Horoscop Urania zilnic: luni, 24 iunie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 24 iunie 2013




Berbec:

Luni, 24 iunie 2013, tinzi să îţi îndrepţi atenţia spre interior pentru că te simţi obosit şi doreşti să-ţi conservi energia. Te afli într-un moment în care eşti nevoit să schimbi sau să transformi ceva.




Taur:

Astăzi, 24 iunie 2013, poţi lega noi prietenii sau poţi cunoaşte oameni speciali. Ziua de luni este foarte frumoasă sub aspectul comunicării şi relaţiilor în general.




Gemeni:

Luni, 24 iunie 2013, nişte veşti pozitive de la un colaborator, un partener de afaceri sau un şef, te surprind în mod plăcut. Este bine să eviţi să dai bani cu împrumut.




Rac:

Astăzi, 24 iunie 2013, eşti ajutat de inspiraţie şi originalitate. Nu este exclus să fii nevoit să renunţi la un vechi loc de muncă pentru a te apuca de ceva cu totul nou.




Leu:

Luni, 24 iunie 2013, ai tendinţa să te întorci în trecut şi să te hrăneşti cu amintiri. Poţi avea o atitudine mai caldă şi mai tolerantă faţă de copii.




Fecioară:

Astăzi, 24 iunie 2013, eşti intuitiv, simţi oportunităţile, dar mai ales, simţi care sunt oamenii pe care poţi conta. Ţi se cere să te laşi surprins de viaţă şi de miracolele ei.




Balanţă:

Luni, 24 iunie 2013, un partener sau un colaborator te poate recomanda unei persoane cu putere de decizie. Eşti provocat să accepţi o funcţie care acceptă o responsabilitate ridicată.




Scorpion:

Astăzi, 24 iunie 2013, situaţiile de viaţă care apar te provoacă să schimbi convingeri. Renunţă la principiile vechi şi înlocuieşte-le cu altele noi.




Săgetător:

Luni, 24 iunie 2013, există şansa unor câştiguri financiare neaşteptate. Îţi doreşti să găseşti soluţii legate şi de un parteneriat de lungă durată care te limitează.




Capricorn:

Astăzi, 24 iunie 2013, simţi că a venit vremea să faci o selecţie mai riguroasă a oamenilor din preajmă. Poţi descoperi în ce constă rigiditatea ta şi ideile preconcepute sau tiparele după care funcţionezi.




Vărsător:

Luni, 24 iunie 2013, nu este exclus să apară o nouă propunere de colaborare. Este momentul să îţi schimbi mentalitatea faţă de bani şi faţă de potenţialul tău.




Peşti:

Astăzi, 24 iunie 2013, te poţi bucura de satisfacţii venite din partea propriilor copii. Este o zi a gesturilor de iubire şi a declaraţiilor originale făcute persoanei dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS