Horoscop Urania zilnic: joi, 28 februarie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 28 februarie 2013




Berbec:

Joi, 28 februarie 2013, sunt posibile situaţii conflictuale cu un şef. Astăzi poţi atrage conjuncturi favorabile, dar numai atunci când eşti relaxat.




Taur:

Astăzi, 28 februarie 2013, planificarea unor călătorii în afara graniţelor ţării este binevenită. Astrul îţi aduce ipostaze benefice, veşti bune sau experienţe agreabile.




Gemeni:

Joi, 28 februarie 2013, poţi rezolva mai uşor chestiuni legate de taxe, impozite. Afli tot felul de lucruri, ajung la tine informaţii neoficiale.




Rac:

Astăzi, 28 februarie 2013, sunt posibile reconfigurări de poziţie într-un parteneriat. O călătorie care a tot fost amânată, acum poate fi făcută.




Leu:

Joi, 28 februarie 2013, stările de sănătate fluctuează destul de mult. Astăzi ai toate şansele să fii susţinut material în derularea unui proiect.




Fecioară:

Astăzi, 28 februarie 2013, relaţiile sentimentale sunt destul de controversate. O colaborare nouă se poate contura şi oficializa.




Balanţă:

Joi, 28 februarie 2013, relaţiile cu membrii familiei sunt conflictuale. Te poţi alege cu un bonus sau o recompensă, în urma rezultatelor bune de la locul de muncă.




Scorpion:

Astăzi, 28 februarie 2013, se anunţă întâlniri cu rudele sau prietenii apropiaţi. Eşti într-o perioadă de redefinire profesională, de recâştigare a credibilităţii.




Săgetător:

Joi, 28 februarie 2013, poţi primi cadouri, recompense sau se pot îmbunătăţi condiţiile de la locul de muncă. Tot ce-ţi propui pentru astăzi decurge cu uşurinţă şi este încununat cu rezultate bune.




Capricorn:

Astăzi, 28 februarie 2013, fii tolerant cu ceilalţi şi nu încerca să ieşi prea mult în evidenţă. Poţi primi declaraţii de dragoste, poţi petrece clipe minunate cu persoana iubită.




Vărsător:

Joi, 28 februarie 2013, nu prea ai chef să ieşi din casă. Este o zi excelentă pentru a te dedica familiei, activităţilor domestice.




Peşti:

Astăzi, 28 februarie 2013, este posibil ca să rupi unele relaţii vechi. O zi bună pentru cei care susţin examene, interviuri.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS