Horoscop Urania zilnic: miercuri, 7 noiembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 7 noiembrie 2012




Berbec:

Ziua de 7 noiembrie îi poate aduce pe Berbeci în situaţia de a administra fondurile altora. Originalitatea şi exprimarea directă îi pot surprinde pe cei din jur.




Taur:

Ziua de 7 noiembrie indica pentru Tauri un nou început de drum în relaţia cu partenerul de viaţă. pe de altă parte, este posibil să afli tot felul de veşti, însă e necesar să le triezi pe cele adevărate de cele false.




Gemeni:

Gemenii au tendinţa de a-şi face griji, de a concepe scenarii nerealiste. Relaţiile sociale joacă un rol important în generarea şi menţinerea unei stări de spirit bune.




Rac:

Racii vor să se destindă, să scape puţin de griji şi de rutină. E necesar să ai o minte deschisă şi să accepţi cu uşurinţă schimbările.




Leu:

Astăzi, 7 noiembrie, se creează terenul propice pentru a face primul pas spre materializarea unei idei. S-ar putea să iasă la iveală nişte planuri care erau ţinute la secret.




Fecioară:

Atenţie la trafic pentru Fecioarele aflate la volan! Fii gata să primeşti miracolele în viaţă şi să vezi lucrurile dintr-o nouă perspectivă.




Balanţă:

Balanţele sunt predispuse azi la combinaţii culinare nepotrivite! Ai tendinţa de a controla evoluţia unor relaţii, proiecte sau colaborări.




Scorpion:

Scorpionii sunt puşi în faţa unor cheltuieli. Cu cât îţi permiţi mai mult să fii creativ cu atât mai uşor îţi vor ieşi toate lucrurile la serviciu.




Săgetător:

Săgetătorii pot să se vindece astăzi inclusiv la nivel fizic. Astăzi alege să pui pasiune în tot ce faci şi să te avânţi cu încredere pe noi drumuri.




Capricorn:

Capricornii ar trebui să caute azi compania oamenilor care pot să îi binedispună. Lasă-te surprins de fiecare moment.




Vărsător:

Ziua de 7 noiembrie poate veni pentru Vărsători cu şansa de a câştiga bani în plus. Poţi găsi oamenii potriviţi pentru a-ţi împlini un vis.




Peşti:

Ziua de 7 noiembrie promite noi posibilităţi de a-ţi creşte veniturile, prin afirmarea potenţialului. Peştii pot ajunge să privească realitatea cu alţi ochi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS