Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 3 noiembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 3 noiembrie 2012




Berbec:

Nu mai suporţi să fii manipulat sau exploatat şi nici să te mulţumeşti cu puţin. Fii receptiv şi atent la mesajele care vin spre tine.




Taur:

Este posibil ca sarcinile de la serviciu să ţi se pară prea solicitante. Rezultatele şi munca ta din ultima vreme sunt în sfârşit apreciate de şefi.




Gemeni:

Posesivitatea te poate face să emiţi pretenţii uşor exagerate. Se deschid nişte culoare favorabile, în ce priveşte evoluţia ta.




Rac:

Ziua de astăzi, 3 noiembrie 2012, se anunţă destul de încordată, cu multe zbateri interioare. Se deblochează un proiect sau primeşti oferte noi, avantajoase.




Leu:

Fii atent ce documente semnezi, citeşte de două ori conţinutul acestora. Proiectele pe care le derulezi acum sunt serioase, pe termen lung.




Fecioară:

Recomandarea mea este să te uiţi ce e de ajustat şi schimbat în atitudinea faţă de muncă şi bani. Continuă să faci treabă bună.




Balanţă:

Îndreaptă-ţi atenţia către ceea ce e frumos în viaţa ta. Apar oportunităţi şi propuneri noi în această perioadă; exprimă-te cu originalitate şi acceptă noile provocări.




Scorpion:

E important să te concentrezi asupra ideilor ingenioase care-ţi pot aduce bunăstare. Şansele de câştig şi de afirmare apar de unde te aştepţi mai puţin.




Săgetător:

Cel mai de preţ atu al tău este astăzi puterea de convingere. Îţi recomand să eviţi orice fel de împrumut sau acord financiar.




Capricorn:

S-ar putea să-ţi fie testate integritatea, onestitatea, responsabilitatea. O discuţie cu şefii sau cu o persoană cu putere de decizie este binevenită.




Vărsător:

Ziua de astăzi poate fi destul de încordată. Te ocupi de cules informaţii, de studiu şi cercetare; nu ai timp deloc de stat.




Peşti:

Unii nativi se pot trezi că primesc mai puţini bani pentru o activitate prestată în trecut. Pot apărea conjuncturi favorabile în sfera profesională.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS