Horoscop Urania zilnic: vineri, 4 ianuarie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 4 ianuarie 2013




Berbec:

Astăzi, 4 ianuarie 2013, rămâi nepăsător în faţa diferenţelor pe care le observi. Spre seară delectează-ţi sufletul cu o carte bună.




Taur:

Vineri, încearcă să profiţi de capacitatea de observare a subtilităţilor de care dai dovadă. Organizează o cină surpriză pentru cei dragi!




Gemeni:

Astăzi, 4 ianuarie 2013, traversezi o perioadă în care se simte din plin o scădere a energiei. Ar trebui dedicată ziua de vineri numai odihnei.




Rac:

Astăzi, 4 ianuarie 2013, nu este o zi potrivită pentru forţarea norocului... Fii atent la partenerul de viaţă şi la colaboratori.




Leu:

Astăzi, 4 ianuarie 2013, este o zi minunată pentru a savura compania celorlalţi. Evită temerile legate de statutul tău social sau de imaginea ta.




Fecioară:

Astăzi, 4 ianuarie 2013, evită angajamentele. Fii prudent la sănătate şi alternează orele de muncă cu cele de odihnă.




Balanţă:

Astăzi, 4 ianuarie 2013, ar fi bine să-ţi temperezi agresivitatea faţă de ceilalţi. Vineri, mută-ţi gândurile de la afaceri şi încearcă să faci economii.




Scorpion:

Scorpionii ar putea să dea astăzi explicaţii suplimentare. Ţi se poate reproşa faptul că eşti prea implicat în problemele altora.




Săgetător:

Astăzi, 4 ianuarie 2013, resimţi un tempo al vieţii mai accelerat. Implicarea excesivă în activităţile cotidiene te pot obosi.




Capricorn:

Capricornii nu sunt încântaţi de modul în care decurg relaţiile parteneriale. Cel mai indicat ar fi să te ocupi de un hobby!




Vărsător:

Cheltuieli neaşteptate pot să apară. Vineri, te poţi gândi la schimbarea locuinţei sau la achiziţionarea unor bunuri.




Peşti:

Astăzi, 4 ianuarie 2013, te pot binedispune conversaţiile cu prietenii. Sunt momente bune de a te gândi la parcurgerea unor forme de studiu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS