Horoscop Urania zilnic: vineri, 2 noiembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 24 august 2012




Berbec:

O zi destul de ciudată, mai ales în ce priveşte relaţiile de la locul de muncă. Astăzi, 2 noiembrie, încearcă să fii ceva mai flexibil şi compasiv, mai ales faţă de prieteni.




Taur:

O zi cu destule schimbări, chiar surprize. Eşti răsfăţat de cei din jur, cu daruri, favoruri, câştiguri facile; vin zile frumoase din punct de vedere al beneficiilor materiale.




Gemeni:

Ziua de 2 noiembrie este potrivită introspecţiei. Corectezi, ajustezi sau schimbi termenii unui contract ori viziunea asupra unui proiect.




Rac:

Prima parte a zilei de 2 noiembrie are multă dinamică. E posibil să apară plăţi neprevăzute sau pagube cauzate de un partener sau asociat.




Leu:

Evită cumpărăturile, investiţiile şi cheltuielile. Ai tendinţa să iei totul mult prea în serios şi să reacţionezi radical la orice remarcă!




Fecioară:

Aspectele sunt tensionate, mai ales în a doua parte a zilei. Exista tendinţa de a te implica în afaceri păguboase, tocmai de aceea e bine să încerci să-ţi păstrezi echilibrul.




Balanţă:

Astăzi poţi avea sentimentul că te ajunge trecutul din urmă. Orice situaţie încurcată ar apărea, rămâi în acord cu tine şi cu principiile tale.




Scorpion:

Contextul astral de astăzi indică tendinţa de a aborda lucrurile cu pesimism. Nu lua de bun chiar tot ce auzi şi nici tu nu promite mai mult decât poţi face.




Săgetător:

E posibil să ai parte de tot felul de surprize, nu prea plăcute. Acceptă totul cu detaşare, chiar dacă nu înţelegi nimic pe moment.




Capricorn:

Uită-te pe unde mergi şi fii atent cum manevrezi aparatura electrică sau diversele obiecte. Eşti tentat să faci cheltuieli de dragul de a demonstra ceva.




Vărsător:

E posibil să apară surprize legate de recuperarea unor sume de bani. Vestea bună este că începe o perioadă cu viaţa socială activă.




Peşti:

Încearcă să nu iei personal chiar tot ce ţi se spune. Evenimentele par să se deruleze mult prea repede pentru capacitatea ta de a ţine pasul cu ele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS