Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 5 ianuarie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 5 ianuarie 2013




Berbec:

Astăzi, 5 ianuarie 2013, simţi nevoia să faci un rezumat al perioadei care s-a încheiat. Sâmbătă, acceptă sfaturile celor din jur!




Taur:

Sâmbătă, este ziua în care trebuie să înveţi cât de mult poţi. S-ar putea ca un copil să aibă nevoie de ajutorul tău material.




Gemeni:

Astăzi, 5 ianuarie 2013, nu te lăsa copleşit de încărcătura negativă resimţită. Astrele îţi recomandă relaxare: plimbări sau vizite la saloanele de întreţinere corporală.




Rac:

Astăzi, 5 ianuarie 2013, este un moment propice pentru a dinamiza sectorul partenerial. Sâmbătă, ai mare grijă la sănătatea aparatului respirator.




Leu:

Astăzi, 5 ianuarie 2013, nu este o zi bună pentru exagerare. Sâmbătă, încearcă să găseşti un echilibru între relaţiile de prietenie şi cele de iubire.




Fecioară:

Astăzi, 5 ianuarie 2013, improvizează nişte schimbări pentru propriul ambient. Sâmbătă, sfătuieşte-te cu cei dragi pe toate planurile vieţii.




Balanţă:

Preocupările tale se desprind de sfera familială. Se conturează veşti de la cineva aflat departe de graniţele ţării.




Scorpion:

Comunicarea este cuvântul cheie al momentului. Sâmbătă, evită activităţile care te solicită prea mult, deoarece energia vitală este fluctuantă.




Săgetător:

Astăzi, 5 ianuarie 2013, verifică orice inovaţie care apare la orizont! Sâmbătă, sunt posibile dialoguri aprinse cu partenerul de viaţă.




Capricorn:

Ai posibilitatea de a cunoaşte o persoană potrivită idealurilor tale. Astăzi, 5 ianuarie 2013, ocupă-te cu toată responsabilitatea de îndatoririle tale.




Vărsător:

Sâmbătă, este o zi potrivită pentru acţiuni care ţin de domeniul cunoaşterii universale. Foloseşte-ţi creativitatea pentru a-i bucura pe cei dragi.




Peşti:

Astăzi, 5 ianuarie 2013, nu trebuie să excluzi posibilitatea ca unii prieteni din viaţa ta să facă loc altor oameni. Detaşează-te de problemele altora!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS