi doreşti să iei o pauză de societate.
Scorpion:

Astăzi, 25 iunie 2013, prioritară pentru tine, este afirmarea profesională. Ai putea să resimţi o sete acută de cunoaştere, dar un tip de cunoaştere aplicată.
Săgetător:

Marţi, 25 iunie 2013, ai tendinţa să-ţi impui punctul de vedere şi uneori ai senzaţia că deţii adevărul absolut. Ai sentimente confuze legate de cine eşti şi ce vrei.
Capricorn:

Astăzi, 25 iunie 2013, vei avea un câştig de pe urma relaţiei cu cineva apropiat. Te afli într-o stare de izolare emoţională din care încerci să afli cine eşti în special din prisma relaţiilor de parteneriat.
Vărsător:

Marţi, 25 iunie 2013, îţi deschizi inima, îţi împărtăşeşti sentimentele. Nu este târziu să începi o cură de detoxifiere atât a organismului cât şi a sufletului.
Peşti:

Astăzi, 25 iunie 2013, te axezi în mod special pe muncă. Nu este exclus să începi să conştientizezi că ai manipulat foarte mult, că ai sabotat şi jucat necinstit...


Trimite pe Facebook Trimite pe Twitter Abonare prin RSS la Horoscop Urania.org