Horoscop Urania zilnic: luni, 29 aprilie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 29 aprilie 2013




Berbec:

Luni, 29 aprilie 2013, s-ar putea să îţi doreşti să repari anumite greşeli. Atenţie mare la riscul de a cheltui în mod exagerat, pentru că de aici se poate aprinde scânteia.




Taur:

Astăzi, 29 aprilie 2013, te poţi bucura de binefacerile activităţilor de grup. Ai de dat explicaţii, indicaţii, de răspuns la telefoane şi la mesaje.




Gemeni:

Luni, 29 aprilie 2013, poţi avea parte de propuneri inedite din partea unor persoane din anturaj. Ai grijă ce efecte stârneşti!




Rac:

Astăzi, 29 aprilie 2013, eşti idealist, ceea ce nu poate fi rău deloc. Nu este exclus să dai la o parte definitiv din anturaj oameni care nu fac decât să-ţi consume energia.




Leu:

Luni, 29 aprilie 2013, totul vine spre tine şi nu trebuie decât să primeşti ceea ce ţi se oferă. Ai parte de o creştere de imagine şi de o consolidare a poziţiei.




Fecioară:

Astăzi, 29 aprilie 2013, faci o impresie excelentă şi intri în rezonanţă cu oamenii care contează cu adevărat în viaţa ta. Dacă există un iubit, relaţia poate să se înnoiască.




Balanţă:

Luni, 29 aprilie 2013, poţi avea de beneficiat de pe urma familiei sau asociaţilor. Lucrurile s-ar putea să ţi se pară că merg ca pe roate.




Scorpion:

Astăzi, 29 aprilie 2013, poţi trece uşor de la o dispoziţie la alta. Eşti provocat să-ţi aperi o poziţie şi să accepţi o schimbare pe care nu o poţi controla.




Săgetător:

Luni, 29 aprilie 2013, ai puterea să-ţi surprinzi partenerul de viaţă şi copii. Poţi obţine venituri din alte surse ori poţi schimba natura activităţii pe care o prestezi.




Capricorn:

Astăzi, 29 aprilie 2013, comunicarea şi negocierile sunt punctele tale forte. Fii atent la relaţia cu partenerul de viaţă, căruia e bine să-i acorzi atenţie şi sprijin.




Vărsător:

Luni, 29 aprilie 2013, s-ar putea să apară certitudini legate de anumite proiecte. Practicarea iertării te ajută să îţi uşurezi sufletul.




Peşti:

Astăzi, 29 aprilie 2013, nu te sfii să te arăţi aşa cum nu te-ai mai arătat până acum. Poţi fi pus în situaţia de a te adresa unui grup sau de a lupta pentru o cauză.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS