Horoscop Urania zilnic: duminică, 28 aprilie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 28 aprilie 2013




Berbec:

Duminică, 28 aprilie 2013, prinde din zbor orice idee despre cum ai putea să-ţi creşti veniturile. Te paşte o schimbare de statut social, în avantajul tău.




Taur:

Astăzi, 28 aprilie 2013, ai priză la public, aşa că ceilalţi ar trebui să fie ochi şi urechi la tine. Devii deschis la oameni şi atitudini noi.




Gemeni:

Duminică, 28 aprilie 2013, captezi uşor atenţia celorlalţi. Eşti provocat să-ţi etalezi cunoştinţele şi să transmiţi şi altora din valoarea ta.




Rac:

Astăzi, 28 aprilie 2013, eşti extrem de receptiv la nevoile partenerului de viaţă. E posibil să fii nevoit să faci un cadou sau să cheltui pentru o reuniune.




Leu:

Duminică, 28 aprilie 2013, imaginea publică se aliniază la o nouă linie de start. Sunt zile bune pentru tine să te mişti din loc, să nu mai accepţi oameni şi situaţii care îţi fac rău.




Fecioară:

Astăzi, 28 aprilie 2013, evenimentele pe care le traversezi acum te pot convinge că eşti iubit. Găseşti noi modalităţi de exprimare şi îţi manifeşti creativitatea cu dezinvoltură.




Balanţă:

Duminică, 28 aprilie 2013, cei dragi sunt alături de tine şi te susţin cu forţe depline. Dintr-o dată, se arată posibilitatea să ţi se ia o greutate de pe inimă.




Scorpion:

Astăzi, 28 aprilie 2013, voinţa ta de fier te poate purta spre atingerea unor obiective care până mai ieri păreau de neatins. Ai ocazia de a obţine un angajament ferm din partea omului din viaţa ta.




Săgetător:

Duminică, 28 aprilie 2013, viaţa profesională poate să facă un salt aproape spectaculos. Fii pregătit să primeşti surprize, cadouri sau complimente neaşteptate.




Capricorn:

Astăzi, 28 aprilie 2013, ai o putere de concentrare care poate muta munţii din loc. Poate apare la orizont cineva care-ţi face o propunere de colaborare pe linie profesională.




Vărsător:

Duminică, 28 aprilie 2013, familia ta se bucură acum de o stare de bine. Nu încerca să te ascunzi de oameni şi de solicitările lor.




Peşti:

Astăzi, 28 aprilie 2013, ai o forţă de convingere spontană şi reuşeşti să coalizezi orice grup în jurul ideilor tale. Sunt semne de transformare în relaţia cu colegii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS