Horoscop Urania zilnic: miercuri, 27 februarie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 27 februarie 2013




Berbec:

Miercuri, 27 februarie 2013, poţi ieşi la rampă cu iniţiative în forţă de pe urma cărora să ai numai de câştigat. Beneficiezi de contextul ideal pentru a descoperi noi surse de câştig.




Taur:

Astăzi, 27 februarie 2013, e posibil ca cineva să încerce să te testeze. E important să te bazezi mai mult pe intuiţie şi mai puţin pe analiză şi logică.




Gemeni:

Miercuri, 27 februarie 2013, ţi se pregăteşte ceva de bun augur pentru imagine şi carieră. E necesar să fii deschis la nou şi să te adaptezi la schimbări.




Rac:

Astăzi, 27 februarie 2013, eşti pus în situaţia de a face servicii cuiva drag care are nevoie de asistenţă. Relaţiile cu străinii sunt de bun augur.




Leu:

Miercuri, 27 februarie 2013, îţi aminteşti că trebuia să tragi pe cineva de urechi. Astrele sunt de partea ta, în orice demers care ţine de profesie.




Fecioară:

Astăzi, 27 februarie 2013, dacă ai parte de unele amânări şi blocaje, nu încerca să găseşti un vinovat. Provocările continuă în zona relaţiilor.




Balanţă:

Miercuri, 27 februarie 2013, familia te apreciază şi te înţelege dacă trebuie să pui munca mai presus de timpul petrecut împreună. Eşti recomandat pentru un proiect.




Scorpion:

Astăzi, 27 februarie 2013, ai talentul de a spune omului exact ceea îşi doreşte să audă. Şansele şi oportunităţile vin prin intermediul celor din jur.




Săgetător:

Miercuri, 27 februarie 2013, ar trebui să începi să te cunoşti mai bine pe tine şi să-ţi vezi potenţialul. Cei care caută loc de muncă, astăzi îl pot găsi.




Capricorn:

Astăzi, 27 februarie 2013, păstrează-ţi calmul, pentru că energiile negative se transmit acum foarte uşor asupra obiectelor casnice. Unii nativi se pot îndrăgosti.




Vărsător:

Miercuri, 27 februarie 2013, nu deschide gura decât dacă eşti convins că nu răneşti pe nimeni. Reuşeşti să faci o investiţie avantajoasă într-un bun material pentru casă.




Peşti:

Astăzi, 27 februarie 2013, nu-ţi scapă nimic şi nu te laşi dus de nas. Unii nativi pot avea parte de călătorii agreabile, chiar aducătoare de noroc.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS