Horoscop Urania zilnic: duminică, 24 martie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 24 martie 2013




Berbec:

Duminică, 24 martie 2013, există tendinţa de a exagera şi de a deveni foarte radical şi de neînduplecat în deciziile tale. Poţi cheltui o sumă frumuşică pe ceva ce îţi face plăcere.




Taur:

Astăzi, 24 martie 2013, ar trebui să fii într-o dispoziţie de zile mari. Apelezi la oameni din trecut sau stabileşti ceva ce rămăsese suspendat.




Gemeni:

Duminică, 24 martie 2013, poţi avea parte de tot felul de surprize. Este bine să te concentrezi pe propria persoană şi să te retragi din activităţile sociale epuizante.




Rac:

Astăzi, 24 martie 2013, se dă o luptă în interiorul tău, între vechi şi nou. Încearcă să ieşi de pe o linie pe care ai mers fără să asculţi de nimeni!




Leu:

Duminică, 24 martie 2013, urmează o perioadă de expansiune a activităţii creative. Poţi fi lăudat sau recompensat pentru o contribuţie pozitivă.




Fecioară:

Astăzi, 24 martie 2013, dacă ai nevoie de sprijin financiar, cu siguranţă îl vei primi. Ai nevoie să îţi lărgeşti viziunea asupra vieţii şi să accepţi idei şi perspective noi.




Balanţă:

Duminică, 24 martie 2013, poţi avea parte de surprize plăcute. E posibil să recidiveze o boală mai veche netratată corespunzător.




Scorpion:

Astăzi, 24 martie 2013, poţi câştiga de pe urma ideilor originale exprimate cu voce tare. Se pot relua acum planuri sau discuţii cu partenerul de viaţă.




Săgetător:

Duminică, 24 martie 2013, simţi că a venit momentul să spui ce simţi cu adevărat. Te exprimi uşor şi te pui în valoare în mod spontan.




Capricorn:

Astăzi, 24 martie 2013, nu stai foarte bine la capitolul răbdare. Treci acum mult mai uşor de la vorbe la fapte, eşti mai convingător şi îţi impui mai uşor punctele de vedere.




Vărsător:

Duminică, 24 martie 2013, acceptă invitaţiile pe care le primeşti şi, mai ales, fii atent la propunerile care ţi se fac. Banii nu prea stau bine în buzunarul tău.




Peşti:

Astăzi, 24 martie 2013, fii gata să îmbrăţişezi noi oportunităţi. Relaţiile cu vecinii, fraţii şi rudele apropiate pot să devină imprevizibile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS