Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 23 martie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 23 martie 2013




Berbec:

Sâmbătă, 23 martie 2013, faci tot felul de calcule şi strategii, cauţi surse de finanţare pentru un proiect. Atenţie însă la tendinţa de a pune presiune pe ceilalţi.




Taur:

Astăzi, 23 martie 2013, eşti combativ şi convingător, astfel că reuşeşti să obţii ceea ce-ţi doreşti. E o zi bună şi pentru a trata o afecţiune medicală care ţi-a cam dat de furcă.




Gemeni:

Sâmbătă, 23 martie 2013, eşti destul de încăpăţânat şi nu renunţi nici în ruptul capului la punctul tău de vedere. Poţi primi sprijin neaşteptat de la cineva care crede în tine.




Rac:

Astăzi, 23 martie 2013, ai încredere că toate se vor aşeza odată ce faci primul pas. Vrei să ştii în ce măsură eşti sprijinit şi unde e necesar să mai lucrezi pentru a îmbunătăţi rezultatele.




Leu:

Sâmbătă, 23 martie 2013, securitatea emoţională şi materială este foarte importantă. Provocarea zilei este aceea de a învăţa să oferi spaţiu.




Fecioară:

Astăzi, 23 martie 2013, relaţiile cu colegii tind să devină încordate, aşa că ai nevoie de ceva mai multă flexibilitate. Nu e cazul să intri în panică sau să te epuizezi.




Balanţă:

Sâmbătă, 23 martie 2013, fii atent la cheltuielile impulsive şi investiţiile neinspirate. Astăzi îţi poţi exersa calităţile de bun diplomat şi consilier înnăscut.




Scorpion:

Astăzi, 23 martie 2013, dacă lucrurile sunt incerte într-o relaţie sentimentală, acum e momentul să faci o alegere fermă. Eşti predispus la excese.




Săgetător:

Sâmbătă, 23 martie 2013, nu eşti înţeles sau nu mai ai resurse interioare pentru a-ţi apăra opiniile. O zi destul de ciudată, în care te poţi simţi obosit.




Capricorn:

Astăzi, 23 martie 2013, fii atent la interesele ascunse ale unor oameni din anturaj. Fă alegeri în acord cu sufletul tău.




Vărsător:

Sâmbătă, 23 martie 2013, poţi fi constrâns să iei o decizie în ce priveşte unele responsabilităţi profesionale. Fii ceva mai selectiv şi încearcă să şi materializezi o parte din ideile exprimate.




Peşti:

Astăzi, 23 martie 2013, ai trecere în faţa unor persoane influente. E posibil ca astăzi să te afli în faţa unor decizii financiare importante.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS